2010 Nisan Anneleri

ii akşamlar bayanlar şimdi geldim aarkadaşıma gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim bi rahatlayıp geldim. Geçmişe bi göz gezdireyim bari:))

dedim ya canim mecburen iciyoruz,ewet yapiyom senin kiz gözükuyo canim:ecrin_bebek:
ayy inşallah yaa hayırlısı hangi teste baktıysak kız çıkıyo herkes te kız iyor ama doktor yine bişey demedi hayırlısı belli oanlara baktınmı gerçekten tutuyormu

ayy hiç sorma bende senle aynıyım valla folik içene kadar mahvoluyorum çıkarıyorum bazen şrupları var acaba ondan damı içemiyosun şurup biraz daha ii bence en iisi iğne de ama işte onun varmı bilmiyorum

ii akşamlar bayanlar şimdi geldim aarkadaşıma gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim bi rahatlayıp geldim. Geçmişe bi göz gezdireyim bari:))

hşgeldin canım ohh ne güzel yaa yanımda olsaydın da bende dinleseydim daha hiç duymadım bu defada dinletmedi biraz daha büyüsün dedi

neyse kızlar ben çıkıyorum hayırlı akşamlar hepinize yarın görüşmek ümidi ile
rüyanızda bebeklerinizi görün

selametle canim

27 10 temmuz

hosgeldin canim opuyorumnanaktan

hoşbulduk geç oldu baya ama anca girebildim.

hşgeldin canım ohh ne güzel yaa yanımda olsaydın da bende dinleseydim daha hiç duymadım bu defada dinletmedi biraz daha büyüsün dedi

Keşke bu aletide arkadaşımla ortak aldık. onun doğumuna 1.5 ay falan kaldı alet onda şimdilik doğumdan sonra ben alıcam. Kalp atışları bu aletle ultrasondaki gibi duyulmuyor. Sadece kanın pompalanma sesi gibi bişi duyuluyor. AMa olsun o kadar güzelki benim yersiz endişelerim rahatlıyor en azından:)):kedi:

canim oglan gözüküyogamyoncuiremsu

güle güle nazli bende cikicam uykum var bugün herkese iyi gecele retatlirüyalarrrmirmirmirmir

icimede o doguyor zaten canim sagol
tatli rüyalar tatlim bende oyuna takilim azcik

ii geceler bende çıkıp dinleneyim bari. yarın 4:30 da randevum. inşallah ii haberlerle gelicem:))

selametle güzel haberlerle gel insallah

iyi akşamlar kızlar
nazlıcığım sanada iyi geceler güzel haberlerle gelirsin inşallah bizlere

ben iyim canim ksinti haricinde sen nasilsinzemuszemus
oglumda bendede oluyordu heryerim kasinirdi
ama bunda sadece gögüs uclarim kasiniyo
oglumda aciyordu bunda acimiyor ama kasiniyo iste
hersey tersine anlayacan

ben iyim canim ksinti haricinde sen nasilsinzemuszemus
oglumda bendede oluyordu heryerim kasinirdi
ama bunda sadece gögüs uclarim kasiniyo
oglumda aciyordu bunda acimiyor ama kasiniyo iste
hersey tersine anlayacan

bende iyiyim canım bir bakayım dedim yatmadan uğrayayım dedimhadi iyi geceler canım yarın görüşmek dileğiylea.s.

Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Daha geçmişi okumadım.Birazdan okumaya başlarım.Dün öğlen 1 den sonra hiç okuyamadım yazamadım.Acile kaldırdılar beni.Sabah largopen ve progestan ı içtim.Öğlen fenalaştım ilaçtan mı artık bilemiyorum.Serum taktılar.Tansiyonum 6/4 çıktı.O da hastanede demek ki şirkette kaçtı tansiyonum.Hastaneden çıkarken tansiyonum tekrar ölçüldü 9/6 çıktı.ıyi hissediyor musun dedi hemşire hissediyorum dedim çıktık eşim k.anneme götürdü.Oradaydım.ınternete de girecek gücüm olmadıgı için giremedim.Akşam zaten 10 da gene gözlerim gitti.Hemen uyuduk.Mehmet Efem iyidir değil mi kızlar?

geçmiş olsun canım yaa ben biliim tansiyon düşüklüğünü benimde okadar düşüyo valla allah yardımcımız olsun yaa çok zor valla hmailelik

geçmiş olsun canım yaa ben biliim tansiyon düşüklüğünü benimde okadar düşüyo valla allah yardımcımız olsun yaa çok zor valla hmailelik

Evet yaaa.Çok korktum ama anlatamam canım.Antibiyotikten değildir ama di mi?Çünkü iltahap bebişime de zararlıymış.O yüzden vermiş.
Sen peki düşünce ne yapıyorsun tansiyonun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…