merhaba güzel anne adayları;
bu listeyi görünce insan kendini yalnız hissetmiyo dimi yaa
sanki daha çok umutlanıyosun zaman çabuk geçsin artık :kedi:
alkisalkisalkis
evet canım ya inşallah valla kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için ama okuyorum çıkmıyomuş diyolar ya bende en iyisi gecikmeyi bekliyim dedim
ama yinede ablam geçen hani şu yüzük testi var ya ondan yaptı biraz sallandı gibi geldi bize ama yinede fazla heveslenmedim ben sonra boşa gitmesin ümitler diye
artık hayırlısı hepimize tez zamanda mirmirmirmir
Canım adete 5 gün kala kan testiyle belli oluyomuş , bir arkadaş 3 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu ...Ayyyyy bende merak ettim şimdiii...Hadi inşaallah canım...[/QU
GÜNAYDINNNN HERKESE;
MELEK 76 DÜN AKŞAM BAŞKA BİR TOPİCTE YAZILAN KARBONAT TESTİ VARDI ONU DENEDİM HANİ KARBONAT KABARIRSA HAMİŞSİN DİBE ÇÖKERSE DEĞİLSİN KABARDI AMA TABİ YİNEDE ÇOK İNANDIRICI DEĞİL.
ŞİMDİ SENDE BENİ HEVESLENDİRDİN BARİ YARIN GİDİYİM TEST YAPTIRMAYA yerimseniben
Canım adete 5 gün kala kan testiyle belli oluyomuş , bir arkadaş 3 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu ...Ayyyyy bende merak ettim şimdiii...Hadi inşaallah canım...[/QU
GÜNAYDINNNN HERKESE;
MELEK 76 DÜN AKŞAM BAŞKA BİR TOPİCTE YAZILAN KARBONAT TESTİ VARDI ONU DENEDİM HANİ KARBONAT KABARIRSA HAMİŞSİN DİBE ÇÖKERSE DEĞİLSİN KABARDI AMA TABİ YİNEDE ÇOK İNANDIRICI DEĞİL.
ŞİMDİ SENDE BENİ HEVESLENDİRDİN BARİ YARIN GİDİYİM TEST YAPTIRMAYA yerimseniben
Ayyy inşaallah hamilesindir canım ...Alternatif tıpa ben inanıyorum , karbonat testi doğru olabilir bence :))
:1no2:kızlar merhaba;
benim adet tarihim 29 ağustos olarak görünüyo tabi biz karı-koca dayanamadık gittik bir güzelde test aldık ama sonuç negatif...
biraz canım sıkıldı yarın sabah kan testine gidicem eğer yine çıkmazsa gerçekten umutlarım azalır yaaa kararsız kaldım acaba yinede çıkmama gibi bir riski varmıdır:uhm:
29 temmuz herhalde canım. Ben de geçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı yaşamıştım. Benim adet gecikmesi sonrası ilk üç günde yaptığım testler negatif çıkmıştı. Zaten o testlerin etkinliği adet rötarından sonradır. Bu günlerde kan testi ile sonuç alınabilir. Hayırlısı olsun.
:1no2:kızlar merhaba;
benim adet tarihim 29 ağustos olarak görünüyo tabi biz karı-koca dayanamadık gittik bir güzelde test aldık ama sonuç negatif...
biraz canım sıkıldı yarın sabah kan testine gidicem eğer yine çıkmazsa gerçekten umutlarım azalır yaaa kararsız kaldım acaba yinede çıkmama gibi bir riski varmıdır:uhm:
inşallah tutar çiçekçik iyi çalışın bu ay:)
inşallah canım yaa çalışıcaz bakalım reglimin bitmesine 2 gün kaldı kaydirigubbakcemile3
ayy resimdeki bebiş seninmiiii MAŞŞALLAHHHHHHçok tatlı bişeyyyy tam yemelikkkkk
evet canım benim bebek kuşum o. canım tatile çıkın sizde damızlık muamelesi yap kendine orda temiz hava güzel beslen güneş deniz bir de sabah akşam ilişki. ben uzun bi süre sonra bu şekilde hamilde kalmıştım
kızlar benimde 2 ağustos adet tarihim yaklaştı baya
ama pek umut yok bende
geçen hafta taildeydik, umutlanmıştım hem biras kafamdan atarım hemde ii çalışırıs die
ama malesef ilk günden pancar gibi yandık tatil boyu kankiydik eşimle :)
pek de bi belirti hissetmiyorum ne adete dair ne de bebeğe dair
çok istiyorum ama bu ay olacağını düşünmüyorum
dua edşn benm içinde
bide 4 ağustos 2. evlilik yıldönümümüz eşime hediye olsun istiyorum bebeğimiz ama nasip artık
merhaba kızlar bende regli oldum nisan 2010 a yetişemem artık derken hesaplayıcalara baktım bu ay tutarsa 30 nisan olası doğum tarihiiii ayy keşkeee tutsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?