Günaydın 2010 Baharının en güzel çiçeklerini taşıyan anneler....
günaydın şeker anneler gününüz hayırlı olsun..
günaydın kızlar hepinizi öpüyorum çok heyecanlıyım gemişi anca okudum kahvaltı ederken,birazdan gitcez bizde doktora bakalım gstercekmi annaesine minik kuşum,ya bide iyi olduğunu öğreneyim yeter bana:ecrin_bebek:
günaydın kızlar hepinizi öpüyorum çok heyecanlıyım gemişi anca okudum kahvaltı ederken,birazdan gitcez bizde doktora bakalım gstercekmi annaesine minik kuşum,ya bide iyi olduğunu öğreneyim yeter bana:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Daha geçmişi okumadım.Birazdan okumaya başlarım.Dün öğlen 1 den sonra hiç okuyamadım yazamadım.Acile kaldırdılar beni.Sabah largopen ve progestan ı içtim.Öğlen fenalaştım ilaçtan mı artık bilemiyorum.Serum taktılar.Tansiyonum 6/4 çıktı.O da hastanede demek ki şirkette kaçtı tansiyonum.Hastaneden çıkarken tansiyonum tekrar ölçüldü 9/6 çıktı.ıyi hissediyor musun dedi hemşire hissediyorum dedim çıktık eşim k.anneme götürdü.Oradaydım.ınternete de girecek gücüm olmadıgı için giremedim.Akşam zaten 10 da gene gözlerim gitti.Hemen uyuduk.Mehmet Efem iyidir değil mi kızlar?
ayse_denizy geçmiş olsun canım..dikkat et kendine progestan bende kullandım 2 kutu ondan değildir sanırım.iki ilacı bir içtin diye mi oldu acaba canım..allah düşürmesin kimseyi hastanelere.
ayse_deniz,
Çok geçmiş olsun canım, largopen bildiğim kadarı ile antibiyotik eğer doktor kontrolünde almadıysan o yapmış olabilir. Bizim vucudlarımız şuanda her zamankinden daha hassas ne olur dikkat et hem kendine hemde bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?