2010 Nisan Anneleri

kızlar benim bebegimde 1 hafta önden gidiyormuş agırlık 3 gram olmuş maşşallah bebegime bende 2 kilo aldım bayadırda siteye giremedim doktordaydık sürekli testler falan baya ugraştık ama bebegim için deger doktoruma sordum oruç tutmam sakıncalımı diye sadece tansiyon düşüklügüm vardı doktor eger dayanabilirsen tut sorun olmaz dedi ama tansiyonun düşerse tutma dedi bakalım hayırlısı niyetliyim bugün çok şükür bişi olmadı

canım hadi hayırlısı hoşgeldin bitanem rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:

merhaba bende 2010 nisan annesi olucam inşallah Allah nasip ederse. inşallah herkes bebişini sağlıkla kucağına alır. benim 4+2 günlük.

kızlar bende doktora gittim bugün. şükür ki bizimki zıpkın gibiymiş :))
hatta çokda büyümüş tam 1 cm olmuş. progestanı günde 1 taneye düşürdü doktor. istirahate devam :)
bu arada 2 kiloda vermişim :)))

Merhaba herkese... Ben de 2010 Nisan Annesi olucam inşallah... ıkinci kez annelik duygusunu tadıcam... ınşallah sağlıcakla gelir Nisan bebişlerimiz...

esroş çizelge olmadıysa bana son adet tarihini verirsen ben düzenleyip linki sana vermeye çalışırım cnm.

Son düzenleme:

Maşallah de annesi nazar değmesin küçügüne tahtalara vur:)):teytey::teytey:hihoyyyt

Hacer,eceşimal,sarımelek sizlerde hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz süper_nily, eceşimal, son melek :) Hepinizde hayırlı gebelikler doğumlar :)
umudumsunbebeğim maaşallah demek 3 gr he...

Kızlar ençok ,stediğimde ne biliyor musunuz şöyle 3-4 aylık olunca içinde kıpır kıpır oynuyorlar ya ayyy nasıl bir duygu acaba yerim ben onlarıı

Gölgeler en çok o zaman anne olacağını hissedersin emin ol ilk tekmeleri yiyince:)):teytey:

Maşallah de annesi nazar değmesin küçügüne tahtalara vur:)):teytey::teytey:hihoyyyt

yosuncum çok teşekkürederim.
ama bu bir haftamız öyle korkuyla geçtiki iyi haberlerini alınca inanılmaz mutlu olduk :))

Benim son adet tarihime göre baktığımda 5 haftalık görünüyor ama kan tahlili sonucunda doktor 2-3 haftalık dedi...neden farklı çıkıyor kızlar biliyormusunuz??

esros canım bazen yumurtlama geç olabiliyormuş. bende de iki farklı sonuç çıkıyor.
yani endişelenicek bişey yok için rahat olsun :)

esros canım bazen yumurtlama geç olabiliyormuş. bende de iki farklı sonuç çıkıyor.
yani endişelenicek bişey yok için rahat olsun :)

Sağol canım...Bugün Sürekli gitmeyi düşündüğüm doktorumuza gidicez bakalım o ne diycek?daha kese görünmezmiş galiba değilmi?

yok cabım henüz görünmez.ancak 4. haftada aşağıdan bakıldığında kese görünüyor. henüz çok erken. kesenin görünebilmesi için yuvalanma yapmış olması gerekiyor. ama doktor konusunda doğumunu yaptırıcak olan doktoru seç. ve dokuz ay boyunca ona git. en sağlıklısı o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…