2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar
ben çok kötüyümya öksürük ve boğaz ağrımı geçtim
yataktan kalkarken o kadar zorlandımki sağ bacağım ve kalçamda inanılmaz bir ağrı var
doktorunda bütün randevuları dolu ne yapacağım bilmiyorum ama dayanamıyorum

günaydın canım geçmiş olsun.
geçen temizlik yapmıştın hamlama mı oldu acaba.başka alternatif bir doktor var mı gidebileceğin.bende de oluyodu ağrı fazla ayakta kalırsam veya yürürsem.........biraz sırt üstü yaymayı dene canım ama mutlaka doktora git

JNAZ] gecmiş olsun canm.gecenlerde bende senın gıbı oldum.kuşburnu içtım.batanıyeye sarılıp bıraz uyudum.geçtı.bogazın ıcın sıcak ıç bolbol ve meyve ye kırgınlık ıcın.dr.a gıtsende ılac veremıcek dınlen dıcek.

Günaydın arkadaşlar ...

Salgın var kendinize çok dikkat edin ..bende hala atlatamadım.benimde sağ kalcamda ara ara giren bi agrı var galiba kalcalardan genişliyom

Jnaz cım geçmiş olsunn

benimde dün akşamdan beri acayip bir gaz sancım var karnım davul gibi patlıycak sanki bir tane soda içtim mecburen ama işe yaramadı....dün gecede yatamadım kıvrandım bu kadar gaz sıkışmasının inşlh bebeğe bir zararı yoktur aklıma takıldı dünden beri ,ben okadar sancı çekiyorum bebişimde hissediyormudur...neden oldu acaba üşüttüm mü???

geçmiş olsun canım bundan sonra çorapsız dolaşmak yok..çorap giymediğim zamanlar bende de aynısı oluyo.
O sancıları bebek hissetmez korkma o gayet güvenli bir yerde annesi

ruzenın canım bence yedıklerımızden daha cok oluyo gaz.soda yararlı normaldede yanı bızlerde ıcebılırz

geçmiş olsun canım bundan sonra çorapsız dolaşmak yok..çorap giymediğim zamanlar bende de aynısı oluyo.
O sancıları bebek hissetmez korkma o gayet güvenli bir yerde annesi

ruzenın canım bence yedıklerımızden daha cok oluyo gaz.soda yararlı normaldede yanı bızlerde ıcebılırz

çok saolun kızlar.....ya ne bileyim bebiş işte ilk aklıma gelen...yediklerimiz de etkili evet ama gaz yapcak bişi yemedim ama üşüttüm heralde,soda zararlı diye biliyordum ben asit var diye içebiliyorsak ben şimdi bi tane daha içeyim....

kızlar dun bim urunlerınden aldınızmı.bız battanıye ve uyku setı aldık.cok guzeller.

ben in.te okumuştum hamilelere onerılıyodu hatta hemen eve soda almıstı babamız hemen 2 gune bı ıcıyorum yarım.yarım..

yok canım bana dr iç dedi gaz sancım oldugunda ilk zamanlar hazımsızlık çektiğimde ama sade soda

günaydınlar olsun nasılsınız? kızlar dün neydi o yaa bi kelime yazdırmadı net düştü hep akşam da kociş erken geldi giremedim.. Sanki başım ağrıcak gibi bulanık yaa( Bende aldım bimdeki battaniyeden çok güzel ama uyku seti almadım Çok güzeller...

RUZEN canım kadınlar kulübünde okudum sımdı.dr u onerenler bıle olmuş sodayı.gunde 2 tane bıle normalmiş.mınerallı oldugu ıcın bıze daha ıyıymıs.lımonlu ıcen cokmuş.ıcın rahat olsunn

kızlar dun aksam 2 tane catlak gordum gobegımde.beyaz beyazlmaz: sızdede varmı.ıde kakao yagı kulanmaya basladım ama kullanımında 1 fıncana 5 damla dıyo oda sankı azmış gıbı geldı yanı sırf su suruyomusum gıbı geldı.

günaydın canım..grip olmasa iyimde hala atlatamadım..

Güle güle kullan iyi günlerde inşallah

RUZENİN geçmiş olsun canım.tekrardan günaydın.az önce yazdım ama görmedin sanırım.hala gaz sancın devam ediyormu?canım karalahana falnmı yedin?o da gaz yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…