2010 Nisan Anneleri

ruzenincim bu arada eğer benimde oğlum olursa ömer kuzey olcak ismi adaş olcaklar :) kuzeyin hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm birisi senin oğlun olcak ismini mutlaka kuzey koy diyodu onun için ömerde babamızın ismi:)

gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu gözün aydın canım benim maşallah bebişine bitanem ben sana geçen gün ne dedmiştim hatırlarsan senin bebiş erkek doğuyo içime demedimmi canım a.s oooo budebeciğim damat adayları çoğalıyo baksana:1hug:
canım maşallah gözün aydın tekrar ayyy kıyamam uyuyordu haa bu arada ben bişey duydum ne kadar doğruysa bebkler genelde gündüz uyurmuş gece uyanıklarmış ne kadar doğruysa bilemiyorum:uhm:
ooo hayirli olsun canim Şeniz

ayy hepicigiiniz ögrenyorsunuz meleklerinizin ne oldugunu :asigim:

darisi ögrenemeyenlerin basina opuyorumnanaktan

nasilsiniz kizlar :1hug:

hoşgeldin canım benim sen nasılsın bitanema.s.

kızlar güzel erkek isimleri biliyomusunuz*hem anlamı güzel hemde modern olsun*kuzey güzel isim.ün akşam baktım bi kağan hoşuma gitti,yağız ve derin de var.............

hadi canım ya bizde eşimle karar verdik kuzeyi o seçti,semihi de ben istedim....aslında ömer ismi benim için çok kıymetli dedmin ismi koymak isterdim aslında....ismiyle yaşasın inşlh...

senin kızın benim zeyracım ortalığı kızıştırma.ben oğlumla kızını beşik kertmesi yapcam inşallah : )

ewt zeyracım demiştin sen ama ben ısrar etmiştim ....nese kızlarımıza damtlarımız çoğaldı....

kızlar güzel erkek isimleri biliyomusunuz*hem anlamı güzel hemde modern olsun*kuzey güzel isim.ün akşam baktım bi kağan hoşuma gitti,yağız ve derin de var.............

canım okadar hoş isimler varki,ama biz ilk kuzeyde karar kıldık,değiştirmiycez diyede karar verdik,ama ben birde dini isim koymak istedim çok önemliymiş....peygamber efendimiz(sav) çocuklarınza isim verirken çok iyi düşünün demiş .....oyuzden isim çok önemli canım.....

senin kızın benim zeyracım ortalığı kızıştırma.ben oğlumla kızını beşik kertmesi yapcam inşallah : )

:asigim::1hug: tamam canım benim kız verilmiştir kızlar zaten yakınız budebeciğimle sen canım trabzon hasırlarını şimdiden biriktir annesi takmadı kızı bari taksınkaydirigubbakcemile3

bende ceyda,selin,betül,gizem şu an bunlar bakalım aslında zeyra koyacaktık ama bizim buralar küçük yer zehra derler valla birde insanlara otur isim ezberlet ondan sonrakaydirigubbakcemile3

Canım benim yaaa.Valla çok mutlu oldum.Eşime bile söyledim.nisan ayı erkek ayı diyor.Mart ayına baktım orada da hep erkek var....Kızlar nerdesiniz.Geçiyoruz sizi açık ara farkla

Yaa bende Furkan istiyordum ama çok ağır gelir dediler, anlamı Kuran demek.
Çocuklar hep hasta ve çok yaramaz olurmuş kaldıramazmış ismi. Birde küçükken isim takarlar küfür ederler v.s. bunu da düşünmek lazım.
Şimdi Yağız koyalım diyoruz ama bakalım ikinci isimde istiorum.

ayy çok sevindim yaa ane güzel yaa kaynanalar çoğalıyor valla allah herşeyin hayırlısını versin canım bu arada benim tahmin tutmadı ben kız diyodum seninkine bide seninle aynı şeylere aş eriyoruz valla benime oğlum olcak galiba hayırlısı yaa
ayy ne güzel yaa sende mutlu güzel haberlerle dönmüşsün yaa allah kucağımıza almayı nasip etsin bebiklerimizi

Biz Mehmet Efe koyacağız.Yani bir mani çıkmazsa.Nasıl sizce?Mehmet Ege de olabilirdi kararsız kaldık.Efe yi seçtik.Ayşe Deniz ben Yunus eşim.Ne koyalım dedik bunu bulduk nasıl sizce

durun ya kızlar geçecek erkekleri 14. haftadan sonra inşallah kız çocuklar geç belli olurmuş yaa daha listede çoook kişi var yaa durun benim kızım olcak tahminlerim tutmuyor ama

canım biz çocuğumuza tek isim koymak durumundayız.çünkü soyadımız 14 harf.ileride çocuğa zorluk çıkarsın istemiyorum.öss de falan hep kodlayacak çünkü........ben dini isimden öte anlamı güzel isim kullanılması daha iyi diye biliyorum.

:asigim::1hug: tamam canım benim kız verilmiştir kızlar zaten yakınız budebeciğimle sen canım trabzon hasırlarını şimdiden biriktir annesi takmadı kızı bari taksınkaydirigubbakcemile3

olur canım alırım ben şimdiden hasırı.daha ne istiyonuz kız evi...............damadına isim düşündün mü*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…