2010 Nisan Anneleri

bendim canım bendim.aşk olsun beni nasıl unutursun bebegimmmmmmm.ben bişey diycem benim güncel notlarına pıt pıt atıyo kalbi yazarmısın*ay boş görünce bi hoş oldum.pazartesi doktora gitcem o zaman yeni bilgiler ekleriz.şimdiden teşekkürler.muckssssss

günaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....

hayırlı haberlerle döneceksin inşallah.. bekliyoruz seni:))

günaydın kızlarrr... annemdeyiz... kahvaltıya geldik ve bu gece burdayız... akşam da dayımız gelince bi yakalayalımm göbiş resmi çektrcez...:))))

inş. herkes iyidirr... budebe cnmm... kusura bakma güzelim akşam listeyle çok uğraştımm.. onu hatırladığıma şükür... listeyi düzenliyim yeni gelenlerle.. öptüm cnmm...

günaydın canım
kusurluk bişey yok canım.iyiki şaşı olmadın dün birden çok hızlı davrandın bence.bi de canım senin bel ağrın falan başlamadı mı?ben bilg. başında fazla kalınca çatlayacak gibi oluyor belim.bende seni öptüm.

günaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....

canım benim çıkmışsın gerçi ama güzel haberlerle gel inşallah.inşallah cinsiyeti de belli olur.

^selam kizlar hayirli askam demeli aslinda
bugün kendimi iyi hissetmedigim icin pek girmedim
ama bakiyorumda listeler yapilmis
ben unututlmusummafoldumben
girmeyenler akkilarda kalmis ama girenler unutlmus neyse
caniniz sagolsun
canımmm lütfen darılma banaa... inanırmısın yatağa yattım hepinizin adı birer birer aklıma geldi unuttuklarımm... hemen ekliyorum cnmm... opuyorumnanaktan
kızlar benim oğluşum olacak :) pipisini gördük bugün ne güzel bir duygu açmış bacaklarını anne ben erkegim erkek diyordu yavrum benim yaa :)
:lepi: ne güzell cnmm.. gözün aydınn.. listedeki ihtimal yazısını siliyorum o zaman... sağlıkla gelsin oğluşun inşallah :Saruboceq: inş. bizde öğreniriz en yakın zamanda... zemuszemus
hayırlı haberlerini bekliyorum cnmm... opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan şimdilik pıt pıt yaziimm.. p.tesi ben ve bikaç kişi daha gidicek.. hepsini o zaman güncellerim.. kaydirigubbakcemile5

