2010 Nisan Anneleri

canım bende özel hastaneye gidiyorum burdada sıra almak çok zor ilk gidicem zaman randevu için aradım inanırmısın bana 1 ay sonraya randevu verdiler orda çalışan arkadaşım var ona söyledim hemen ertesi güne ayarladı ve gittim doktorum 1 hafta sonra kontrol için çağırdı ve randevumu verdiler ilk gidinceye kadar sorun oluyor bana göre sonra kontroller için zaten vermek zorundalar randevuyu

yok canım anadolu yakasında kadıköye kadar gidicektim ama tam karar veriyorum kötü bişey duyuyorum hastane hakkında...
kaç gündür işin içinden çıkamadım ben..
erdem hastanesine kötü deniyo..
nene hatun çok kalabalıkmış...
semaya ticarethane diyolar..
acıbadem ve john hopkins 5000tl istiyo..
avicenne umut randevu vermiyo, şikayetçi olan çok..
hospıtalıum benim içime sinmedi...
böyle uzayıp gidiyo....

kontroller için randevu verirlerse sorun yok...
onu sormadım ama hepsi kadın doğuma randevu yok, numarator sistemiyle çalışıyoruz diyo...
umarım sonra çağırdığı zaman verir randevu...

evet nazcığım bencede esas şimdiymiş zorluğu dün akşam sezeryan videoları izledim ben birde internette çok tedirgin oldum yaaaaa

bende normal dogum vıdeolarına baktım çok korktum:)
bugunku gıttıgım doktor normal yapabılırsın bı sorun olmaz dedi bakalım salı gunu kendı doktorum ne dıcek

ya bana neden sezeryan dedi burdaki doktorum anlamadım ben birde apandisit ameliyatı geçirmiştim acba ondanmı ama tüp bebkler genelde sezaryan oluyo dedi ve tanıdığım bütün tüp bebk tedavisi görüp doğuranlar sezeryanla oldu lmaz:

neyse o zamnlara bir gelelim inşallah hayırlısıyla canım neyse ben yemek yapmaya kaçım gerçi oruç tutmuyorum ama kocacığım için şöyle döktüreyim adamcağız yanlız kaldı bu sene mafoldumben

amın canımmm o gunler hayırla saglıkla gelsın ıhsallah
bende tutmuyorum eşim yalnız bu sene gorusuruz canım kolay gelsın

Özelde randevu vermiyorlar dolu diyorlar ama gidince alıyorlar bir dene istersen

merhaba kıslar bende 6 haftalık hamıleyım ihsallah hepımız hayırla saglıkla kucagımıza alırız yavrularımızı

kızlar daha geçen ay ne zaman bende anne olacağımmm diyerek ağlarken Allah'ım bana bu ay hamile kalmayı nasip etti. benim ki daha 6 hafta 4 günlük. dün doktora gittik abdominal ultrasyondan baktık bebişime keseciğin içinde o kadar sevindim ki hep üzüntüden ağlayan ben ilk kez sevinçten ağlamanın tadını çıkardım.Allah'ım ne güzel bir duyguymuş Allah'ım yaşamak isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.arkadaşlarım bende fazla bulantı olmuyor ama her zaman abur cubur yemek isteyen ben şimdilerde yiyemiyorum içim almıyor. bende kilo verenlerdenim...

Esros özeline yazdım canım nasıl eklendiğini çizelgenin.

Naz ikiz olmasın senin bebiş sana süpriz yapmasın.Hadi hayırlısı.:)

Sones hadi hayırlı olsun.Hoşgeldin aramıza.Allah sağlıklı olarak doğmasını nasip etsin inşallahh.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…