2010 Nisan Anneleri

budebe cim.. bi de _ezgi_ var yanlış hatırlamıyosam p.tesi dr. gidicek olann.. 4 kişi olduk :icecream:

hoşgeldin canım bebişin iyi olmasına çok sevindim,annemide iyiymiş süppperr:))) aman bebiş sağlıklı olsunda kilo alma canım biz alıyoruz ne oluyo yakında kapılardan zor sığcam....

günaydın cnmm.. şimdi iyisin inş.. ne demek cnm benimm... siz beğenin de o yeter bana opuyorumnanaktan

şimdi iyiyim bitanem . doktorumu aradım sordum çok normalmiş. yükselen kan basıncımız baş ağrısına neden oluyomuş. ama çok feci oluyor ya. ilaçda alamıyoruz.listemizin son halini çok beğendim bende 27 sinde gideceğim doktora inşallah o zaman cinsiyetini söylemiş olurum :teytey::CüvCüv:

selam canım.gözün aydın canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim.Allah Allah neden kilo veriyosun ki?ben habire alıyom gidiyo kilom

canımm bozma moralini lütfenn.. her işte bir hayır vardır... bebeğini 2 gün geç görüceksin sadece .. belki p.tesi cinsiyetini de gösterir annesi zemuszemus opuyorumnanaktan

sıkma canını şeker, pzt görcen sen. ben napim teee kasım başı dedi dr. offf zaman geçmez şimdi. çatlıcam valla. saolun kızlar bu arada. opuyorumnanaktan

budebe cim.. bi de _ezgi_ var yanlış hatırlamıyosam p.tesi dr. gidicek olann.. 4 kişi olduk :icecream:

ewt kızlar desenize pazartesi baya bi sessiz olucak burası annişler doktorda olucak.....biran önce pazartesi gelsin minik kuşumu çok özledim ama.....

ilke_nur.. şimdi iyi olmana sevindim cnımm.. evet öyle bişiyi bende okumuştumm.. bu haftalarda olabilir diye cnmm.. hatta arada burun kanaması bile olabilirmiş... yine de dikkatli olmakta fayda varr :)))

bilmiyomki kızlar hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim ben. bende ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3

canımm bozma moralini lütfenn.. her işte bir hayır vardır... bebeğini 2 gün geç görüceksin sadece .. belki p.tesi cinsiyetini de gösterir annesi zemuszemus opuyorumnanaktan

aslında tam anlamıyla 12. haftada organ gelişimlerini tamamlıyorlarmış,yani cinsel organlarıda belli oluyormuş ama yanılma payı düşükte olsa bu riski göze alamıyor doktorlarımız ne yapsak giderken bi kilo baklava mı götürsek söleseler bari......:roflol:

bende bebişimi çok özledimmm. ay sonu gelmek bilmez şimdi. sizler ne güzel pazartesi göreceksiniz kızlar..:icecream:

ewt kızlar desenize pazartesi baya bi sessiz olucak burası annişler doktorda olucak.....biran önce pazartesi gelsin minik kuşumu çok özledim ama.....

bennndeeee :teytey: beennnddeeeee :teytey: bi de ben önümüzdeki hafta 2 kez görücem bebişimii :dance: :sm_cool:

ya canım bende tıp merkezlerine gittiğimde aynı sorunu yaşıyorum. ordaki sekreterler deişi bilmiyor. Bana geçenlerde de git olmuyor dediler tekrar deneyin dedim yapabildiler. Pek muhasebeciyle alakası olmayabilir. Boşver pazartesi görürsün.

bilmiyomki kızlar hamile kaldığımdan beri 5 kilo verdim ben. bende ters etki yaptı sanırsam kaydirigubbakcemile3
tek değilsin cnmm.. batuhanım da 6 kilo vermiş şimdiye kadarr...
aaa iyi fikirr vallaa...ama ben p.tesi den ümitli değilim.. devlet hst. gidicem ya.. ultrasonu kendi dr. çekmicek.. ilgilenmiyolar pek.. hıı bide geçen hafta bi ark. gitti benim dr. ultrasonu çeken uzmana cinsiyeti belli mi demişş.. büyük ihtimalle erkek geliyo demiş oda... 15.haftasındaydı.. demekki devlet hast.de de söylüyolarr.. yasak fln değil yanii...
artık bende özeldeki dr. sıkıştırırım sositososito

merhaba canım. ben ölçtürdüm 11+6 da 1,2 çıkmıştı.

sağol canım ben de 11 hafta ölçtürdüğümde 1.1 çkmıştı dr normal dedi ikili test yaptırmamın gerksiz olduğunu söyledi, ekimin son haftası gidicez 3 'lü test için, sen yaptırmışmıydın 2'li testi sana ne demişti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…