kızlar selam verdik kimse selamımızı almamış.balık temizledik geldik ooo oooooooooo..............
Hos geldİn budebe cmmmm
hoşgeldin canım;ben balıktan nefret eder oldum ya aslında ençok yemem gereken sey... bide nası temizledin ben bu yaşıma kadar balığa elime sürmedim amanınnn içim gidiyo vala.......
valla canım ne bileyim temizledim işte.iğrenmem yani.......ayyyyy canım doktora söyledinmi yiyemiyorum balık diye.....ben de tavuktan tiksindim
slm herkesee
ruzenin bende örgü öğrenip bebişime bişiler yapmak istiomm :hulya:
budebe bende hayatta temizleyemem :sinifsinif: ama yerimmm kaydirigubbakcemile3
slm herkesee
ruzenin bende örgü öğrenip bebişime bişiler yapmak istiomm :hulya:
budebe bende hayatta temizleyemem :sinifsinif: ama yerimmm kaydirigubbakcemile3
ben temizledim hadi gel. bende başladım bebeğime yelekkkkk
ruzenincim bende öyle basit örgüler yapabiliyorum,çok tatlı oluyo küçücük küçücük
ama ben hiç bilmiyorumkii mafoldumbenvlla canım gercekten bende öle çok alışkın değilim örgüye ama düz basit bişi başladım bitmek üzere sende bir dene istersen çok zevkli örmesi zaten elin alışıyo .....:hulya:
ayy ruzenin mısır patatma dedin de kaç akşamdır kocaman bi kase yapıorum eşimle oturup tv izlerken yiyoz çok zevkli oluyor.gerçi yiyecek konusunda bana herşeyin tadı bal gelio o ayrı kaydirigubbakcemile3 ayrıca canım balık yemeye çalış mutlaka..beyaz etten daha önemli..
ama ben hiç bilmiyorumkii mafoldumben
annemde yok kim öğretcek bana
kızlarrrrrrrrr ben geldimmmm kaydirigubbakcemile2 allahıma şükürler olsun herşey çok ii..bebeğim 90 gr ağırlığında.tam 14 haftalık olmuş.sağlığı yerinde eli kolu ayağı kalp atışı doktor çok ii gördüğünü söyledi.sadece karnımın büyük olmasına şaşırdı okadar..:kedi: veeeeeee teyzeleri bizide yazın listeye poyraz bey geliyorr...hislerimde yanılmadım bende oğlan annesi oluyorum..sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?