2010 Nisan Anneleri

çok saol canım benim sorma bebişim uyuttu beni ....

çok saol bitanem bende ve gittimmi kılarım şükür namazımı rabbime hamdolsun sağlıklı evlatlar nasip eylediği için.....bizi annelik sıfatıyla taçlandırdığı için..rabbim isteyen herkeze nasip eylesin kimseyi bu yolda gözü yaşlı bırakmasın...

RUZENCıM canım desene sende kayınvalide olucan okadar kız kız dedin bak oğluşun sana süpriz yaptıı...sağlıcaklı gelsin inşallah çok sevindim...inşallah haftaya bende ögrenebilirim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kıslarr a.s.

rüzencim demek oğluşun oluyorrr çok sevindim tatlım senin adına beişinin sağlıklı olmasına eee artık benimki kızdır dimi hep erkek olmaz ki amaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebeg ve ruzenin iyi haberler almanıza çok sevindim. Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin ama bende çatlıycam cinsiyet konusunda herkes öğreniyor yavaş yavaş ya ben taaaa 9 kasımı bekliycem. gerçi hayırlısı olsun sağlıklı olsun ama insan merak ediyor :)

İNŞLH CANIM....sorma kayınvalde olcakmışım şimdi...:)))

ooo hayirli olsun canim Şeniz

ayy hepicigiiniz ögrenyorsunuz meleklerinizin ne oldugunu :asigim:

darisi ögrenemeyenlerin basina opuyorumnanaktan

nasilsiniz kizlar :1hug:

ewt canım oğluş geliyo.....çok saol canım inşlh ikili testimizde güzel çıkar....eee artık bencede arada kızlarımız olsun gelinlerimiz olsun,hep erkekimiz oldu....ama ozaman tüm tahminler şaştı çin takvimi falan yalan oldu bende tutmadı....

saol canım,benim iki hafta sonra netleşirmiş cinsiyeti ozaman yuzde yüz diğebilirim dedi,sen de gidince öğrenirsin inşlh,sorma hemde ne merak etmiştim..

canım oğluma arkadaş mı geliyor,bi tane daha oğluşumuz olacak yuppiiiiiiiiiiiii
ay çok sevindim herşeyin iyi olmasına.doktorunda iyi olması iyi.hadi bakalım canım.test sonucunu ne zaman alıcan?

kızlar ben öğle yemeğine gidiyorum bebişim acıkmış sinyal verio yerimseniben yemekten sonra görüşürüz..

nisanda Kız bebek görmek nadir olcak galiba benimde içime oğlum olcak doğuyo...

hiç farketmezki oğlan yada kız vatanına milletine hayırlı bi evlat olsunda gerisi boş

valla öyle oldu tatlım çin takvimi yalan olduuu :dance: ikilin iyi çıkar sıkma canını yaşlarımız aynı benımkı çok ıyıydı. yaşla çok alakalıymış.

canım çok sevindim ense kalınlığıda normal çıkmış.çikolota yemedin mi uyansaydı bebeğin.sağlıklı olsunda canım cinsiyetinide sonra öğreniriz

nisanda Kız bebek görmek nadir olcak galiba benimde içime oğlum olcak doğuyo...

hiç farketmezki oğlan yada kız vatanına milletine hayırlı bi evlat olsunda gerisi boş

evet canim yha kiz bebisler nerede hani kaydirigubbakcemile3

valla bende cok eksi yiyorum bendede oglan sinyalleri var ,herkes öyle diyor

eksi yersen erkek,tatli yersen kizz diye

hayirlisi olsun be saglikli olsunlar tek dilegim bu :Saruboceq:

ya ben kaçıcam bu topikten ya valla herkez kaynana burda korkulur şekerim anovvvvvvvvvvvvvv

canım oğluma arkadaş mı geliyor,bi tane daha oğluşumuz olacak yuppiiiiiiiiiiiii
ay çok sevindim herşeyin iyi olmasına.doktorunda iyi olması iyi.hadi bakalım canım.test sonucunu ne zaman alıcan?

ewt canım ya sorma seninkine arkadaş çıktı....evt canım artık bu doktora devam ederim inşlh...test sonucunu pazartesi alcakmışız...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bende ekşiciyim:)))

tatlıdan nefret eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…