kızlar ya heycanlandım şimdi ben en son 5+5 te gitmiştim sadece kalp atışını görmüştüm dediğiniz kadar hareketli oluyomu gerçekten
kızlarrr bu akşam liste işi bitsin istiyorum.. kocişimde geç gelicekmiş... şu mavi olanları siliyorumm.. son kararınız? aralarında silmemem gereken birileri varmı?
hııı bide amanda29 arkadaşımız sata göre sıralayıp bana yollamış listedekilerii.. sağolsunn.. direk geçirebilicem en azındann bilgilerii.. sadece onayınızı istiyorumm... söz bi daha bişey sormıcamm :kedi:
kızlarrr bu akşam liste işi bitsin istiyorum.. kocişimde geç gelicekmiş... şu mavi olanları siliyorumm.. son kararınız? aralarında silmemem gereken birileri varmı?
hııı bide amanda29 arkadaşımız sata göre sıralayıp bana yollamış listedekilerii.. sağolsunn.. direk geçirebilicem en azındann bilgilerii.. sadece onayınızı istiyorumm... söz bi daha bişey sormıcamm :kedi:
tamam canım sen bilirsin tatlım zaten devamlı giren arkadaşlar belli bitanem eğer gelen olursa ekleriz yine a.s
iyi akşamlar kızlar öpüldünüz.....
mavi yazanlardan pembehera ve etalene giriyor diye biliyorum onlar online oluyordu??
iyi akşamlar kızlar öpüldünüz.....
canım benide eklermisiniz
yaş 24
sat 20 temmuz
tahmini doğum tarihi 26 nisan
hamile kaldığım kilo 63
bugün 11+4 üm cinsiyet belli değil
ben sürekli takip ediyorum gelişmeleri
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?