ya ben kaçıcam bu topikten ya valla herkez kaynana burda korkulur şekerim anovvvvvvvvvvvvvv
gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu gözün aydın canım benim maşallah bebişine bitanem ben sana geçen gün ne dedmiştim hatırlarsan senin bebiş erkek doğuyo içime demedimmi canım a.s oooo budebeciğim damat adayları çoğalıyo baksana:1hug:doktorumuzu çok beyendik öncelikle onu söliyim ense kalınlığımız normal çıktı herhangi bir risk yokmuş,bebiş gayet sağlıklı,ama uyuyordu heralde okadrada çikolata yedim kocaman olmuş bebeğim....ikili testimiz için kan verdik canım çok yandı(((
veeeee kızlar bende erkek annesi oluyorum KUZEY SEMİH' im geliyomuş sevindirik oldum yerim ben onu yaaa,doktorumuz % 60 erkek dedi,fakat kesin demiyorum dedi,ama bana pipisini gösterdi doktor amcamız.....evet nisan ayı erkek ayı olduğu kesinleşti kızlar....
canım maşallah gözün aydın tekrar ayyy kıyamam uyuyordu haa bu arada ben bişey duydum ne kadar doğruysa bebkler genelde gündüz uyurmuş gece uyanıklarmış ne kadar doğruysa bilemiyorum:uhm:rüyalar tersine çıkarmış ya doğruymuşş.. biz cinsiyet fln göremedikk.. uyuyoduk bugün... bağdaş kurmuş bebişimm ayaklar poponun altında :)))
baş popo mesafesi 6,3 cm.. kesin boy diye bişey demedi ama.. p.tesi günkünde 8.1 cm yazıyodu sanırım odurr.. omurgamız ense kalınlığımız normall.. kesenin şekli suyu normall... kalbin yeri gözler düzgün yerleşimlii.. herşey yolunda allaha şükür.. :Saruboceq: bi de cinsiyetimiz kesinleşseydi tam olacaktı ama olsunn.. bebişim iyi ya oşimdilik ihtimalle kalsın napalım.. geçen gün tepiniyodu bugün uyuyoduu... dizlerini kırmış popsunun altındanasıl rahat ediyodu yavrum diye aklımda şimdi... dr. uğraştı ama babssı gibi derin uykusu sanırım :))) size haber veriim dedim.... başka haberler varmı bilmiyorum.. bakıcam şimdii..
ooo hayirli olsun canim Şeniz
ayy hepicigiiniz ögrenyorsunuz meleklerinizin ne oldugunu :asigim:
darisi ögrenemeyenlerin basina opuyorumnanaktan
nasilsiniz kizlar :1hug:
ruzenincim bu arada eğer benimde oğlum olursa ömer kuzey olcak ismi adaş olcaklar :) kuzeyin hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm birisi senin oğlun olcak ismini mutlaka kuzey koy diyodu onun için ömerde babamızın ismi:)
kızlar güzel erkek isimleri biliyomusunuz*hem anlamı güzel hemde modern olsun*kuzey güzel isim.ün akşam baktım bi kağan hoşuma gitti,yağız ve derin de var.............
senin kızın benim zeyracım ortalığı kızıştırma.ben oğlumla kızını beşik kertmesi yapcam inşallah : )
hehe:))) bende çok kötü oldum ayşecim anlatamam,annemle eşim zaten gözleri dolu dolu baktılar ekrana...kıyamam ya nasıda büyümüş bitanem gözleri burnu,elleri ,ayakları nasılda belliydi kurban olurum ben onu veren Allah'a....:1hug:
ayy çok sevindim yaa ane güzel yaa kaynanalar çoğalıyor valla allah herşeyin hayırlısını versin canım bu arada benim tahmin tutmadı ben kız diyodum seninkine bide seninle aynı şeylere aş eriyoruz valla benime oğlum olcak galiba hayırlısı yaadoktorumuzu çok beyendik öncelikle onu söliyim ense kalınlığımız normal çıktı herhangi bir risk yokmuş,bebiş gayet sağlıklı,ama uyuyordu heralde okadrada çikolata yedim kocaman olmuş bebeğim....ikili testimiz için kan verdik canım çok yandı(((
veeeee kızlar bende erkek annesi oluyorum KUZEY SEMİH' im geliyomuş sevindirik oldum yerim ben onu yaaa,doktorumuz % 60 erkek dedi,fakat kesin demiyorum dedi,ama bana pipisini gösterdi doktor amcamız.....evet nisan ayı erkek ayı olduğu kesinleşti kızlar....
ayy ne güzel yaa sende mutlu güzel haberlerle dönmüşsün yaa allah kucağımıza almayı nasip etsin bebiklerimizirüyalar tersine çıkarmış ya doğruymuşş.. biz cinsiyet fln göremedikk.. uyuyoduk bugün... bağdaş kurmuş bebişimm ayaklar poponun altında :)))
baş popo mesafesi 6,3 cm.. kesin boy diye bişey demedi ama.. p.tesi günkünde 8.1 cm yazıyodu sanırım odurr.. omurgamız ense kalınlığımız normall.. kesenin şekli suyu normall... kalbin yeri gözler düzgün yerleşimlii.. herşey yolunda allaha şükür.. :Saruboceq: bi de cinsiyetimiz kesinleşseydi tam olacaktı ama olsunn.. bebişim iyi ya oşimdilik ihtimalle kalsın napalım.. geçen gün tepiniyodu bugün uyuyoduu... dizlerini kırmış popsunun altındanasıl rahat ediyodu yavrum diye aklımda şimdi... dr. uğraştı ama babssı gibi derin uykusu sanırım :))) size haber veriim dedim.... başka haberler varmı bilmiyorum.. bakıcam şimdii..
durun ya kızlar geçecek erkekleri 14. haftadan sonra inşallah kız çocuklar geç belli olurmuş yaa daha listede çoook kişi var yaa durun benim kızım olcak tahminlerim tutmuyor ama
canım okadar hoş isimler varki,ama biz ilk kuzeyde karar kıldık,değiştirmiycez diyede karar verdik,ama ben birde dini isim koymak istedim çok önemliymiş....peygamber efendimiz(sav) çocuklarınza isim verirken çok iyi düşünün demiş .....oyuzden isim çok önemli canım.....
:asigim::1hug: tamam canım benim kız verilmiştir kızlar zaten yakınız budebeciğimle sen canım trabzon hasırlarını şimdiden biriktir annesi takmadı kızı bari taksınkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?