2010 Nisan Anneleri

hb fıstıklar bugün 5+2 olduk bizde
bu hafta kalp atışına gidicez boş gebelikmi değil mi
ona bakcak dr korkuyorummm çokkkkkkkkk

inş cnmm kalp atışı için erken olsa bile yolk kesesini görürsek olay taammışşş
ay inş kızlarr yaaa hayırlısıyla

Sıcak karşılamanız için çok teşekkürler arkadaşlar... Umarım hepimizin hamileliği iyi geçer ve sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...

Ben 26 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var. ışimi bıraktım kızım için. Madem evdeyim bi tane daha olsun dedim ve gözümü karartıp Rabbim'in izniyle hamile kaldım... Sandım ki yine kızımdaki gibi çok kolay geçecek hamileliğim. Nerdeeee.. 2 aydır kasık sancılarımdan ölüyorum. Ama nasıl bir sancı nasıl bir ağrı. Kramplar da cabası. Doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi. Bol istirahat et dedi. Vitamine ve demire çok erken başladık bu arada..
ılk hamileliğimde hamilelik nedir anlamadım bile. O kadar rahat geçti ki..Çok az midem bulandı o kadar.. 1 hafta kadar falan... 9. ayımda hop hop ayaktaydım hep. Temizliğimi, yemeğimi hep kendim yaptım. Bi de gurbet olunca iş başa düşüyor haliyle... Ama şimdi ağrılarımdan dolayı ağlıyorum bazen... Adet sancısından beter. Her wc'ye girdiğimde kan görmekten korkuyorum... ınşallah korktuğum başıma gelmez ve sağlıcakla doğar bu da... Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde...
Artık uzunca süre beraber olucaz sizlerle inşallah... Herkese sevgiler... a.s.

hosgeldın canım ıhsallah hayırla saglıkla alırsın kucagına yavrunu

bende oluyorum ama napimmmm çok küçük daha e sabredip bekleyemyorum da
eşimde giremiyoo o sebeplennn resimlerle idare ediyor garibimmm

iyi akşamlar arkadaşlar ben de geldim aranıza

Evlendiğimden beri net im yok du çok ayrı kaldım site den

bugün bağlandı net im veee

2 kişi olarak döndüm siteye :))

5 haftalık hamişim benn :) inanamıyorum halaa

tekrar hepinize merhabalar

uffff şuu eylül sonu gelse hayırlısıyla 9-10 haftalık olcass böcükleee
daha bi moda girerimm yaa hiçç farkında diilimm nebiliyimmm
psikolojimm bozullduu masamdakii takvimi yıl sonuna kadar işaretledimm
hafta haftaa

mrbb melekcimm hoşgeldinn

hoşgeldın canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…