2010 Nisan Anneleri

bisıkıntı var içimde hiç sormayın dün gece sabaha kadar yatmadım 3te yattım 6 da kalktım hiç bir sorunum yok çok şükür ama nedense bi halsizlik var bi sıkıntı var içimde allh sonunu hayr eylesin

Evet yaaa.Çok korktum ama anlatamam canım.Antibiyotikten değildir ama di mi?Çünkü iltahap bebişime de zararlıymış.O yüzden vermiş.
Sen peki düşünce ne yapıyorsun tansiyonun?

canım ştüğünü hissettiğim anda hemen şekerli su içiyorum ellerim ttiremeye başlıyor kalbim hızlı hızlı çarpıyo hissediyorum düştüğünü şekerli su yapıyorum 10 dk sonra kendime geliyorum doktora söledim 6-4 e kadar düşüyo dedim sakın tansiyonunu ölçmeden tuzlu ayran içmeyesin aynı belirtiler çıktığında da olur meyve suyu çok iç dedi bişey yiyemiyoruz yaa gıdasız kalınca kan şekeri düşüyor buna bağlı olrakta tansiyon tabii zaten dediki tuzlu ayran hiç ii değil hamlelikte hertatafın şişer ilerde ben hamilelikten önce da yaşıyodum bu sorunları yani tek çare şekerli su içecen ayaklarını havaya kaldıracan

günaydın kızlarrr... hihoyyyt

hacercim... kızz bebekleri rüyanızda görün demişsin :))) bende akşam rüyamda ne gördüm .. bugün 10:40 da randevum var ya o girdi sanırım rüyama... rüyamda dr. gidiyorum bakıyoruz.. yine kıpır kıpır :)) evrim hanım diyorum cinsiyeti belli mi? o da bana diyo daha erken annesi söylemeyelim.. bende diyorum ki nasıl söylemezsiniz devlet hast. bile söylediler tahmin de olsa.. ihtimal de olsa söylediler bişii... o da diyo ki dur bacaklarını açtı yakınlaştıriim... bide bakıyoruz ki erkek resmen... herbişiyini görüyorum yani :kedi: p.tesi dr. erkeğe benziyo dedi ya.. bende akşam kocişe diyodum uyumadan öne bakalım bu sölücekmi cinsiyetini diye.. onu düşünüpte uyudum sanırım.. bakalım dr. dönüşü yazarım.. inş.. bugün dr. gidickler iyi haberlerle döner..

ayşecim.. çook geçmiş olsun canım... tansiyon düşüklüğü felaket.. çok iyi biliyorum.. bende normalde de 7/3 fln gezdiğim için... allah yardımcın olsun cnmm.. rabbim seni ve mehmet efe 'ni korusun :Saruboceq:

aa ii aklıma getirdin valla öle yapayım bu hamilelik aklımı başımdan aldı yaa çok unutkan olmuşum yaa hiç aklıma gelmiyo sadaka vermek yaa:bbo:

aa canım çok geçmiş olsun.a.s.
neden öyle oldun dr bişi demedimi.
iyisinizdir inşalah oğluşunla opuyorumnanaktan

günaydın bbeg83 ne güzel işte bi kızın var maşallah bide oğlun olcak benim içimden he öle geçiyo valla ii kaynana olur senden haa been hiç rüyamda göremiyom valla ya hayırlı haberlerle dönersin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin inşallah

Amin canım arkadaşım.Seni de bebişkonu da korusun.Oyyyyy deniz teyzesi yer onun topuklarından.Ham ham ham.
Evet 10,30 da doktora gidecektin.Ne kadar sürer geri gelmen.Ay inşallah cinsiyetini tam gösterir.Herşeyleri tam çıkar.İyi çıkar.Annesini mutlu eder hep....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlarr bu arada bi sat'tan 3 hafta geriden geliyoduk dr. geç döllenme demişti ama bebeğimin gelişimine göre mi bilemiyorum ultrasonda ileri gide gidee sat'ı yakalamamıza 3 gün kaldı :))) bakalım bugün de14 haftalık fln çıkarsa hiç şaşırmıcam kaydirigubbakcemile3 gerçi rüyamda dr. 12+2 desiniz diyodu ama kaydirigubbakcemile3 sabaha kadar bebişimle uğraştım aynii...

