2010 Nisan Anneleri

kızlar merhaba ben geldim.size bi selam vereyim dedim.balık aldım temizleyeceğim şimdi.işimi bitirip hemen geleyim

Maşallah bebişine ve sana.
Bende bebişimi çok merak ediyorum. Kasımın ilk haftası gibi diyeceğim bakalım.

Ben sırf o yüzden 16 haftaya gelmedikçe okulda çok az kimseye söyledim. Ama şimdi soruyorlar sürekli ve sürekli konuşuluyor. Bende çok nazar değen biriyim, nazarım değmez ama bana çok değer. Senin gibi ağzımda iyiyim sözü çıkmısın, herşey tersine döner ben zorda kalırım.senağlama

evet yosun güzel degil ya bi agrin olcak acile gitmen gerek baska olmuyor....

erkflz kasimin 20. gitcez.....Allahim insallah hayirli haberle gemeni nasip etsin

ÇUKULATA YE MUTLAKA. GİTMEDEN 1 SAAT ÖNCE BAŞLA BEN ÖLE YAPTIM. DELİ GİBİ OYNUYODU BİZİMKİ. ÇOKTA NET GÖSTERDİ.

evet yosun güzel degil ya bi agrin olcak acile gitmen gerek baska olmuyor....

erkflz kasimin 20. gitcez.....Allahim insallah hayirli haberle gemeni nasip etsin

kötüymüş özele gidilmiyor mu orda. çok mu pahalı??

özel yok burda canim....yurt disinda oldugum icin böyle oliyor....türkiyede istedigin zaman gidip merkezte baktirabiliyorsun...bu cok hosuma gidiyor....

ZUMMINCIM anladım sımdı.olsun saglıklı olsunda beklerız.opuyorumnanaktan

evet canım bu sabah öğrendim oğluşum olcak..yarın senden de ii haberler beklioruz artık allahın izniyle..ben de gitmeden çikolata yedim ama bebeğim inat etti pek sallanmadı önce sonra 3 boyutludan gördü doktor şimdi artık ismiyle sevebilioruz oğlumuhihoyyyt

NAZLICIM tamam uygulıcam cıkolata yıcem bol bol.dolapta var cantama atayım sımdıden tenefuslerde yerım

özel yok burda canim....yurt disinda oldugum icin böyle oliyor....türkiyede istedigin zaman gidip merkezte baktirabiliyorsun...bu cok hosuma gidiyor....

Canım, heryer öyle değil. Ben doktorun özeline gidiyorum. Devlet hastanesinin doktoru, devlet hastanesinde birkaç tahlil için gittiğimde 4,5 kişi birlikte alıyorlardı içeriye. Öyle ilgilenme, ultrason nerde? İlk bir ultrason çekilecek 10 gün sonraya gün verildi.
Ama özeline gidince aylık kontrollerde hemen bakılıyor, hastanedede resmen ilgi artıyor. Buralardada herşey ne yazikki parayla.

kızlar selam verdik kimse selamımızı almamış.balık temizledik geldik ooo oooooooooo..............

GELINCIK sağol cnm tavsyen ıcın tatlı yıcez yarın anlasılan.cınsıyet konusunda meraktayım ama kotu bıseyler duymaktanda korkyorum umarım hersey yolundadır.bıcır bıcır hareket ettıgını bı daha gorsek

kızlar bebeğin hareketleri sorulmuş bugün doktorum bana sordu hareketlerini hissediomusun diye.olmaz diye bişe yok 14.haftada başlıyor dedi.hissetmesen de anormal değil dedi.ben zaten hissediodum sizinde hissettiğiniz bebişinizdir kızlar emin olun..

göreceksin allahın izniyle arkadaşım..bol bol dua et oku kendinide bebeğinide..allah büyük..bende çok endişeli gittim çok korkuyor çünkü insan.doktorun ağzından çıkan her kelimeyi inceledim sordum ölçtüm.allahıma şükür dualarım kabul oldu senide bebeği de çok çok ii gördüm dedi doktor..

EVET BEN 1 HAFTADIR GARıP BISEYLER HISSEDIYORUM VE DUN ICIME SICAK BISEYLER AKAR GIBI OLDU (hanı oyle derler ya) sonra hafıf bıseyler hıssettım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…