canım inş.herşey çok güzel olur bebişine görünce slm söyle bizden:))
hoşbulduk canlarım, bende iyiyim napim ara ara kasılmalar oldu bugün. hep yattım gelemedim buraya. gece ani kasılmalar bende de oluyor yarın dr a gittiğimdde sorucam. gerçi bişi sormayada korkuyorum hemen telaşlanıyor. bakalım yarın cinsiyetimizi öğrenebilecekmiyiz? bacaklarını bi kapıo öğrenemiyoruz. delikafadulden
ayy sölememmi..... KK'dan teyselerinin selamları var derim kuzuma o zaten hepinizi tanıyo şimdiden eee günümüzün yarısını sizlerle geçiriyoruz sizleri seviyoruz teyzoşlar iyiki varsınız.....:asigim:
aaa sendemi yarın doktordasın canım bizde sabahtan gitcez kısmetse,bekliyorum güzel haberlerini canım bir anne için bebişinin iyi olduğunu duymaktan daha büyük bir keyif varmı....rabbim hepimizin meleklerini korusun.....
ayy sölememmi..... KK'dan teyselerinin selamları var derim kuzuma o zaten hepinizi tanıyo şimdiden eee günümüzün yarısını sizlerle geçiriyoruz sizleri seviyoruz teyzoşlar iyiki varsınız.....:asigim:
slm canlarımm.. ben geldim.. özel msjlarım var.. sanırım liste için.. hemen bakıp düzeltilcekler varsa düzeltirimm..
ruzenin... canmm.. dr. kararı vermen ne hoşş.. yarın bebişini görüceksin demek.. iyi haberlerini bekliyoruz canmm... opuyorumnanaktan
canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bitanem bu arada o kıyafetler ne güzel annişinin yapmış olduğu bayıldım canım anlamam ben bi tane pembe patik isterim yaza gelirken senin anişin ne güzel örgüler yapmış öyle bayıldım kafamçokkarıştı
canım benim inşlh ,ya ne demek bitanem istedğin bir tane patik olsun ben yaza kadar beklemem yiğenime hemen yollarım,hem bu arada biliyorsun benim hep kız cicileri var çoğunlukta ,ama bebişimiz erkek olursa onları ben hediye etcem zaten hem sizlerinkide kesinleşmiş olur ozaman yollrız canım benim....:asigim:
canım benim inşlh ,ya ne demek bitanem istedğin bir tane patik olsun ben yaza kadar beklemem yiğenime hemen yollarım,hem bu arada biliyorsun benim hep kız cicileri var çoğunlukta ,ama bebişimiz erkek olursa onları ben hediye etcem zaten hem sizlerinkide kesinleşmiş olur ozaman yollrız canım benim....:asigim:
dr a gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönecekler inşallahhhhhhhh.. Benimde haftaya 15 inde gitmem lazım. ama 13 ü 14 üne ayarlarım artık. bekleyemicem perşembeye kadar zaten perşembe akşamı mutemelen yola çıkıcaz ölüdenizde birkaç gün tatil yapıcaz kocişle. İnşallah dr um ii haberler verirde ii bir tatil yaparız bebişimle:)))
dr a gidecek olanlar hayırlı haberlerle dönecekler inşallahhhhhhhh.. Benimde haftaya 15 inde gitmem lazım. ama 13 ü 14 üne ayarlarım artık. bekleyemicem perşembeye kadar zaten perşembe akşamı mutemelen yola çıkıcaz ölüdenizde birkaç gün tatil yapıcaz kocişle. İnşallah dr um ii haberler verirde ii bir tatil yaparız bebişimle:)))
off nazlıcım valla süpper tatil olayı desene bebişle çıkılan ilk tatiliniz,rabbim onunla çıktığınız günleride göstersin inşlh....darısı başımıza valla monotonluktan okadar sıkıldım ki bende kaçmak istiyorum bir yerlere ama ne mümkün .....
ohh ne güzel canım bebişle desen ilk tatil hadi inşallah bebişlerimizle nice tatiller görürüz inşallah:Saruboceq:
evet bende bütün yaz bunun hayaliyle yaşadım allahtan kocamın hobileri var onlar sayesinde geziyoruz böle temmuzda da kıbrısa gitmiştik. İnşallah dr dan hayırlı haberlerle gelirimde sorun olmaz yola çıkmamda. Herkes yola çıkmamalısın diyor. Nedense??? Kendi arabamızla gidicez zaten ister yatar ister otururum. zaten 3-4 saatlik yol. Bakalım sorucam dr a inşallah sorun çıkmaz.....zaten 4 ayım benim yerleşmiştir bebişimiz allahın izniyle.
evet bende bütün yaz bunun hayaliyle yaşadım allahtan kocamın hobileri var onlar sayesinde geziyoruz böle temmuzda da kıbrısa gitmiştik. İnşallah dr dan hayırlı haberlerle gelirimde sorun olmaz yola çıkmamda. Herkes yola çıkmamalısın diyor. Nedense??? Kendi arabamızla gidicez zaten ister yatar ister otururum. zaten 3-4 saatlik yol. Bakalım sorucam dr a inşallah sorun çıkmaz.....zaten 4 ayım benim yerleşmiştir bebişimiz allahın izniyle.
kızlar ya heycanlandım şimdi ben en son 5+5 te gitmiştim sadece kalp atışını görmüştüm dediğiniz kadar hareketli oluyomu gerçekten
benim kocamında çok büyük hayalleri var mesela tatil günleri bayram günleri,özel günlerde mümkünse uyumak....ha birde en büyük hobisi tv izleyerek uyumak,öle dağ bayır dolaşsın pek sevmez,zaten paşam 90 kilo iki yol gitsek ter içinde kalıyo....ne güzel valla ben gezmeyi severim ama maalesef eşler birbirini tutmuyoo........:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?