eveett son hali budur listemiziinn... eklememiistediğiniz bişey yada eklenecek yeni kişi olursa bana bilgileri yazarsanız sevinirimm..
hıı bi arkadaş.. kimdi hatırayamadım hakkını helal et fln demiş..üstüme borç kalmasın.. hakkım bu topik üyelerine helal olsun.. :))))
günaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....
günaydın kızlarrr... annemdeyiz... kahvaltıya geldik ve bu gece burdayız... akşam da dayımız gelince bi yakalayalımm göbiş resmi çektrcez...:))))
inş. herkes iyidirr... budebe cnmm... kusura bakma güzelim akşam listeyle çok uğraştımm.. onu hatırladığıma şükür... listeyi düzenliyim yeni gelenlerle.. öptüm cnmm...
günaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....
canımmm lütfen darılma banaa... inanırmısın yatağa yattım hepinizin adı birer birer aklıma geldi unuttuklarımm... hemen ekliyorum cnmm... opuyorumnanaktan^selam kizlar hayirli askam demeli aslinda
bugün kendimi iyi hissetmedigim icin pek girmedim
ama bakiyorumda listeler yapilmis
ben unututlmusummafoldumben
girmeyenler akkilarda kalmis ama girenler unutlmus neyse
caniniz sagolsun
:lepi: ne güzell cnmm.. gözün aydınn.. listedeki ihtimal yazısını siliyorum o zaman... sağlıkla gelsin oğluşun inşallah :Saruboceq: inş. bizde öğreniriz en yakın zamanda... zemuszemuskızlar benim oğluşum olacak :) pipisini gördük bugün ne güzel bir duygu açmış bacaklarını anne ben erkegim erkek diyordu yavrum benim yaa :)
hayırlı haberlerini bekliyorum cnmm... opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....
opuyorumnanaktan şimdilik pıt pıt yaziimm.. p.tesi ben ve bikaç kişi daha gidicek.. hepsini o zaman güncellerim.. kaydirigubbakcemile5bendim canım bendim.aşk olsun beni nasıl unutursun bebegimmmmmmm.ben bişey diycem benim güncel notlarına pıt pıt atıyo kalbi yazarmısın*ay boş görünce bi hoş oldum.pazartesi doktora gitcem o zaman yeni bilgiler ekleriz.şimdiden teşekkürler.muckssssss
[/QUOTE][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 65 | erkek gamyoncuiremsu | 14+1 gün 8.10 cm |
2|rabia fatma | 25 | 27 Haziran| 3 nisan | 49 | |pıt pıt atıyor kalbi
3|tarhan | | 27 haziran | 4 nisan | 73 | | pıt pıt atıyor kalbi
4|zümmin | 24 | 27 haziran | 3 nisan |60 | |pıt pıt atıyor kalbi
5|amanda29 | 29 | 28 haziran| 4 nisan | 52 | | |
6|umudumsunbebeğim | 21 | 28 haziran | 4 nisan | | erkek(ihtimal) gamyoncuiremsu |pıt pıt atıyor kalbi
7|nazliözger | 28 | 29 haziran | 3 nisan | 53 | |pıt pıt atıyor kalbi
8|buket_asude | 25 | 1 temmuz | 7 nisan | 66 | | pıt pıt atıyor kalbi
9|elifelif | 35 | 1 temmuz | 8 nisan | 72 | | pıt pıt atıyor kalbi|
10|erkflz| 27 | 1 temmuz | 7 nisan | 51 | | pıt pıt atıyor kalbi
11|semafatih | 24 |2 temmuz| 8 nisan | 59 | | hemde iki pıt pıt
12|mademoiselle |28 | 3 temmuz | 9 nisan |65 | |pıt pıt atıyor kalbi|
13 |tülaysvs |29 |3 temmuz | 10 nisan | 58| | kese görüldü|
14 |buneya | 21 |5 temmuz| 10 nisan | 71 || pıt pıt atıyor kalbi|
15 | ayşe_denizy | 28 |7 temmuz| 13 nisan |61| | boy:5.6 cm ense kalınlığı:1,3 mm
16| gunayder |30| 7 temmuz | 13 nisan |61| |pıt pıt atıyor kalbi
17 | ilke_nur | 22 |7 temmuz| 13 nisan | 50 | | pıt pıt atıyor kalbi
18| haceroğuz | 26 | 8 temmuz | 14 nisan | 80 | kız(kendi tahmini):hulya: | 13+3 gümbür gümbür atıyor kalbi
19 | zeyra | 27 | 8 temmuz |14nisan| 5|kız(ihtimal):hulya:| 12+1 de 6,20 cm. ense kalınlığı :1 mm|
20 | budebe | 26 | 9 temmuz |15 nisan |58| || pıt pıt atıyor kalbi|
21 | yazgülüm | 31 |9 temmuz| 15nisan|62 |kız(ihtimal) :hulya: |11+5 de 4,95 cm.|
22 | yosun | | 9 temmuz|16 nisan| | | 12+5 de 6,3 cm. endekalınlığı:1,1 mm. |
23 | angel84 |25 | 10 temmuz |15 nisan | | | pıt pıt atıyor kalbi
24 | bebeg83 | 26 |10 temmuz | 25 nisan| 79 | | 10+2 de 3,35 cm boy.