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 65 | erkek gamyoncuiremsu | 14+1 gün 8.10 cm |
2|rabia fatma | 25 | 27 Haziran| 3 nisan | 49 | |pıt pıt atıyor kalbi
3|tarhan | | 27 haziran | 4 nisan | 73 | | pıt pıt atıyor kalbi
4 | derindeniz09 | 35 | 27 haziran | 4 nisan | 73 | | pıt pıt atıyor kalbi
5|zümmin | 24 | 27 haziran | 4 nisan |60 | |pıt pıt atıyor kalbi
6|amanda29 | 29 | 28 haziran| 4 nisan | 52 | | |
7|umudumsunbebeğim | 21 | 28 haziran | 4 nisan | | erkek gamyoncuiremsu |pıt pıt atıyor kalbi
8|nazliözger | 28 | 29 haziran | 3 nisan | 53 | |pıt pıt atıyor kalbi
9|buket_asude | 25 | 1 temmuz | 7 nisan | 66 | | pıt pıt atıyor kalbi
10|elifelif | 35 | 1 temmuz | 8 nisan | 72 | | pıt pıt atıyor kalbi|
11|erkflz| 27 | 1 temmuz | 7 nisan | 51 | | pıt pıt atıyor kalbi
12|semafatih | 24 |2 temmuz| 8 nisan | 59 | | hemde iki pıt pıt
13|mademoiselle |28 | 3 temmuz | 9 nisan |65 | |pıt pıt atıyor kalbi|
14 |tülaysvs |29 |3 temmuz | 10 nisan | 58| | kese görüldü|
15 |buneya | 21 |5 temmuz| 10 nisan | 71 || pıt pıt atıyor kalbi|
16 | ayşe_denizy | 28 |7 temmuz| 13 nisan |61| | boy:5.6 cm ense kalınlığı:1,3 mm
17| gunayder |30| 7 temmuz | 13 nisan |61| |pıt pıt atıyor kalbi
18 | ilke_nur | 22 |7 temmuz| 13 nisan | 50 | | pıt pıt atıyor kalbi
19| haceroğuz | 26 | 8 temmuz | 14 nisan | 80 | kız(kendi tahmini):hulya: | 13+3 gümbür gümbür atıyor kalbi
20 | zeyra | 27 | 8 temmuz |14nisan| 5|kız(ihtimal):hulya:| 12+1 de 6,20 cm. ense kalınlığı :1 mm|
21 | budebe | 26 | 9 temmuz |15 nisan |58| | pıt pıt atıyor kalbi
22 | yazgülüm | 31 |9 temmuz| 15nisan|62 |kız(ihtimal) :hulya: |11+5 de 4,95 cm.|
23 | yosun | | 9 temmuz|16 nisan| | | 12+5 de 6,3 cm. endekalınlığı:1,1 mm. |
24 | batuhanım | 27 | 10 temmuz | 12 nisan | 104(13+5'de 98) | | 12+2 de herşey yolundaydı
25 | angel84 |25 | 10 temmuz |15 nisan | | | pıt pıt atıyor kalbi
26 | bebeg83 | 26 |10 temmuz | 25 nisan| 79 | | 10+2 de 3,35 cm boy.
27 | ruzgaryağmur | |10 temmuz| 17 nisan|68| | 13+2 de 8 cm
28 | gölgeler | |10 temmuz| 17 nisan| 60 | erkek (ihtimal) gamyoncuiremsu|pıt pıt atıyor kalbi|

29 | _ezgi_ | 22 |11 temmuz| 17 nisan |49 | | pıt pıt atıyor kalbi|
30 | a.almina | 26 |11 temmuz|17 nisan |46| |pıt pıt atıyor kalbi
31 | atala | 29 |12 temmuz|19 nisan | 53 | | pıt pıt atıyor kalbi|
32 |kardelen86 | 23 |12 temmuz| 18 nisan|| |pıt pıt atıyor kalbi
33| butterfly1103 | 26 |13 temmuz| 19 nisan | 63 | | pıt pıt atıyor kalbi
34| hazanyağmuru | 30 |13 temmuz|20 nisan |57| | pıt pıt atıyor kalbi
35| ymer | 27 |13 temmuz|20 nisan |69| |13+1 de 7,5 cm.
36| akar | 22 |14 temmuz|19 nisan |49,2| |pıt pıt atıyor kalbi
37| ademir47| 31 |15 temmuz| 22 nisan|71 | | pıt pıt atıyor kalbi
38| diccllee | 36 |15 temmuz|21 nisan | 50 | |pıt pıt atıyor kalbi
39| dtbernat | 27 |15 temmuz|21 nisan |65 ||pıt pıt atıyor kalbi
40| eryaman1 | 30 |15 temmuz|21 nisan | ||pıt pıt atıyor kalbi
41| esros | 31 |15 temmuz|22 nisan | ||pıt pıt atıyor kalbi
42|ysmnshn | 28 |15temmuz|22nisan | 61||
43| angelsky | 25 |16 temmuz|22 nisan|62||pıt pıt atıyor kalbi
44| zehir | 23 |16 temmuz|22 nisan|54 ||
45| ikikedilideli | 25 |17 temmuz|23 nisan|||pıt pıt atıyor kalbi
46| ruzenin | |17 temmuz|23 nisan|63 | | pıt pıt atıyor kalbi
47| princess of rain | 24 |20 temmuz|26 nisan|68||
48 | sevdalinka07 | 27 | 20 temmuz | 20-26 nisan | | | pıt pıt atıyor kalbi
49 | meysa | 24 | 20 temmuz | 26 nisan | 63 | | pıt pıt atıyor kalbi
50| sütlü gayfe | 25 |24 temmuz|30nisan|67||pıt pıt atıyor kalbi
51 |ummuhan_d| 20 |24 temmuz|30 nisan|73 | |
52| x_v_d| |||| |
53 | certuran | | | |
54 | sevdalinka | | |

