selam hamisler...
bugün doktora gittim bebis 16 cm .164 gr olmus .ama irkekmi kizmi göremedi doktor...4 hafta daha bekliceez....bakalim bidakinde görebilcekmi...
erken dogum riski varmi diye ölctü...suana kadar iyi mis..ama bidakinde bidaha ölcmesi gerekiyormus...hayirlisi bakalim...
yoksa sagligi masallah iyimis...
nazara nanamazmıyım ben kendı kendıme nazar ettım.mıdem benım aylarca hıc bulanmadı.okuldakı arkadaslara anlatınca aaa bızde olmustu bak sen ne ıyısın dedıler.kendım anlattım durdum bı gun sabah 1 saat lavabodan cıkamadımcıkardımm
hoşgeldin canım.Kolay gelsin.kızlar merhaba ben geldim.size bi selam vereyim dedim.balık aldım temizleyeceğim şimdi.işimi bitirip hemen geleyim
hayatsn...burda gidilmiyor doktora...randevüyü beklemen lazim...sigorta ödemiyor...
gelıncık senınde bellı olmuş gozun aydın .yaa bı benle ilkenur kaldı heralde.ama bızde yarın gıdıcez.yarın bu saatlerde ıns.saglıklı haberlerıyle gelırım.yarını okulda sakın gecıreyım cocuklarla fazla bağırararak konuşmayayım sakın olsun gostersın bebeğim demııııı:teytey:
evet yosun güzel degil ya bi agrin olcak acile gitmen gerek baska olmuyor....
erkflz kasimin 20. gitcez.....Allahim insallah hayirli haberle gemeni nasip etsin
gelıncık senınde bellı olmuş gozun aydın .yaa bı benle ilkenur kaldı heralde.ama bızde yarın gıdıcez.yarın bu saatlerde ıns.saglıklı haberlerıyle gelırım.yarını okulda sakın gecıreyım cocuklarla fazla bağırararak konuşmayayım sakın olsun gostersın bebeğim demııııı:teytey:
özel yok burda canim....yurt disinda oldugum icin böyle oliyor....türkiyede istedigin zaman gidip merkezte baktirabiliyorsun...bu cok hosuma gidiyor....
GELINCIK sağol cnm tavsyen ıcın tatlı yıcez yarın anlasılan.cınsıyet konusunda meraktayım ama kotu bıseyler duymaktanda korkyorum umarım hersey yolundadır.bıcır bıcır hareket ettıgını bı daha gorsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?