2010 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim cnm a.s.

bir şey soracağım. Adet sancısı gibi sancılar yokluyor gün içinde sende de var mı?

evet cnm ben de de var gayet normal bir durummuş

rahim bebeğin oluşumuyla büyümeye ve gerilmeye başlıyormuş

gerilmeden dolayı ağrı oluyormuş çok normal dedi drum. yerimseniben

slm kızlarr... iyi geceler hepinize...

bu akşam iftara teyzemdeydik yarına da amcamlar çağırınca annemde kalmaya karar verdik.. bizim evle arası baya var... ama ne güzel ki yine buraya girebiliyorum.. :)))

eceşimal.. cnm benimde 7 yaşında bir kızım var.. bu bebeğimizi mayıs 2008 den beri istiyoruz.. yumurtalık zayıflığından kalmıyodu.. denememizin 5. ayında kaldı bi tane ama 4 haftalık düştü malesef.. düşmeseydi şu an doğmuş ve 2 aylık olmuş olcaktı

neyse.. bende kızımda bi sıkıntı yaşamadım.. hele ilk 3 ay.. hiç bişey yoktu.. sadece 8 haftalıkken rahimde kan pıhtısı olmuştu 10 gün istirahat vermişti dr.. ama onun dışında temizliğimi de yaptım yemeğimi de.. hatta o zaman evimiz kömür sobasıyla ısınıyodu.. kömür kovalarını ben doldurup taşıyodum.. ama bu öyle olmıcak sanırım.. şimdilik 4 haftalık sanırım.. sata göre 6+2 oldu ama geç döllenme.. neyse şimdiden göğüslerde feci ağrı... bel ağrısı.. bulantı... kasıklarda arada batma.. ne ararsan var :))) amaaann güzelim bebişler bize tutunsunda hayırlısıyla kucağımıza alalım gerisi boşş.. katlanırız :)))

kızlarr ben kaçıyorum.. benim kız dayısının yatağında uyudu kaldı.. yerine yatırıyım da bende yatıyım artık.. başım ağrıyo bugün.. bide bugün hiç yatıp dinlenmedim... bebiş de dinlendin demii....

iyi geceler....

Ne güzel senin de ikinci bebiş.. İnşallah tutunur sımsıkı bebişlerimiz.. Gerçekten hiç ama hiç aynı olmuyormuş hamilelikler... Geç döllenme olayı aslında çok normal bi olay. Yani şans işi de denebilir. Kadınların yumurtlama dönemi içinde hamile kalma şansları %25 iken yumurtlama dönemi dışında hamile kalma şansları %5 miş. Siz %5 'i başarmışsınız. Aslında çok güzel. Sağlıcakla doğsun inşallah. Bence usg ölçümünü baz al. Ona göre hesapla.. Eğer doktorun da kesin dediyse tabi. Görüşmek üzere a.s.

Herkese iyi geceler arkadaşlar.. ben de kaçtım... Yatıp dinleneyim. Ben oruç tutmuyorum malesef ama eşim için sahura kalkıyorum. Görüşürüzzzz...

evet canım oglum olursa ısmı hazır kerem yiğit olucak ALLAH KISMET EDERSE benım ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun bakalım daha cok ogrenememıze

nazcigim cok güzel bir secim iki isimde birbiri ile cok uyumlu hayirlisi olsun bende ne bileyim hep kiz hayalim vardi sagligi sihhati ön önemlisi ama internette hep kiz isimlerini tikliyorum bilmiyorum hayirlisi olsun canim hakkimizda

Herkese iyi geceler arkadaşlar.. ben de kaçtım... Yatıp dinleneyim. Ben oruç tutmuyorum malesef ama eşim için sahura kalkıyorum. Görüşürüzzzz...

canım merhaba bırsey sorucam sana cetvelınden bende yapak ıstedım ama hangı kodu kopyalıcaz beceremedım yardımcı olursan sevınırım

selam kizlar kimse yokmu bir gireyim dedim okudum yazdiklarinizi cok tesekur ederim canlarim rabbim hepimizin meleklerini sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin.

neyse ben cikiyorum ya aksama misafirlerim olcak iftara optum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…