2010 Nisan Anneleri

alkisalkisalkis
evet canım ya inşallah valla kendimi zor tutuyorum gidip test almamak için ama okuyorum çıkmıyomuş diyolar ya bende en iyisi gecikmeyi bekliyim dedim

ama yinede ablam geçen hani şu yüzük testi var ya ondan yaptı biraz sallandı gibi geldi bize ama yinede fazla heveslenmedim ben sonra boşa gitmesin ümitler diye

artık hayırlısı hepimize tez zamanda mirmirmirmir

bu topic sanki 2009 nisan anneleri için bakdsananıza en çok biz konuşmuşuzzzzzz

:):umursamaz:

Canım adete 5 gün kala kan testiyle belli oluyomuş , bir arkadaş 3 haftalıkken öğrenmiş hamile olduğunu ...Ayyyyy bende merak ettim şimdiii...Hadi inşaallah canım...

:1no2:kızlar merhaba;

benim adet tarihim 29 ağustos olarak görünüyo tabi biz karı-koca dayanamadık gittik bir güzelde test aldık ama sonuç negatif...

biraz canım sıkıldı yarın sabah kan testine gidicem eğer yine çıkmazsa gerçekten umutlarım azalır yaaa kararsız kaldım acaba yinede çıkmama gibi bir riski varmıdır:uhm:

29 temmuz herhalde canım. Ben de geçen yıl bu zamanlar aynı heyecanı yaşamıştım. Benim adet gecikmesi sonrası ilk üç günde yaptığım testler negatif çıkmıştı. Zaten o testlerin etkinliği adet rötarından sonradır. Bu günlerde kan testi ile sonuç alınabilir. Hayırlısı olsun.

evet tarih yanlış olmuş hadi inşallah yarın güzel haberi veriyim size :Saruboceq:

Umutlandırmak istemem ama,benim adetim gecikince 2 kere idrar testi yapmıştım,negatifti,10 gün gecikince gittim kan testi yaptırdım,o da negatifti.Sonra 10 gün daha geçti hala olmayınca başka bir sebeple Dr. a gitmiştim,anlattım durumumu da,ona göre ilaç versin diye.O dr. bir kere daha bakalım kan testine dedi,veeeee sonuç pozitifti.Herkeste olacak diye birşey yok ama,bende böyle oldu,meğer yumurtlamam geç olmuş benim.

kızlar benimde 2 ağustos adet tarihim yaklaştı baya
ama pek umut yok bende
geçen hafta taildeydik, umutlanmıştım hem biras kafamdan atarım hemde ii çalışırıs die
ama malesef ilk günden pancar gibi yandık tatil boyu kankiydik eşimle :)
pek de bi belirti hissetmiyorum ne adete dair ne de bebeğe dair
çok istiyorum ama bu ay olacağını düşünmüyorum
dua edşn benm içinde
bide 4 ağustos 2. evlilik yıldönümümüz eşime hediye olsun istiyorum bebeğimiz ama nasip artık

arkadaşım hiç öyle deme tatilde insan mutlu oluyo o zamanda yumurta ve sperm kalitesi zirve yapıyo ben tatilde hamile kalmıştım geçen sene:)

merhaba kızlar bende regli oldum nisan 2010 a yetişemem artık derken hesaplayıcalara baktım bu ay tutarsa 30 nisan olası doğum tarihiiii ayy keşkeee tutsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

inşallah canım yaa çalışıcaz bakalım reglimin bitmesine 2 gün kaldı kaydirigubbakcemile3

ayy resimdeki bebiş seninmiiii MAŞŞALLAHHHHHH çok tatlı bişeyyyy tam yemelikkkkk

evet canım benim bebek kuşum o. canım tatile çıkın sizde damızlık muamelesi yap kendine orda temiz hava güzel beslen güneş deniz bir de sabah akşam ilişki. ben uzun bi süre sonra bu şekilde hamilde kalmıştım

canım inşallah aynen öyle yapıcam bakalımmm sonucu haber ederimmmm opuyorumnanaktan

İnşaallah eşine güzel bir hediye verirsin , inşaallah bu ay hamilesindir...Benimde çalışmalar devam ediyor , hayırlısı olur inşaallah...

merhaba kızlar bende regli oldum nisan 2010 a yetişemem artık derken hesaplayıcalara baktım bu ay tutarsa 30 nisan olası doğum tarihiiii ayy keşkeee tutsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

aaaaaa ne güzel...Nisan annesi olma şansın devam ediyor.....İnşaallah olur canımmm...

Listemizi güncelliyorum arkadaşlar....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

gurbet_elde.....Son adet tarihi : 3 temmuz.............................................

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos

(ebram)............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…