bende rüyamda göremiyorum cinsiyeti ile ilgili bişi yahuu.
oğluma hamileyken yeşil taşlı yüzük görmüştüm ben.anlamı erkek çocukmuş.bunda da ilk zamanlar yeşil dolma biber görmüştüm.ne alakaysa anlamadım.baktım anlamına ama cinsiyetle ilgili bişi yazmıyordu.bi kerede kucağımda oğluma benzeyen erkek çocuk görmüştüm.başkada bişi görmedim bunlar hep ilk haftalarda görmüştüm.allah herkezin gönlüne göre versin inşallah.

canlarım biz bi kahvaltı yapalım oğlişim acıkmış enne sen daha kahvaltı hazırlamadınmı diyor çooook acıkmış

kızlarr çok sağolun iyi dilekleriniz için... inş. görürüz kesin olarak cinsiyetini... ciddi söylüyorum kızım var amaaman erkek olsun fln değilim yani..sağlığı iyi olsun yeter benim için.. ama burda cinsiyet konuşula konuşula merak sardı beni de kaydirigubbakcemile3 bakalım canlarım cümlemizin hayırlı sağlıklı evlatları olsun da.... bu dr. da kız dermiş kaydirigubbakcemile3 bakalım dönüşte yazarım size... 11:30 yada en geç 12 gibi evde olurum.. okula gitmeden inş. yazmaya zamanım oluyr da ve iyi haberlerle gelirim de yazarım... dün okula geç kalmiim diye baya hızlı yürüdüm.. akşam kasıüğıma bi ağrı saplandı... ona da aklı takılıyoo.. nolur bebeiş,m iyi olsunn.. dua edin cnm bana...

hacercim.. sıkıntını rabbim hayra çıkarsın cnmm.. sen ayşenin dediği gibi sadaka ver cnmmm.. bide yasin cüzında sıkıntıların defiiçin dua var.. vaktin olduğunda onu oku cnmm... bana çok iyi gelir o dua...

kızlarr bana müsade artık... kızım da gelicek ya benimlee... bir kere gördü kardeşini.. doyamadı galiba bakmaya ben gibi :))) onu hazırliyiim.. kendim de giyiniciim... dua edin bize nolurr.... hayırlı haberlerle dönerim inş.. :Saruboceq:

Dualarım seninle canım.Rabbim yüzünüzü kara çıkartmasın.Sapasağlam gidin gelin..opuyorumnanaktan
Bu arada dün doğum günü nasıl geçti....

günaydın şekerler.hastalara çok geçmiş olsun.aman dikkat.Allah (c.c.) cümlemizi korusun işallah canlarım.doktor randevusu olanlarada hayırlı haberler.bugün ben test çözcem arada takılırım işallah.öpüldünüz.zemuszemus

bebeg83 canım ben se senin gibiyim valla 2 hafat geriden geliyor halada öle devam ediyor 12 haftayı bitirdik şimdi ma aslında 14 haftalık olmam lazım ama be şeyden şüpeleniyorum aslında biz korunmuyoduk ama olmaz diyodum bu ay neyse oldu ama ben sat bilmiyorum ilk 8 ile 15 i arası olması lazım ama ben doktora 8 tmmuz dedim belkide geç döllenme olmuştur inşallah bizde haftayı yakalarız yaa korkuyom valla minik bi çocuk olmasından oğlumda hiç çekmedim o konuda dinç ti kiloluydu 3 800 doğmuştu ama bu ufak tefek olusa altını nasıl değiştirecem bilmiyorum valla minik minik bacaklamrı göbeği falan ayyy ayyya

sütlü gayfe amni canım allah herkesin gönlüne göre versin sen yine başlarda görmişsin ben hiç görmedim valla zaten rüyada görmüyorum gözlerimi kapatıyorum sabah uyanıyorum sürekli uymak istiyorum erkek olursa hadi neyse de kız olursa uykucunun iştahsızın tembelin teki olcak valla oğlum var bi tane kızım olsun diyorum ama tembel olusa yandım valla benakannehir hiperaktifim bide panik atak var oda tembel olursa yandım vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi bilmiyorum kızmı olsun erkekmi allah hayırlısını versin

valla ben de öle kızım olsun hiç demiyorum oğum var ama nedense erkek bebekleri çook seviyorum kızlarıda seviyom ama erkekler dahaağır bsıyor nedense bilmiyorum ama yani oğlum olsa üzülmem allah herşeyin hayırlısını versin derim kızım olsa da çok sevinirim zaten oğlum nedense kız istiyor anne benim kız kardeşim olsun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…