2010 Nisan Anneleri

eklerim tabiki cnmm.. ama listeyi gördüysen sadece isim ve son adetim yeterli olmadığını görmüş olamlısın :))) yaş? hamile kalınan kilo ? son adet ? beklenen doğum tarihi ? ve son dr. gittiğindeki bebeğinin durumu yani güncel notlar?

sen bunları yaz cnmm.. ben en kısa sürede eklerimm...

bende kaçıcam şimdi yosuncum.. can çekişiyorum bilg. başında... :)))

öptüm cnmm.. iyi gecelerr...

butterflydsd.. cnmm.. geçmişe bi bakındım ama senin bilgilerine denk gelemedim cnmm.. takrar yazarsaan bana eklerim seni...

bende çıkıyorum kızlarrrr... bugün tam gün bilg. başındaydım yaniii... :))) accık dinleniyiim.. ve acayip uykum geldi zatenn.. kocişi mi de bekleyemiciim.. o nasılsa gelince beni uyandırır :)))))

iyi gecelerrr...

huu huuu yosuunn... hani çıkıyodun kızz.. takıldın kaldınnn... iyi gecelergüzelimm.. ben kaçtımm... opuyorumnanaktan

^selam kizlar hayirli askam demeli aslinda
bugün kendimi iyi hissetmedigim icin pek girmedim
ama bakiyorumda listeler yapilmis
ben unututlmusummafoldumben
girmeyenler akkilarda kalmis ama girenler unutlmus neyse
caniniz sagolsun

kızlar benim oğluşum olacak :) pipisini gördük bugün ne güzel bir duygu açmış bacaklarını anne ben erkegim erkek diyordu yavrum benim yaa :)

kızlar benim oğluşum olacak :) pipisini gördük bugün ne güzel bir duygu açmış bacaklarını anne ben erkegim erkek diyordu yavrum benim yaa :)
hayırlı olsun allah tamamına edirsin canım
[/QUOTE]
şahanesırnaşık şey muhteşem:dance: harika:sm_cool:
ohh ne güzel ya ama dra sor gitmene izin veririmi oğlumda izin yoktu bana sarsıntı allah korusun düşük apıyormuş hiç bir sorun olmasa bile
ayy sölememmi..... KK'dan teyselerinin selamları var derim kuzuma o zaten hepinizi tanıyo şimdiden eee günümüzün yarısını sizlerle geçiriyoruz sizleri seviyoruz teyzoşlar iyiki varsınız.....:asigim:
hepimizin aynı valla
bend ehiç daha duymadım kalp atışlarını
selam kızlar bişe sorcam geceleri ani dönüşler yapınca karnıma kramp girio nedendir. uyku sersemliğiyle birden dönüorum ağrıyla uyanıorum inlyip sızlıom yatıom tekrar.
hepimizde oluyo o dengeli hareket etmeliyiz

merhaba kızlar sabah namazını kıldım daha yatamdım hehm burya .neyse ben bugün giremeyecem babacım gelmiş onunl ilgilenecem çook özlemişim özlem giderelim biraz ablamda gelecek yemek iş felen giremem dr agidecek arkadaşlar umarım hayırlı haberlerle dönerler
kendinize ve bebişinize ii bakın allaha emanet olun

Günaydın Güzel Bebişlerin Güzel Annişleriopuyorumnanaktan
Nasılsınız

günaydın canım. benim hala başım ağrıyor. geçmiyecek gibi. onun dışında çok ilginçtir uzun zamn sonra midem bulandı az önce kocişi geçiremedim bile. Başkaaaa?? iyiyim çok iyiyim. Babası bugün bebişimle konuştu sabah yatak keyfi yaptık. Çok mutlu oluyor insan ya. Dün bi dizide de duydum hiç görmediğimiz kokusunu duymadığımız bişeyi ne kadar çok seviyoruz değil mi???

günaydın kızlar nasılsınız bende ufak bi heyecan ar bakalım yeni doktorumuzla anlaşabilcezmi....ee bide ananemizde gelcek belkide ondandır kahvaltımızı yaptık ve saatimizi bekliyoruz kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…