2010 Nisan Anneleri

bebeg83 canım öle yapacam valla hemen şimdi yoksa bu sıkıntı geçmez içimden bencde dün doğum günü nasıldı
atla hoşgeldin canım sanada günaydın

günaydın kızlar hepinizi öpüyorum çok heyecanlıyım gemişi anca okudum kahvaltı ederken,birazdan gitcez bizde doktora bakalım gstercekmi annaesine minik kuşum,ya bide iyi olduğunu öğreneyim yeter bana:ecrin_bebek:

ruzenin canım günaydın canım inşallah hayırlı hberlerle dönersin canım allah hakkında hayırlısı ne ise onu sana versin ama kız istiyosun gliba içinden geçeni versin

ruzenin bende şimdi sana ne zaman doktora gitcen die sorcaktım..ay ne heyecanlısındır şimdi sen.hayırlısı olsun canım sağlıklı mutlu sevinçli haberlerle gel.haa bu arada çikolata yedinmi opuyorumnanaktan

ruzenin, bebeg hayırlı haberler alırsınız inşallah, bizde merakla bekleyeceğiz....

haceroğuz sıkıntılardan uzak durmalısın canım yoksa bebişinde etkilenir canım, bizim yapabileceğimiz birşey olursa söyle olur mu?

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz gösterir inşallah bebiş kendini.

çok saolun hepiniz kızlar hepinizi kucaklıyorum sımsıkı.....hehe:)) acayip heyecan yaptım tansiyonum yükselmiştir kesin...aaaa çikolata yemedim şimdimi yesem arabada mı acaba...

günaydın kızlar nasılsınızz ben iyiyim:)

çok çok geçmiş olsun tatlım mehmet efen şimdi çok iyidir mutlaka kendine dikkat et ama her ne sebebp olduysa tansiyonunun düşmesine onu bir daha yapma olur mu:)

ayse_denizy geçmiş olsun canım..dikkat et kendine progestan bende kullandım 2 kutu ondan değildir sanırım.iki ilacı bir içtin diye mi oldu acaba canım..allah düşürmesin kimseyi hastanelere.

ayse_deniz,
Çok geçmiş olsun canım, largopen bildiğim kadarı ile antibiyotik eğer doktor kontrolünde almadıysan o yapmış olabilir. Bizim vucudlarımız şuanda her zamankinden daha hassas ne olur dikkat et hem kendine hemde bebişine

Gerçi dikkat edelim kendimize diyorum ama bende bu sabah bir uyandım boğazım nasıl şişmiş. Tükürüğümü bile yutarken canım çok yanıyor, burnum akıyor. Kendime bu kadar özen gösterirken nasıl hasta olmayı başardım bilemiyorum. ışin kötü tarafı bu hastalık dinlenmeden geçmiyor ve hafta sonuna daha 3 gün var. Çalışmak bayağı zor oluyor...

amanda29 gçmiş olsun canım hamilelikte bünye zayıf oluyor yaa en ufak bi virüs hemen gelip bizi buluyor aslında acaba grip aşısı hamileler için tehlikelimi tehlikelideğilse yaptırsak ii olurdu bide şu domuz gribi var allah korusun bu sene grip olan 10 kişiden 3 tanesi domuz gribi olcak dedi sağlık bakanı geçen gün
allah krusun bizleri ve herkesi

ben her sene grip aşısı yaptırırdım ve grip olmazdım.bu sene hamileliğimden dolayı yaptıramadım hamilelere yapmıyolar çünkü..ama grip olmamak için bol c vitamini tüketmememiz lazım.olunca da öle sakınılan göze çöp batarmış ya hastalıklar gelir hep bizi bulur bu dönemde hep.

Herkese günaydın güzel nisan anneleri*nasılsınız bakalım?biz oğlumla iyiyiz allaha şükür.dün akşam elevit içtim kızlar içmemle öıkartmam bir oldu,hap içemiyorum benim gibi olan varsa bana bi alternatif sunsun lütfen..........
Amanda 29 canım geçmiş olsun dikkat et kendine......
Ayşe_denizy sanada geçmiş olsun canım.tansiyon düşüğü zor canım.........
Doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah.cinsiyetleri belli olur bebeklerimizin inşallah..........

çok çok geçmiş olsun tatlım mehmet efen şimdi çok iyidir mutlaka kendine dikkat et ama her ne sebebp olduysa tansiyonunun düşmesine onu bir daha yapma olur mu:)[/QUOTE]

tamam yapamam.Ama bişi de yapmadım ki anlamadım.Düşünüyorum erkek bebek kıyafeti ne kadar az diye konuştum kendi kendime olabilir mi acabakaydirigubbakcemile3

ayse_denizy geçmiş olsun canım..dikkat et kendine progestan bende kullandım 2 kutu ondan değildir sanırım.iki ilacı bir içtin diye mi oldu acaba canım..allah düşürmesin kimseyi hastanelere.

Zannetmiyorum canım doktorumu tekrar aradım yok dedi.Tansiyon düşmesi olabilirmiş çok su iç dedi.Tamam dedim.Amin canım kimseleri düşürmesin.

Yoo doktor verdi onun.En zararsızı buymuş.Anlamadım gitti.İltahap olması daha kötüymüş Bebişe zarar verebilirmiş iltahap.Olmaması için içeceğim largopeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…