inş. melek, burdaki herkes bu ay hamilellik haberi alır
ilk ayım olmasına rağmen çok istiyorum bende, kendimi çok dinliyorum
aslında çok umutlanmamak lasım ama elden gelmio işte
allah herkese sağlıklı birer bebiş nasip etsin.....
vahh be 1 sene ne çabuk geçmiş.... gecen sene bu zamanlar tam gaz çalışıyorduk...
şimdide bebekten yapmaya fırsat bulamıyoruz .:)))
allah en kısa sürede nasip etsin anneliği inşallah..anne olmak süper bişey ama nisan annesi olmak daha süper..mis gibi bahar havasında doğum..çok güzel çokk..bundan sonraki doğumuda bi kaç yıl sonra mayıs olarak planlıyorum..:))
Kıslar topiğiniz hayırlı olsun, inşaşşah hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız, ben de girebilmeyi isterdim listeye ama dinlenmedeyim maaalesef, öpüyorum hepinizi.
rabbim hepinizin gönlünün muradını versin
hepiniz minik nisan bebelerine tez zamanda kavuşursunuz bende gecen sene bu zamanları iple çekenlerdendim
Allah bu ay gecen sene bizi mutlu ettiği gibi sizide mutlu etsin inşallah AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız da evlat sevgisini tadarsınız AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN........
zaman geçmiş farkında olmadan..
çok güzel bi bekleyiştesiniz inşallah herkesin isteği yerine gelir
ağustosa girince herkes yavaş yavaş dökülecek buralara 9 aylık mecarınızı paylaşıp dost olacaksınız..
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayyy listede daha yeni gördüm ismimi teşekkür ederim eklemişsin benide bu uğurlu listeye hadi bakalım inşallah artık dualar hepimiz için :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?