kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum. iyi geceler.
bakem canim yasin vede son adet tarihin?
ii akşamlar bayanlar şimdi geldim aarkadaşıma gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim bi rahatlayıp geldim. Geçmişe bi göz gezdireyim bari:))
ayy inşallah yaa hayırlısı hangi teste baktıysak kız çıkıyo herkes te kız iyor ama doktor yine bişey demedi hayırlısı belli oanlara baktınmı gerçekten tutuyormudedim ya canim mecburen iciyoruz,ewet yapiyom senin kiz gözükuyo canim:ecrin_bebek:
kızlar sağolun cevaplarınız için.ya napcam bütün mümkün değil yutamam.yutamıyorum kusarım yine.acaba toz haline getirip mula karıştırıp yesemmi*şimdi mideniz bulancak ama ben küçükken gripini çayla ıslatıp ekmeğin arasına koyup yiyordum
ii akşamlar bayanlar şimdi geldim aarkadaşıma gittim bebişimin kalp atışlarını dinledim bi rahatlayıp geldim. Geçmişe bi göz gezdireyim bari:))
selametle canim
27 10 temmuz
hosgeldin canim opuyorumnanaktan
selametle canim
27 10 temmuz
hosgeldin canim opuyorumnanaktan
hşgeldin canım ohh ne güzel yaa yanımda olsaydın da bende dinleseydim daha hiç duymadım bu defada dinletmedi biraz daha büyüsün dedi
canim oglan gözüküyogamyoncuiremsu
güle güle nazli bende cikicam uykum var bugün herkese iyi gecele retatlirüyalarrrmirmirmirmir
ii geceler bende çıkıp dinleneyim bari. yarın 4:30 da randevum. inşallah ii haberlerle gelicem:))
hosgeldin zeyracim
ben iyim canim ksinti haricinde sen nasilsinzemuszemus
oglumda bendede oluyordu heryerim kasinirdi
ama bunda sadece gögüs uclarim kasiniyo
oglumda aciyordu bunda acimiyor ama kasiniyo iste
hersey tersine anlayacan
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Daha geçmişi okumadım.Birazdan okumaya başlarım.Dün öğlen 1 den sonra hiç okuyamadım yazamadım.Acile kaldırdılar beni.Sabah largopen ve progestan ı içtim.Öğlen fenalaştım ilaçtan mı artık bilemiyorum.Serum taktılar.Tansiyonum 6/4 çıktı.O da hastanede demek ki şirkette kaçtı tansiyonum.Hastaneden çıkarken tansiyonum tekrar ölçüldü 9/6 çıktı.İyi hissediyor musun dedi hemşire hissediyorum dedim çıktık eşim k.anneme götürdü.Oradaydım.İnternete de girecek gücüm olmadıgı için giremedim.Akşam zaten 10 da gene gözlerim gitti.Hemen uyuduk.Mehmet Efem iyidir değil mi kızlar?
geçmiş olsun canım yaa ben biliim tansiyon düşüklüğünü benimde okadar düşüyo valla allah yardımcımız olsun yaa çok zor valla hmailelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?