25 | ruzgaryağmur | |10 temmuz| 17 nisan|68| | 13+2 de 8 cm
26 | gölgeler | |10 temmuz| 17 nisan| 60 | erkek (ihtimal) gamyoncuiremsu|pıt pıt atıyor kalbi|
27 | _ezgi_ | 22 |11 temmuz| 17 nisan |49 | | pıt pıt atıyor kalbi|
28 | a.almina | 26 |11 temmuz|17 nisan |46| |pıt pıt atıyor kalbi
29 | atala | 29 |12 temmuz|19 nisan | 53 | | pıt pıt atıyor kalbi|
30 |kardelen86 | 23 |12 temmuz| 18 nisan|| |pıt pıt atıyor kalbi
31| butterfly1103 | 26 |13 temmuz| 19 nisan | 63 | | pıt pıt atıyor kalbi
32| hazanyağmuru | 30 |13 temmuz|20 nisan |57| | pıt pıt atıyor kalbi
33| ymer | 27 |13 temmuz|20 nisan |69| |13+1 de 7,5 cm.
34| akar | 22 |14 temmuz|19 nisan |49,2| |pıt pıt atıyor kalbi
35| ademir47| 31 |15 temmuz| 22 nisan|71 | | pıt pıt atıyor kalbi
36| diccllee | 36 |15 temmuz|21 nisan | 50 | |pıt pıt atıyor kalbi
37| dtbernat | 27 |15 temmuz|21 nisan |65 ||pıt pıt atıyor kalbi
38| eryaman1 | 30 |15 temmuz|21 nisan | ||pıt pıt atıyor kalbi
39| esros | 31 |15 temmuz|22 nisan | ||pıt pıt atıyor kalbi
40|ysmnshn | 28 |15temmuz|22nisan | 61||
41| angelsky | 25 |16 temmuz|22 nisan|62||pıt pıt atıyor kalbi
42| zehir | 23 |16 temmuz|22 nisan|54 ||
43| ikikedilideli | 25 |17 temmuz|23 nisan|||pıt pıt atıyor kalbi
44| ruzenin | |17 temmuz|23 nisan|63 | | pıt pıt atıyor kalbi
45| princess of rain | 24 |20 temmuz|26 nisan|68||
46 | meysa | 24 | 20 temmuz | 26 nisan | 63 | | pıt pıt atıyor kalbi
47| sütlü gayfe | 25 |24 temmuz|30nisan|67||pıt pıt atıyor kalbi
4|ummuhan_d| 20 |24 temmuz|30 nisan|73 | |
49| x_v_d| |||| |
50 | certuran | | | |
[/table]
opuyorumnanaktan kızlarr bu hali nasıl olmuşşş zemuszemus
günaydın canım. benim hala başım ağrıyor. geçmiyecek gibi. onun dışında çok ilginçtir uzun zamn sonra midem bulandı az önce kocişi geçiremedim bile. Başkaaaa?? iyiyim çok iyiyim. Babası bugün bebişimle konuştu sabah yatak keyfi yaptık. Çok mutlu oluyor insan ya. Dün bi dizide de duydum hiç görmediğimiz kokusunu duymadığımız bişeyi ne kadar çok seviyoruz değil mi???
ben geldim kızlar.....ama doktora gidemedik gittikte,muayne olamadım pazartesiye kaldı artık püffff yaaa(((bağkurda bir sorun çıkmış olmadı.....bebişi göremedik
selam kızlar bende geldim dr dan. ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış. tansiyonum kilom normal. hatta her gittiğimde kilo vermiş oluyorum çözemedik bu durumu. halbuki yiyorumda ama. neyse, ama miinik kuşumu göremedim geçen hafta gördük çok sık bakmayalım dedi drumuz. kasım başı gidicez artık.
ben geldim kızlar.....ama doktora gidemedik gittikte,muayne olamadım pazartesiye kaldı artık püffff yaaa(((bağkurda bir sorun çıkmış olmadı.....bebişi göremedik
git git cnmm.. dönüşte yaz bize de gelişmeleri.. opuyorumnanaktan hayırlı haberlerle dön cnmm..Kızlar birazdan doktora gidecez.Sadece merak ettik bebişi.Görmeye...Size haber veririm....
olsun güzeliimm.. geç olsun da güç olmasın cnmm.. bende p.tesi gidicemm.. iyi haberleri hep beraber veririz inş.. :Saruboceq:ben geldim kızlar.....ama doktora gidemedik gittikte,muayne olamadım pazartesiye kaldı artık püffff yaaa(((bağkurda bir sorun çıkmış olmadı.....bebişi göremedik
günaydın cnmm.. şimdi iyisin inş.. ne demek cnm benimm... siz beğenin de o yeter bana opuyorumnanaktangünaydın şekerlerrr. dün giremedim çok feci baş ağrım vardı izin alıp eve gitmiştim.
bebegcim canım benim ellerine sağlık çoook güzel olmuş listemiz hihoyyytopuyorumnanaktan
ruzencimm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bakarsın gösterir bebişcinsiyetini :teytey:Şeniz
ne güzel cnmmm. ikilinin iyi çıkmasına sevindimm.. darısı ben gibi yaptırmayanların başına kaydirigubbakcemile2selam kızlar bende geldim dr dan. ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış. tansiyonum kilom normal. hatta her gittiğimde kilo vermiş oluyorum çözemedik bu durumu. halbuki yiyorumda ama. neyse, ama miinik kuşumu göremedim geçen hafta gördük çok sık bakmayalım dedi drumuz. kasım başı gidicez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?