selam kızlar bende geldim dr dan. ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış. tansiyonum kilom normal. hatta her gittiğimde kilo vermiş oluyorum çözemedik bu durumu. halbuki yiyorumda ama. neyse, ama miinik kuşumu göremedim geçen hafta gördük çok sık bakmayalım dedi drumuz. kasım başı gidicez artık.
günaydın cnmm.. şimdi iyisin inş.. ne demek cnm benimm... siz beğenin de o yeter bana opuyorumnanaktan
selam kızlar bende geldim dr dan. ikili testimizin sonuçları iyi çıkmış. tansiyonum kilom normal. hatta her gittiğimde kilo vermiş oluyorum çözemedik bu durumu. halbuki yiyorumda ama. neyse, ama miinik kuşumu göremedim geçen hafta gördük çok sık bakmayalım dedi drumuz. kasım başı gidicez artık.
acayip moralim bozuldu kendimi bebişi görmeye odaklamıştım ama nedense olmadı .......pazartesi tekrar gidicem ,nası bekliyceksem anlamdım normalde aktif görünüyo bağkurum ama sistemde çıkmadı mauhasebeciyi aradım adamın kendinden haberi yok off ya .........mafoldumben
acayip moralim bozuldu kendimi bebişi görmeye odaklamıştım ama nedense olmadı .......pazartesi tekrar gidicem ,nası bekliyceksem anlamdım normalde aktif görünüyo bağkurum ama sistemde çıkmadı mauhasebeciyi aradım adamın kendinden haberi yok off ya .........mafoldumben
budebe cim.. bi de _ezgi_ var yanlış hatırlamıyosam p.tesi dr. gidicek olann.. 4 kişi olduk :icecream:
budebe cim.. bi de _ezgi_ var yanlış hatırlamıyosam p.tesi dr. gidicek olann.. 4 kişi olduk :icecream:
canımm bozma moralini lütfenn.. her işte bir hayır vardır... bebeğini 2 gün geç görüceksin sadece .. belki p.tesi cinsiyetini de gösterir annesi zemuszemus opuyorumnanaktan
ewt kızlar desenize pazartesi baya bi sessiz olucak burası annişler doktorda olucak.....biran önce pazartesi gelsin minik kuşumu çok özledim ama.....
merhaba arkadaşlar, ense kalınlığını ölçtüreniniz varmı? bebişinizin
bennndeeee :teytey: beennnddeeeee :teytey: bi de ben önümüzdeki hafta 2 kez görücem bebişimii :dance: :sm_cool:
tek değilsin cnmm.. batuhanım da 6 kilo vermiş şimdiye kadarr...bilmiyomki kızlar hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim ben. bende ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3
aaa iyi fikirr vallaa...ama ben p.tesi den ümitli değilim.. devlet hst. gidicem ya.. ultrasonu kendi dr. çekmicek.. ilgilenmiyolar pek.. hıı bide geçen hafta bi ark. gitti benim dr. ultrasonu çeken uzmana cinsiyeti belli mi demişş.. büyük ihtimalle erkek geliyo demiş oda... 15.haftasındaydı.. demekki devlet hast.de de söylüyolarr.. yasak fln değil yanii...aslında tam anlamıyla 12. haftada organ gelişimlerini tamamlıyorlarmış,yani cinsel organlarıda belli oluyormuş ama yanılma payı düşükte olsa bu riski göze alamıyor doktorlarımız ne yapsak giderken bi kilo baklava mı götürsek söleseler bari......:roflol:
merhaba canım. ben ölçtürdüm 11+6 da 1,2 çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?