2010 Nisan Anneleri

kızlar selam verdik kimse selamımızı almamış.balık temizledik geldik ooo oooooooooo..............

hoşgeldin canım;ben balıktan nefret eder oldum ya aslında ençok yemem gereken sey... bide nası temizledin ben bu yaşıma kadar balığa elime sürmedim amanınnn içim gidiyo vala.......

hoşgeldin canım;ben balıktan nefret eder oldum ya aslında ençok yemem gereken sey... bide nası temizledin ben bu yaşıma kadar balığa elime sürmedim amanınnn içim gidiyo vala.......

valla canım ne bileyim temizledim işte.iğrenmem yani.......ayyyyy canım doktora söyledinmi yiyemiyorum balık diye.....ben de tavuktan tiksindim

bebişime bir tane daha yün aldım azönce yeşil çok tatlı....tabi kız kardeşimin hemen gözler kaydı anladım yavrum benim kıyamam ben onada aldım pembiş süveter yapcam.....o benim ilk gözağrım yaaa,bebişn yeleği bitti zaten ben kızımınkini örmeye başlarım rtık bu akşam dizilerde var kızlar çay ve çekirdek zamanı ,havalar serinledi patlamış mısırda olur.....

valla canım ne bileyim temizledim işte.iğrenmem yani.......ayyyyy canım doktora söyledinmi yiyemiyorum balık diye.....ben de tavuktan tiksindim

söledim canım bişi demedi suanda ,bana tavuk deme sakın ayyy kokusu geliyo aklıma midem delleniyo,napcaz böle yaww...........

slm herkesee
ruzenin bende örgü öğrenip bebişime bişiler yapmak istiomm :hulya:
budebe bende hayatta temizleyemem :sinifsinif: ama yerimmm kaydirigubbakcemile3

ayrıca bugün doktora gidenler olmuş,cinsiyetler öğrenilmiş.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ben bebeğimi çok özledim daha 15 gün var gitmeme...........

slm herkesee
ruzenin bende örgü öğrenip bebişime bişiler yapmak istiomm :hulya:
budebe bende hayatta temizleyemem :sinifsinif: ama yerimmm kaydirigubbakcemile3

vlla canım gercekten bende öle çok alışkın değilim örgüye ama düz basit bişi başladım bitmek üzere sende bir dene istersen çok zevkli örmesi zaten elin alışıyo .....:hulya:

ruzenincim bende öyle basit örgüler yapabiliyorum,çok tatlı oluyo küçücük küçücük

yazgülü selam ben antalyadan...

bende bugun 2li test için gittim ense kalınlıgı normal dedi...ama cinsiyeti hakkında hiç bişey demedi

kızlar en güzel,favori dizilerim aynı güne toplandı en zoruda kanal d ile atv arasında kalmak oluyo.....ben bi kuruyemişçiye gidemde gelem.....

ayy ruzenin mısır patatma dedin de kaç akşamdır kocaman bi kase yapıorum eşimle oturup tv izlerken yiyoz çok zevkli oluyor.gerçi yiyecek konusunda bana herşeyin tadı bal gelio o ayrı kaydirigubbakcemile3 ayrıca canım balık yemeye çalış mutlaka..beyaz etten daha önemli..

vlla canım gercekten bende öle çok alışkın değilim örgüye ama düz basit bişi başladım bitmek üzere sende bir dene istersen çok zevkli örmesi zaten elin alışıyo .....:hulya:
ama ben hiç bilmiyorumkii mafoldumben
annemde yok kim öğretcek bana

canım bi kez denedim balık konusunu kendimi zorladım üç gün midem rahat etmedi aşamıyorum ne yapayım ,zorlayıncada olmuyor ki.....bakalım belki bir ay sonra değişirim inşlh,hamilelikte oldu valla daha önce yoktu...ben kırmızı eti daha rahat tüketiyorum nedense.....ama mısır patlatmasına bayıllırım valla süper......

ama ben hiç bilmiyorumkii mafoldumben
annemde yok kim öğretcek bana

ayy canım ya kıyamam ..... bende kendi kendime boza yapa öğrendim ..... bak kk :enbuyukkk: onada bi çözüm bulmuş....örgü bölümünde nasıl yapacağın tek tek gösteriilmiş anlatılmış baya işine yarar bi bak istersen.....:lepi:

selam kizlar nasilsiniz bakim ?
ben bugün hic iyi degilim bas agrisina öldüm
bide krap girdimi bacagima sormayan yürüyemiyorum
bugün hastaneye gitmeyi bile düsündüm valla
ama cok sükür simdi biraz daha iyiym yarin aynisi olursa gidecem

canim güzel haber almana sevindim
oglusunda hayirli olsun
adida cok güzel mansallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…