2010 Nisan Anneleri

merhaba bende yeni gördüm bu siteyi ,
bugün ikili test sonuçlarımı aldım,merak içindeyim,sonuçlarımı yazsam yardımcı olurmusunuz
b-hcg 62,4 ng/ml 1,34 düzeltilmiş
papp-a 1,2 mlu/ml 0,42 düzeltilmiş
nt 1,3 mm
crl 54 mm
kombine risk 1:1648 cut off değerinin altında
ikili test 1:289 cut off değerinin altında
yaş riski 1:782
trisomy 18+NT küçük 1:10000 cut off değerinin altında

valla bundan tek anladıgım ense kalınlığı normal.Bende de nt 1,3 çıkmıştı.

doktorumuzu çok beyendik öncelikle onu söliyim ense kalınlığımız normal çıktı herhangi bir risk yokmuş,bebiş gayet sağlıklı,ama uyuyordu heralde okadrada çikolata yedim kocaman olmuş bebeğim....ikili testimiz için kan verdik canım çok yandı(((
veeeee kızlar bende erkek annesi oluyorum KUZEY SEMıH' im geliyomuş sevindirik oldum yerim ben onu yaaa,doktorumuz % 60 erkek dedi,fakat kesin demiyorum dedi,ama bana pipisini gösterdi doktor amcamız.....evet nisan ayı erkek ayı olduğu kesinleşti kızlar....

rüyalar tersine çıkarmış ya doğruymuşş.. biz cinsiyet fln göremedikk.. uyuyoduk bugün... bağdaş kurmuş bebişimm ayaklar poponun altında :)))
baş popo mesafesi 6,3 cm.. kesin boy diye bişey demedi ama.. p.tesi günkünde 8.1 cm yazıyodu sanırım odurr.. omurgamız ense kalınlığımız normall.. kesenin şekli suyu normall... kalbin yeri gözler düzgün yerleşimlii.. herşey yolunda allaha şükür.. :Saruboceq: bi de cinsiyetimiz kesinleşseydi tam olacaktı ama olsunn.. bebişim iyi ya oşimdilik ihtimalle kalsın napalım.. geçen gün tepiniyodu bugün uyuyoduu... dizlerini kırmış popsunun altındanasıl rahat ediyodu yavrum diye aklımda şimdi... dr. uğraştı ama babssı gibi derin uykusu sanırım :))) size haber veriim dedim.... başka haberler varmı bilmiyorum.. bakıcam şimdii..

Ayyyyyy canımmm çok sevindim yaaaaaaopuyorumnanaktan valla gözlerim doldu.Ayyy ne mutlu.Oy kıyamam ben key semih kuzeye.Oyy rabbim korusun onu.Rabbim sana bağışlasın.opuyorumnanaktan

kızlar birde son adet tarihime göre bebişin gelişimi önde gidiyomuş....ultrason ölçümlerine göre 13+ 3 haftalık çıktık bakalım 10 gün sonra tekrar çağırdı doktorumuz çünkü tam konuşamdık doğumu vardı....

ruzenin.. cnm çok sevindim.. doktorundan memnun kalmana,bebişinin sağlıklı olmasına ve erkek oluşuna da.. baakk kız kız dedin ama erkekmiş.. kızz hani içine doğanlar yalan olduu... kaydirigubbakcemile3 şaka yapıyorum bebeğim valla.. hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da... bizimde erkeğe benziyo dan öteyegidemedik henüz.. bakalım ne zaman kesinleşçek.. olsun 16. haftaya az kaldıı :))))

canımm benim herşeyin düzgün olmasına çok evindim.teyzesi ham hayacak onu hele bir doğsun.Oyy kurban olurum onları yaradana ben

ruzenin gözünaydın canım..çok sevindim.tahminimde yanılmışım..bebişin süpriz yaptı sana gördünmü kaydirigubbakcemile3 sen okadar ekşi ye turşu ye kız sinyali ver sonra annişe süpriz yap.allah bağışlasın yavrunu canım..

Ayyyyyy canımmm çok sevindim yaaaaaaopuyorumnanaktan valla gözlerim doldu.Ayyy ne mutlu.Oy kıyamam ben key semih kuzeye.Oyy rabbim korusun onu.Rabbim sana bağışlasın.opuyorumnanaktan

hehe:))) bende çok kötü oldum ayşecim anlatamam,annemle eşim zaten gözleri dolu dolu baktılar ekrana...kıyamam ya nasıda büyümüş bitanem gözleri burnu,elleri ,ayakları nasılda belliydi kurban olurum ben onu veren Allah'a....:1hug:

bebegcimsenin de herşey yolundaymış canım çok sevindim..allah bu güzel haberlerin dewamını nasip etsin haftaya bende haberlerle burdayım inşşşşşaallah...kaydirigubbakcemile3

saol canım senin bebişte çok iyiymiş sevindim tatlım ,desene bugün bebişlerin uyku günü,doktorumuz baya bi sarstı uyansın diye paşamın keyfi baya yerindeydi....sorma canım anneye şaka yaptı bebişim...banada kesin demedi ama yüksek bir ihtimal söledi....aslında onuda sölemiycekti ama dedim ki siz artık bana bide cinsiyetini sölersiniz tam olur dedim ....baya bi uğarştı ama bende gördüm pipisiymiş yani öle dedi doktor amcamız....bakalım kordonuda olabilirmiş.....

canlarım ya çok sevindim içim böyle bir tuhaf oldu.ağlamaklı oldum.ruzenin ve bebeg.ne güzel mutluluklar bunlar.şükürler olsun Rabbim (c.c.)'ize kızlar.geçen bende dedimki şükür namazı kılıcam.öyle mutlu haberlerki bunlar.hepimize olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…