uffff şuu eylül sonu gelse hayırlısıyla 9-10 haftalık olcass böcükleee
daha bi moda girerimm yaa hiçç farkında diilimm nebiliyimmm
psikolojimm bozullduu masamdakii takvimi yıl sonuna kadar işaretledimm
hafta haftaa
mrbb melekcimm hoşgeldinn
Bende geldim aranıza. Hesaplar şaşmazsa 20 nisan da gözüküyor doğum.
Hoşgeldin cnm
Benim de şaşmazsa 15 Nisan dedi dr.
bir şey soracağım. Adet sancısı gibi sancılar yokluyor gün içinde sende de var mı?
eceşimal.. cnm benimde 7 yaşında bir kızım var.. bu bebeğimizi mayıs 2008 den beri istiyoruz.. yumurtalık zayıflığından kalmıyodu.. denememizin 5. ayında kaldı bi tane ama 4 haftalık düştü malesef.. düşmeseydi şu an doğmuş ve 2 aylık olmuş olcaktı
neyse.. bende kızımda bi sıkıntı yaşamadım.. hele ilk 3 ay.. hiç bişey yoktu.. sadece 8 haftalıkken rahimde kan pıhtısı olmuştu 10 gün istirahat vermişti dr.. ama onun dışında temizliğimi de yaptım yemeğimi de.. hatta o zaman evimiz kömür sobasıyla ısınıyodu.. kömür kovalarını ben doldurup taşıyodum.. ama bu öyle olmıcak sanırım.. şimdilik 4 haftalık sanırım.. sata göre 6+2 oldu ama geç döllenme.. neyse şimdiden göğüslerde feci ağrı... bel ağrısı.. bulantı... kasıklarda arada batma.. ne ararsan var :))) amaaann güzelim bebişler bize tutunsunda hayırlısıyla kucağımıza alalım gerisi boşş.. katlanırız :)))
evet canım oglum olursa ısmı hazır kerem yiğit olucak ALLAH KISMET EDERSE benım ıcıme hep erkek doguyor hayırlısı olsun bakalım daha cok ogrenememıze
Herkese iyi geceler arkadaşlar..ben de kaçtım... Yatıp dinleneyim. Ben oruç tutmuyorum malesef ama eşim için sahura kalkıyorum. Görüşürüzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?