2010 Nisan Anneleri

günaydın şekerlerr a.s.
geçmiş olsun ruzencimm. bana doktorum söyledı sodayı
faydalı içebilirsin dedi ama şu bildiğimiz
meyvelilerden değil saf maden suyu onuda asitli değil
asiti gittikten sonra içebilirmişiz. asitlileri çok zararlıymış kızlar
bana birebir doktorum söyledi.

kızlar çok saolun valla bana doktor bişi demedi,bir tablet varmış hazımsızlık için ondan alırsın demişti ama gerek yok yani ilaca....şimdi maden suyu yazandan mı alayım soda yazandan mı.....

Bak şimdi bende meraklandım ice baktım karnıma ama henüz yok çok şükür.. Kakao yağı çatlak için kullanılıyormu bilmiyuordum senden duydum.. senin karnın hamile kalmadan önce hiç yoksa gerilince çatlamış olabiliğr.. benim zaten vardı öncedende...
günaydın canım..grip olmasa iyimde hala atlatamadım..

Güle güle kullan iyi günlerde inşallah

Çok geçmiş olsun bende geçen hafta atlattım.. Bol bol sıvı al canım bana doktorum öle demişti.. bende ıhlamur kaynattım hergün limonda sıktım içine... Sende iç muhakkakkaydirigubbakcemile5

kızlar show da bıraz once özlem yıldızı gösterdı.bebegı dogdugunda sutu gelmemıs ama bebegını kucagına aldıgı anda sutu gelmıs tuylerım dıken dıken oldu.bu nasıl bır bagdır

çok saol canım ama asiti gidincede hiç bi işe yaramıyorki ,aslında bende öle duymuştum asit olduğu için zararlıymış ama eşimde içirmiyordu dün mecbur içtim şimdide arkadaslar içebilirmiş hamileler diyor,mineral bakımından zengin diye ben zaten mecbur kalmadıkça içmiyordum ama.....

kızlar çok saolun valla bana doktor bişi demedi,bir tablet varmış hazımsızlık için ondan alırsın demişti ama gerek yok yani ilaca....şimdi maden suyu yazandan mı alayım soda yazandan mı.....

canım doktorumun dediği maden suyu. soda değil.

bende catlak yoktu yenı olustu.kakao yağını ben cok kısıden duydum.kakao ve badem yagı ıyı gelıyomus

kızlar kakao yağı kullanıyorum ben ilk hamiş oldğumu öğğrendiğimden beri karnım gercekten hiç gerilmedi,kaşınmadı bile yeni yeni göğüslrede başladım çünkü onlarda baktım kaşınıyorlar çatlıycaklar.....ama ben kremini kullanıyorum öneririm birde yağını kullanıyorsanız saf kullanın neden suyla karıştıyorsunuz ki bir arkadaşımız öle yazmış ....

kızlar show da bıraz once özlem yıldızı gösterdı.bebegı dogdugunda sutu gelmemıs ama bebegını kucagına aldıgı anda sutu gelmıs tuylerım dıken dıken oldu.bu nasıl bır bagdır

Belki öyle denk gelmiştirhihoyyyt Şaka bi yana dünde haberlerde ben ilginç bişi gördüm bebeiğin ayağında siyah siyah lekeler varmış doğduğunda biraz büyüyünce bakara süresinden bi ayet olduğu anlaşılmış arapça yazıyor okadar belirginki net okunabiliyor yanibenneyaptımkibenneyaptımki

bitanem doktorum banada mineral bakımından zengin olduğu için önerdi. gaza asitsiz iyi gelmez ama en azından bebişine faydalı . bence içme . kuru kayısı felan ye tatlım başka çareler ara.

RUZENIN kullanma kılavuzunda suyla karıstır dıyodu.sence saf mı kullanayım.kremıde varmı

Çok geçmiş olsun bende geçen hafta atlattım.. Bol bol sıvı al canım bana doktorum öle demişti.. bende ıhlamur kaynattım hergün limonda sıktım içine... Sende iç muhakkakkaydirigubbakcemile5

sağ ol canım bende bitki çaylarıyla atlatmaya çalışıyorum işte

canım bne anlamadım nasıl bir fincana 5 damla yazıyordu,tabiki öle sırf su sürüyorsun ....kullanımını bu şekilde kim önerdi sana merak ettim,benim mesleğim aromaterapi ,yağlar ,bitkiler,ben hiç bu şekilde duymadım öle olunca yağı seyreltirsin ki buda suyla olmaz zaten hiç yararını görmezsin....

günaydın budebecim
hamlamadan olduğunu zannetmiyorum tatlım uzun süredir var ama dün gece ve sabah daha da arttı sağ tarafım o kadar ağrıyorki acaba kalsiyum eksikliğinden mi diye düşündüm bende
çünkü hamile kalmadan önce ilaçlarımın yanında kalsiyum takviyesi alıyordum hamileliktede doktorum başka bi ilaç verip bırakmamı söyledi o gün bugündür de ağrıyor bende başka bi doktora randevu aldım bugün hem gitmişkende 4 lü testi de yaptırırım diyorum
sağol hayatçım bol bol ıhlamur içiyorum zaten soğuk algınlığı için gitmeyeceğim canım bacak ağrım çok endişelendiriyor beni
Günaydın arkadaşlar ...

Salgın var kendinize çok dikkat edin ..bende hala atlatamadım.benimde sağ kalcamda ara ara giren bi agrı var galiba kalcalardan genişliyom

Jnaz cım geçmiş olsunn

günaydın sevdalinka çok sağol canım
valla bende senin gibiyim yerimseniben

RUZENIN kullanma kılavuzunda suyla karıstır dıyodu.sence saf mı kullanayım.kremıde varmı

kullanma kılavuzu olan yağı ilk kez duydum canım yaw.... markadan markaya değişir sanırım,ben kremini kullanıyorum hemde vücutda kolay emiliyor çamaşıra leke bırakmıyor ve kokusu harika.....birde yağ karışımı kullanıyorum ama içinde badem yağı yok ben önermiyorum,badem yağı- bebe yağı-saf zeytin yağı bunların içindeki etken maddeler kıl köklerini çok besliyor ve 9. ayımıza kadar kıllanma olabiliyor o ince tüyler büyüyor....kullanacaksan mutlaka karışım kullan ki hem nemlensin cildin hem canlı kalsın hemde lekelenme en az olsun.....

ruzenincim bende kakao yağı alacağım bugün
kızlar ben bi çıkayım evi toplayayım duş alayım sonrada doktora gideceğim eğer vaktim olursa girerim yine
dualarınızda benide unutmayın olur mu

jnazcım geçmiş olsun canım....sen bir doktora gittde gel iyi haberelrini getir bize,yoksa ağrı çok kötü ilaç da alamıyor insan çıldırıyor ben bi gaz sancısıyla başedemedim düşün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…