Sıcak karşılamanız için çok teşekkürler arkadaşlar... Umarım hepimizin hamileliği iyi geçer ve sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Ben 26 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var. İşimi bıraktım kızım için. Madem evdeyim bi tane daha olsun dedim ve gözümü karartıp Rabbim'in izniyle hamile kaldım... Sandım ki yine kızımdaki gibi çok kolay geçecek hamileliğim. Nerdeeee.. 2 aydır kasık sancılarımdan ölüyorum. Ama nasıl bir sancı nasıl bir ağrı. Kramplar da cabası. Doktorum kanama olmadığı sürece korkma dedi. Bol istirahat et dedi. Vitamine ve demire çok erken başladık bu arada..
İlk hamileliğimde hamilelik nedir anlamadım bile. O kadar rahat geçti ki..Çok az midem bulandı o kadar.. 1 hafta kadar falan... 9. ayımda hop hop ayaktaydım hep. Temizliğimi, yemeğimi hep kendim yaptım. Bi de gurbet olunca iş başa düşüyor haliyle... Ama şimdi ağrılarımdan dolayı ağlıyorum bazen... Adet sancısından beter. Her wc'ye girdiğimde kan görmekten korkuyorum... İnşallah korktuğum başıma gelmez ve sağlıcakla doğar bu da... Dualarınızı bekliyorum bu mübarek günlerde...
Artık uzunca süre beraber olucaz sizlerle inşallah... Herkese sevgiler... a.s.
hosgeldın canım ıhsallah hayırla saglıkla alırsın kucagına yavrunu
iyi akşamlar arkadaşlar ben de geldim aranıza
Evlendiğimden beri net im yok du çok ayrı kaldım site den
bugün bağlandı net im veee
2 kişi olarak döndüm siteye :))
5 haftalık hamişim benn :) inanamıyorum halaa
tekrar hepinize merhabalar
hoşgeldın canım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?