2010 Nisan Anneleri

napıyorsun canım yaaa çok sıkılıyorum valla
birde bende son günlerde aşırı sinir var neden acaba

bende sıkılıyorum canım osınır bende hamıle kaldıgımdan berı var nedense bende anlamadım hormonlar degısıyorya

belkide ondandır canım valla durduk yere eşime kızıyom o da garibim hep alttan alıyo ne yapsın bana diyo yandık 9 ay böyle olursa diyo birde ev işi falanda yapmıyorumya hep boş boş oturmaktan bende suç adamcağızın suçu yokkidelikafadulden

sormaya evı mok goturuyor valla hıc bı ıs yapmıyorum sadece yemek bırı gelse eve ne pıs kız dıcekler ılk defa evım boyle pis(

sormaya evı mok goturuyor valla hıc bı ıs yapmıyorum sadece yemek bırı gelse eve ne pıs kız dıcekler ılk defa evım boyle pis(

aynen boşver canım yaaaa önemli olan bebişlerimizin kim ne derse desinzemuszemussırnaşık şey

nazcığım hadi görüşürüz canım ben kaçtım çok uykum geliyo yaaa benimmm biraz kestireyim gideyimdeopuyorumnanaktan

merhaba hanimlar bebekleri icin eminim simdiden erkek /kiz isimleri bakan vardir fikiri olan varmi?gerci bu konu ile ilgili ayri bir sayfa var ama ben icimizdeki nisan annelerinden merak ettim
Sevgiyle

selam kizlar benide araniza Allahima sukurler olsun bende hamileyim nisanda alicam yavrumu kucama insallah

kizlar benim cok uykum geliyor hep yorgun halsiz kaliyorum
birde karnima arada bir agri giriyor ve cok basim agriyor normal bunlar acaba aranizda benim gibi olan varmi?

hepinizi optum nasil beklicez Allahim dokuz ay

merhaba hanimlar bebekleri icin eminim simdiden erkek /kiz isimleri bakan vardir fikiri olan varmi?gerci bu konu ile ilgili ayri bir sayfa var ama ben icimizdeki nisan annelerinden merak ettim
Sevgiyle

evet canım oglum olursa ısmı hazır kerem yiğit olucak ALLAH KISMET EDERSE benım ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun bakalım daha cok ogrenememıze

hoşgeldın canım aramıza ihsallah hayırla saglıkla alırsın yavrunu kucagına saydıgın belirtiler bendede oluyor canım normal yaniopuyorumnanaktan

hoşgeldin balım allah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin cümlemizle beraber

ay ne guzel keske bende yıyebılsem benımde hıc ıstahım yokk
sorma vakıt hıc gecmıyor forumda takılıyom bende:)) arastırıyom her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…