[/table]

Son düzenleme:
[/QUOTE]

slm bebeg83 benıde eklermısın sat 27 haziran kılo 73 cınsızet bellı degıl tskler

Canım benim iyi olman o kadar iyiki...Hep böyle pozitif olalım bebeğimiz güne hep gülerek başasın...Doğduğunda bile hep gülsün.Evet canım.O kadar çok seviyoruz ki miniklerimizi....:CüvCüv:

ben geldim kızlar.....ama doktora gidemedik gittikte,muayne olamadım pazartesiye kaldı artık püffff yaaa(((bağkurda bir sorun çıkmış olmadı.....bebişi göremedik

günaydın şekerlerrr. dün giremedim çok feci baş ağrım vardı izin alıp eve gitmiştim.

bebegcim canım benim ellerine sağlık çoook güzel olmuş listemiz hihoyyytopuyorumnanaktan

ruzencimm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bakarsın gösterir bebişcinsiyetini :teytey:Şeniz

selam kızlar bende geldim dr dan. ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış. tansiyonum kilom normal. hatta her gittiğimde kilo vermiş oluyorum çözemedik bu durumu. halbuki yiyorumda ama. neyse, ama miinik kuşumu göremedim geçen hafta gördük çok sık bakmayalım dedi drumuz. kasım başı gidicez artık.

tamam derindeniz cimm... ekledim.. güncel notlara da pıt pıt atıyor kalbi yazdım.. dr. gittiğinde notlarını yazarsın banaa...

sevdalinka.. cnm bana bilgilerini gönderirmisin tamamlıyiim...

ruzenin .. açık görünüyosun cnmm.. geldin sanırımm.. ne olduu? anlat bakalımm.... sabırsızlanıyorummm..

ben geldim kızlar.....ama doktora gidemedik gittikte,muayne olamadım pazartesiye kaldı artık püffff yaaa(((bağkurda bir sorun çıkmış olmadı.....bebişi göremedik

sıkma canını annesi. pazartesi görürsün inşallah. hem o zamana dahada büyümüş olur :CüvCüv:

hoşgeldin canım gözünaydın inşallah heep iyi olur böyle meleğin annesi.a.s.

hoşgeldin canım.olsun canım benim bebiş sağlıklı olsunda pazartesi gör.demek sede bebeg ve benim gibi pazartesi görcen bebişi........

Kızlar birazdan doktora gidecez.Sadece merak ettik bebişi.Görmeye...Size haber veririm....
git git cnmm.. dönüşte yaz bize de gelişmeleri.. opuyorumnanaktan hayırlı haberlerle dön cnmm..
olsun güzeliimm.. geç olsun da güç olmasın cnmm.. bende p.tesi gidicemm.. iyi haberleri hep beraber veririz inş.. :Saruboceq:
günaydın cnmm.. şimdi iyisin inş.. ne demek cnm benimm... siz beğenin de o yeter bana opuyorumnanaktan
ne güzel cnmmm. ikilinin iyi çıkmasına sevindimm.. darısı ben gibi yaptırmayanların başına kaydirigubbakcemile2

acayip moralim bozuldu kendimi bebişi görmeye odaklamıştım ama nedense olmadı .......pazartesi tekrar gidicem ,nası bekliyceksem anlamdım normalde aktif görünüyo bağkurum ama sistemde çıkmadı mauhasebeciyi aradım adamın kendinden haberi yok off ya .........mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…