- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
günaydın kızlar
ben çok kötüyümya öksürük ve boğaz ağrımı geçtim
yataktan kalkarken o kadar zorlandımki sağ bacağım ve kalçamda inanılmaz bir ağrı var
doktorunda bütün randevuları dolu ne yapacağım bilmiyorum ama dayanamıyorum
benimde dün akşamdan beri acayip bir gaz sancım var karnım davul gibi patlıycak sanki bir tane soda içtim mecburen ama işe yaramadı....dün gecede yatamadım kıvrandım bu kadar gaz sıkışmasının inşlh bebeğe bir zararı yoktur aklıma takıldı dünden beri ,ben okadar sancı çekiyorum bebişimde hissediyormudur...neden oldu acaba üşüttüm mü???
geçmiş olsun canım bundan sonra çorapsız dolaşmak yok..çorap giymediğim zamanlar bende de aynısı oluyo.
O sancıları bebek hissetmez korkma o gayet güvenli bir yerde annesi
ruzenın canım bence yedıklerımızden daha cok oluyo gaz.soda yararlı normaldede yanı bızlerde ıcebılırz
çok saolun kızlar.....ya ne bileyim bebiş işte ilk aklıma gelen...yediklerimiz de etkili evet ama gaz yapcak bişi yemedim ama üşüttüm heralde,soda zararlı diye biliyordum ben asit var diye içebiliyorsak ben şimdi bi tane daha içeyim....
nerdeeee iş çıkışı gittiğimde hiç bişey kalmamıştı malesefkızlar dun bim urunlerınden aldınızmı.bız battanıye ve uyku setı aldık.cok guzeller.
günaydınlar olsun nasılsınız? kızlar dün neydi o yaa bi kelime yazdırmadı net düştü hep akşam da kociş erken geldi giremedim.. Sanki başım ağrıcak gibi bulanık yaa( Bende aldım bimdeki battaniyeden çok güzel ama uyku seti almadım Çok güzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?