2010 Nisan Anneleri

dr.a gitmeme 3 gün kaldı kızlar dua edin bana testler yapılıcak bu arada ben kalp atışlarını hala dinlemedim sadece ultrasonda gördük dr. en so 5 hafta önce çağırmıştı o zamanda dinlettirmedi ilk 3 ay içinde dinlettirmiyomuş bu gidişimde dinliycez 12,5 haftalık olucak cinsiyeti belli olurmu acaba

bende 12+3 de gittim söylemedi gülümsedi bişeler hissetti ama demedi.

canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bitanem içini ferah tut canım:Saruboceq:

bende yarın gidiyorum ama hastaneye karar verebilirsem inşlh
bakıyorum ama net bişi yok......

bende 12+3 de gittim söylemedi gülümsedi bişeler hissetti ama demedi.
kesin bizimkide söylemez aslında dr.lar biliyolar ama erken olduğu için söylemiyolar
canım inşallah güzel haberlerle geleceksin bitanem içini ferah tut canım:Saruboceq:

canım hoşgeldin çook teşekkürler inş.dediğin gibi herşey güzel olur hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq:

ruzenin boş vaktın varsa git bebişini bi dinle gör. evet erken olduğu için sölemek istemiolar bazı doktorlar tahminen dio bazıları kesin bişe demek istio. benim 3lü testim bidahaki ay yapılcak geçen hafta gittim doktora herşey normal gözüküo dedi. şimdi 13 haftalık oldu bebişim.

baştan beri gittiğin dr.yokmu canım ya ona gitsen

yok canım ya,annemin doktoruydu hi ısınmadım adama sevmiyorum ,bana ilgili gelmiyor....oyuzden bir doktor önerdi şimdi müşterim hospitilyum has. civan kalafat diye ondan randevu alayım diyorum....

kızlar benim mide yanmam arttı halsizim gripden dolayı uzanayım dinleneyim kendinize çook iyi bakın görüşürüz.

vallahi canım hiç vaktim yok aslında ama bebiş için yaratıyorum,aslında oluştu tamamen organları falan söleseler ne olur değilmi ben yarın bir şansımı deniycem bakalım kısmet herseyin hayırlısı artık benimde ikili testimi yapar heralde....

yok canım ya,annemin doktoruydu hi ısınmadım adama sevmiyorum ,bana ilgili gelmiyor....oyuzden bir doktor önerdi şimdi müşterim hospitilyum has. civan kalafat diye ondan randevu alayım diyorum....
hımm önerdiklerine göre iyi bi dr. demekki o zaman ondan randevu albilirsin
kızlar benim mide yanmam arttı halsizim gripden dolayı uzanayım dinleneyim kendinize çook iyi bakın görüşürüz.

tamam canım dikkat et kendine hoşçakalŞeniz

aldım kızlar randevumu sonunda karar verdim ya ......yarın bebişim beni bekliyor ananemizde gelecek bu sefer ok görmek istiyordu bakalım belki ananemiz şerefine cinsiyetimizdende bahseder doktorumuz....

aldım kızlar randevumu sonunda karar verdim ya ......yarın bebişim beni bekliyor ananemizde gelecek bu sefer ok görmek istiyordu bakalım belki ananemiz şerefine cinsiyetimizdende bahseder doktorumuz....

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.en son ne zaman gittin bilmiyorum ama bu sefer gidişinde çok büyüdüğünü göreceksin ve çok heyecanlanacaksın sanki başka bişey görecek gibi ben öyle oldum.çok heyecanlandım.ama süper bir duyguydu valla.ama canım cinsiyet görünmez kesin.belli olmuyor bide bacakları kapalı ya görünmüyor canım.hayırlısı ne diyelim.

canım inş.herşey çok güzel olur bebişine görünce slm söyle bizden:))

en son gittiğimde 9 haftalıktı canım baya büyüdü bebişim eminim bana el sallıycak kuzum biliyorum,şimdiden heyecanlandım inanki ve heyecandan acıktım hehe:)))) cinsiyet içinde bir umut işte sağlıklı olsun kelebeğimde bişiycik istemem...

hoşbulduk canlarım, bende iyiyim napim ara ara kasılmalar oldu bugün. hep yattım gelemedim buraya. gece ani kasılmalar bende de oluyor yarın dr a gittiğimdde sorucam. gerçi bişi sormayada korkuyorum hemen telaşlanıyor. bakalım yarın cinsiyetimizi öğrenebilecekmiyiz? bacaklarını bi kapıo öğrenemiyoruz. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…