Bak şimdi bende meraklandım ice baktım karnıma ama henüz yok çok şükür.. Kakao yağı çatlak için kullanılıyormu bilmiyuordum senden duydum.. senin karnın hamile kalmadan önce hiç yoksa gerilince çatlamış olabiliğr.. benim zaten vardı öncedende...kızlar dun aksam 2 tane catlak gordum gobegımde.beyaz beyazlmaz: sızdede varmı.ıde kakao yagı kulanmaya basladım ama kullanımında 1 fıncana 5 damla dıyo oda sankı azmış gıbı geldı yanı sırf su suruyomusum gıbı geldı.
günaydın canım..grip olmasa iyimde hala atlatamadım..
Güle güle kullan iyi günlerde inşallah
günaydın şekerlerr a.s.
geçmiş olsun ruzencimm. bana doktorum söyledı sodayı
faydalı içebilirsin dedi ama şu bildiğimiz
meyvelilerden değil saf maden suyu onuda asitli değil
asiti gittikten sonra içebilirmişiz. asitlileri çok zararlıymış kızlar
bana birebir doktorum söyledi.
kızlar çok saolun valla bana doktor bişi demedi,bir tablet varmış hazımsızlık için ondan alırsın demişti ama gerek yok yani ilaca....şimdi maden suyu yazandan mı alayım soda yazandan mı.....
kızlar show da bıraz once özlem yıldızı gösterdı.bebegı dogdugunda sutu gelmemıs ama bebegını kucagına aldıgı anda sutu gelmıs tuylerım dıken dıken oldu.bu nasıl bır bagdır
çok saol canım ama asiti gidincede hiç bi işe yaramıyorki ,aslında bende öle duymuştum asit olduğu için zararlıymış ama eşimde içirmiyordu dün mecbur içtim şimdide arkadaslar içebilirmiş hamileler diyor,mineral bakımından zengin diye ben zaten mecbur kalmadıkça içmiyordum ama.....
Çok geçmiş olsun bende geçen hafta atlattım.. Bol bol sıvı al canım bana doktorum öle demişti.. bende ıhlamur kaynattım hergün limonda sıktım içine... Sende iç muhakkakkaydirigubbakcemile5
kızlar dun aksam 2 tane catlak gordum gobegımde.beyaz beyazlmaz: sızdede varmı.ıde kakao yagı kulanmaya basladım ama kullanımında 1 fıncana 5 damla dıyo oda sankı azmış gıbı geldı yanı sırf su suruyomusum gıbı geldı.
günaydın budebecimgünaydın canım geçmiş olsun.
geçen temizlik yapmıştın hamlama mı oldu acaba.başka alternatif bir doktor var mı gidebileceğin.bende de oluyodu ağrı fazla ayakta kalırsam veya yürürsem.........biraz sırt üstü yaymayı dene canım ama mutlaka doktora git
sağol hayatçım bol bol ıhlamur içiyorum zaten soğuk algınlığı için gitmeyeceğim canım bacak ağrım çok endişelendiriyor beniJNAZ] gecmiş olsun canm.gecenlerde bende senın gıbı oldum.kuşburnu içtım.batanıyeye sarılıp bıraz uyudum.geçtı.bogazın ıcın sıcak ıç bolbol ve meyve ye kırgınlık ıcın.dr.a gıtsende ılac veremıcek dınlen dıcek.
Günaydın arkadaşlar ...
Salgın var kendinize çok dikkat edin ..bende hala atlatamadım.benimde sağ kalcamda ara ara giren bi agrı var galiba kalcalardan genişliyom
Jnaz cım geçmiş olsunn
RUZENIN kullanma kılavuzunda suyla karıstır dıyodu.sence saf mı kullanayım.kremıde varmı
kızlar evde olanlar showu acsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?