2010 Nisan Anneleri

jnazcım geçmiş olsun canım....sen bir doktora gittde gel iyi haberelrini getir bize,yoksa ağrı çok kötü ilaç da alamıyor insan çıldırıyor ben bi gaz sancısıyla başedemedim düşün....

sağol canıımm
ben de bilirim gaz sancısını 3 gün çekmiştim artık geceleri ağlıyordum ağrıdan sonra doktorum spazm giderici verdide rahatladım sanada geçmiş olsun canım

RUZENCIM.kul.kılavuzu dedıgım kutusunun uzerınde yazıyordu.tamam ben sırf o yagı kullanayım yanı suya falan katmyayım. pekı kremını yıne heryerde bulabılırmıyım.bıde yağ karısımı kullanıyormussun o nasıl bısey.sen daha ıyı anlıyosun meslegın geregı.cok sagol canım.

bu arada ruzenincim sen hangi karışımı kullanıyorsun?

canım ben sabah uyandığımda ilk olarak kremimi sürüyorum göbek,basen ve kalçalarıma ...akşamda yağ karışımını kullanıyorum yatmadan sürüyorum....aklımda olanları yazayım: üzüm çekirdeği- kayısı-kakao- fındık- jojoba-buğday olması gerek ...gene bakarım eksik bişi varmı....ben müşterilerimede bunu kullanıyourm doğum öncesinde çok etkili,fakat doğumdan sonra sıkılaştırıcı etkisi olan karışımı kullanmamız gerekiyo.....

kızlar çatlak için doktorum bana johnsonis baby yağını duştan çıkınca ıslak olarak sür demişt.birde krem verdi eczaneden aldım

anladım markasından fark ediyordur yazabilir....o yağ şişesi de küçük sanırım sana bir ay gitmez ama karışım kullan istersen jnaza anlatmıştım...kremi çok ekonomik kutusu baya büyük doğuma kadar yeter....heryerde bulabilirsin aktar yada eczanelerde içeriğine bak kremin alkol ve kimyevi madde içermesin her marka olur....istersen kakao yağın varsa yanına birde üzüm çekirdeği yada buğday ekle ikisini bir kavanozda karıştır kullan daha erkili olur....

ruzenincim bende kakao yağı alacağım bugün
kızlar ben bi çıkayım evi toplayayım duş alayım sonrada doktora gideceğim eğer vaktim olursa girerim yine
dualarınızda benide unutmayın olur mu

Çok geçmiş olsun canım... Dualarım seninle fazla yorma kendini dikkat et...

ruzencım bu karısımı bıze yaparlarmı heryerde.

aktarlar yada eczaneler bitkisel yağlar satıyorlar onlara bu karışmı istiyorum dediğinde aslında onların hazırlaması gerek,fakat çoğu yer tek tek veriyor olmadı sen eve gelince temiz cam bir kavanozda hepsini tek tek karıştırırsın yarım kavanoz bi yağ oluyo baya gider sana....

kızlar çatlak için doktorum bana johnsonis baby yağını duştan çıkınca ıslak olarak sür demişt.birde krem verdi eczaneden aldım

canım genede doktorun ne dediyse sen onu uygula tabiki....ama ben sana tecrübelerimi söliyim kimi duyduysam bebe yağı kullanan çatlakları acayip oldu,ve tüğlenme sorunu yaşadı.... eczaneden aldığın üründe doktorun verdiyse faydalıdır eminim ,ama çok pahalı ürünler kullanıp yinede çatlayan ciltler var bu bünyeden bünyeye değişiyor .....inşlh hiçbirimizin çatlağı olmaz yada en az olur.....istersen bir de kakao yağını kullan pişman olmazsın

senin mesajına cewap yazıyodum bitanem yawww................niye cewaplamiyim aşkolsun...:asigim:

canım seninle konuşmuştuk şu yağ işini sen bana özelden bi marka yazmıştın ona bakıcam bugün.uzun bi aradan sonra ilk defa kocişle dışarı çıkcam
ay ne bilim canım görmedin sandın hemşom : )

bende öle özledimki canım kocamla gezmeyi,ama yok nerdeyse 2,5 aydır unuttum....bunalım takılıyorum ben öle evden işe,işten eve....ama ben ne zaman dışarı çıkmak istsem bişi oluyo bugün gene yiğeni geldi üfff....akşam diyodum çıkarız hadi onuda geçtim,akşam eve bırakcakmışız teysenin kızı var hasta aynı binadayız gene ben kaldım ....nefret ediyorum millete göre yaşamaktan....

kızlar bebişim için çok önceden ördüğüm yelekle süveter vardı onları ekledim cicişler bölümünde bakabilrisiniz .....yeni evliyken bi heves işte yapmışım üstünden üç yıl geçmiş,şimdide örsem diyorum modellere bakayım bi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…