Evet yaaa.Çok korktum ama anlatamam canım.Antibiyotikten değildir ama di mi?Çünkü iltahap bebişime de zararlıymış.O yüzden vermiş.
Sen peki düşünce ne yapıyorsun tansiyonun?
Günaydın kızlar.Nasılsınız bugün?Daha geçmişi okumadım.Birazdan okumaya başlarım.Dün öğlen 1 den sonra hiç okuyamadım yazamadım.Acile kaldırdılar beni.Sabah largopen ve progestan ı içtim.Öğlen fenalaştım ilaçtan mı artık bilemiyorum.Serum taktılar.Tansiyonum 6/4 çıktı.O da hastanede demek ki şirkette kaçtı tansiyonum.Hastaneden çıkarken tansiyonum tekrar ölçüldü 9/6 çıktı.İyi hissediyor musun dedi hemşire hissediyorum dedim çıktık eşim k.anneme götürdü.Oradaydım.İnternete de girecek gücüm olmadıgı için giremedim.Akşam zaten 10 da gene gözlerim gitti.Hemen uyuduk.Mehmet Efem iyidir değil mi kızlar?
günaydın kızlarrr... hihoyyyt
hacercim... kızz bebekleri rüyanızda görün demişsin :))) bende akşam rüyamda ne gördüm .. bugün 10:40 da randevum var ya o girdi sanırım rüyama... rüyamda dr. gidiyorum bakıyoruz.. yine kıpır kıpır :)) evrim hanım diyorum cinsiyeti belli mi? o da bana diyo daha erken annesi söylemeyelim.. bende diyorum ki nasıl söylemezsiniz devlet hast. bile söylediler tahmin de olsa.. ihtimal de olsa söylediler bişii... o da diyo ki dur bacaklarını açtı yakınlaştıriim... bide bakıyoruz ki erkek resmen... herbişiyini görüyorum yani :kedi: p.tesi dr. erkeğe benziyo dedi ya.. bende akşam kocişe diyodum uyumadan öne bakalım bu sölücekmi cinsiyetini diye.. onu düşünüpte uyudum sanırım.. bakalım dr. dönüşü yazarım.. inş.. bugün dr. gidickler iyi haberlerle döner..
hadi bakalım bir tosuncuk daha gelsin.cnm allah gönlüne göre versin inşallah.
[a.s.hihoyyyt
günaydın kızlarrr... hihoyyyt
hacercim... kızz bebekleri rüyanızda görün demişsin :))) bende akşam rüyamda ne gördüm .. bugün 10:40 da randevum var ya o girdi sanırım rüyama... rüyamda dr. gidiyorum bakıyoruz.. yine kıpır kıpır :)) evrim hanım diyorum cinsiyeti belli mi? o da bana diyo daha erken annesi söylemeyelim.. bende diyorum ki nasıl söylemezsiniz devlet hast. bile söylediler tahmin de olsa.. ihtimal de olsa söylediler bişii... o da diyo ki dur bacaklarını açtı yakınlaştıriim... bide bakıyoruz ki erkek resmen... herbişiyini görüyorum yani :kedi: p.tesi dr. erkeğe benziyo dedi ya.. bende akşam kocişe diyodum uyumadan öne bakalım bu sölücekmi cinsiyetini diye.. onu düşünüpte uyudum sanırım.. bakalım dr. dönüşü yazarım.. inş.. bugün dr. gidickler iyi haberlerle döner..
ayşecim.. çook geçmiş olsun canım... tansiyon düşüklüğü felaket.. çok iyi biliyorum.. bende normalde de 7/3 fln gezdiğim için... allah yardımcın olsun cnmm.. rabbim seni ve mehmet efe 'ni korusun :Saruboceq:
günaydın bbeg83 ne güzel işte bi kızın var maşallah bide oğlun olcak benim içimden he öle geçiyo valla ii kaynana olur senden haa been hiç rüyamda göremiyom valla ya hayırlı haberlerle dönersin inşallah cinsiyetinide öğrenirsin inşallah
aa ii aklıma getirdin valla öle yapayım bu hamilelik aklımı başımdan aldı yaa çok unutkan olmuşum yaa hiç aklıma gelmiyo sadaka vermek yaa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?