2010 Nisan Anneleri

inş. melek, burdaki herkes bu ay hamilellik haberi alır
ilk ayım olmasına rağmen çok istiyorum bende, kendimi çok dinliyorum
aslında çok umutlanmamak lasım ama elden gelmio işte

inş. melek, burdaki herkes bu ay hamilellik haberi alır
ilk ayım olmasına rağmen çok istiyorum bende, kendimi çok dinliyorum
aslında çok umutlanmamak lasım ama elden gelmio işte

Listeye göre ilk iyi haberi senden alıcaz inşaallah...2 Ağustosa az kaldı :)

merhaba;
bende en son 3 temmuzda adet oldum bu ay hayırlı haber bekliyorum inşallah sizler gibi
benide listeye eklermisiniz acaba :kedi:

inşallah hepimiz bu ay o mutlu haberi alırız

Kızlar listemiz git gide kalabalıklaşıyor...Herkes için hayırlısı olur inşaallah ....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos
gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................

allah herkese sağlıklı birer bebiş nasip etsin.....

vahh be 1 sene ne çabuk geçmiş.... gecen sene bu zamanlar tam gaz çalışıyorduk...
şimdide bebekten yapmaya fırsat bulamıyoruz .:)))

ay şirvancım alemsin yaaa.... benide satım 20temmuzdu allah hepinize nisan annesi olmayı nasip inşallah hayırlısıyla.. sizde ağustosta burda yazışmaya başlarsınız inş..

allah en kısa sürede nasip etsin anneliği inşallah..anne olmak süper bişey ama nisan annesi olmak daha süper..mis gibi bahar havasında doğum..çok güzel çokk..bundan sonraki doğumuda bi kaç yıl sonra mayıs olarak planlıyorum..:))

Kıslar topiğiniz hayırlı olsun, inşaşşah hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız, ben de girebilmeyi isterdim listeye ama dinlenmedeyim maaalesef, öpüyorum hepinizi.

hepiniz minik nisan bebelerine tez zamanda kavuşursunuz bende gecen sene bu zamanları iple çekenlerdendim

Allah bu ay gecen sene bizi mutlu ettiği gibi sizide mutlu etsin inşallah AMııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNN inşallah bu ay hepiniz hamiş kalırsınız da evlat sevgisini tadarsınız AMıııııNNNNNNNNNNNNNNN........

Kıslar topiğiniz hayırlı olsun, inşaşşah hepiniz tez vakitte hamile kalırsınız, ben de girebilmeyi isterdim listeye ama dinlenmedeyim maaalesef, öpüyorum hepinizi.

rabbim hepinizin gönlünün muradını versin

hepiniz minik nisan bebelerine tez zamanda kavuşursunuz bende gecen sene bu zamanları iple çekenlerdendim

Kızlar hepinizin iyi dilekleri için bende AMMMMMMMMMMMİİİİİNNNNNNNNNNNN diyorum...

Listemizi tekrar güncelliyorum...

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................

Listemizi tekrar güncelliyorum...

gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................[/QUOTE]

listemiz bayağı uzamış valla, hadi hayırlısı hepimize.. :Saruboceq:

ayy yeni hamişler dizilmiş:))))

ay ay ayyy çok çok kutlarım hepinizi..allah zamanında kucağınıza almayı nasip etsin bendende size böyle bir dua olsun kızlar:) premetrü annesiyim...

zaman geçmiş farkında olmadan..
çok güzel bi bekleyiştesiniz inşallah herkesin isteği yerine gelir
ağustosa girince herkes yavaş yavaş dökülecek buralara 9 aylık mecarınızı paylaşıp dost olacaksınız..
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

ayyy listede daha yeni gördüm ismimi teşekkür ederim eklemişsin benide bu uğurlu listeye hadi bakalım inşallah artık dualar hepimiz için :Saruboceq:

arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye .bu 2.ayım.sat 9 temmuz.beklenen adet 9 ağustos.umarım liste hepimize hayırlı ve uğurlu gelir.

İnşaallah canım....

ayyy listede daha yeni gördüm ismimi teşekkür ederim eklemişsin benide bu uğurlu listeye hadi bakalım inşallah artık dualar hepimiz için :Saruboceq:

Tabiki ekledim arkadaşım...Mutlu haberleri birlikte alıcaz inşaallah....

Ebram senide ekliyorum uğurlu listemize...Listemizi tarihlere göre sıraladım veee bebişlerimizin nazar boncuklarını taktımmm , hayırlısı inşaallah...

(ebram)............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos

merhaba güzel anne adayları;
bu listeyi görünce insan kendini yalnız hissetmiyo dimi yaa
sanki daha çok umutlanıyosun zaman çabuk geçsin artık :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…