kızlar öpüyroum hepinizi iyi akşamlar kendinize iyi bakın.....
selam kızlar bende 2009 nisan erkek annesiyim:)
sizlerinde başlamış cinsiyetler belli olmaya allah eli ayağı aklı d
zgün olanı herşeyi tam olanı versin inşallah
tabi en büyük heycan cinsiyet ona göre hazırlıklar hızlanacak dimi ama
herkese sorunsuz doğumlar dilerim
biizmkiler 6 aylık oldular şimdiki heycan ek gıda bizde sıra onada gelecek
sizlerdede
selam kızlar bende 2009 nisan erkek annesiyim:)
sizlerinde başlamış cinsiyetler belli olmaya allah eli ayağı aklı d
zgün olanı herşeyi tam olanı versin inşallah
tabi en büyük heycan cinsiyet ona göre hazırlıklar hızlanacak dimi ama
herkese sorunsuz doğumlar dilerim
biizmkiler 6 aylık oldular şimdiki heycan ek gıda bizde sıra onada gelecek
sizlerdede
slm kızlarrr... iyi akşamlarr..
ben bugün iyi haberler veremicem size ama iyiyim şu an allaha şükürr.. sabah aniden çıkmak zorunda kaldım.. ufak bi fenalaşma durumu geçirdim.. tandiyonum 7/3 çıktı yinee.. ne tuzlu ayran ne şekerli su fayda etmedi bu seferr.. halaa biraz çakır keyf gibi olsamda ancak kendime gelebildim.. wc ye bile tek başıma gidemedim baş dönmesinden.. çok zormuş yaa.. zaten düşük tansiyon var bende ama bu kadar etkilememişti hiçç.. bütün gün yattım... ve bugün feci mide bulantım da oldu ayrıca... tekrar başamı dönücem yaa.. inşallah bi daha olmazz.... sizin yanınıza da uğrayamadım bugün üzgünümm...
umarım herkes iyidirr..
BATUHANIM hoş geldin canım.geçmiş olsun.yine tekrarlarsa git mutlaka doktora
slm kızlarrr... iyi akşamlarr..
ben bugün iyi haberler veremicem size ama iyiyim şu an allaha şükürr.. sabah aniden çıkmak zorunda kaldım.. ufak bi fenalaşma durumu geçirdim.. tandiyonum 7/3 çıktı yinee.. ne tuzlu ayran ne şekerli su fayda etmedi bu seferr.. halaa biraz çakır keyf gibi olsamda ancak kendime gelebildim.. wc ye bile tek başıma gidemedim baş dönmesinden.. çok zormuş yaa.. zaten düşük tansiyon var bende ama bu kadar etkilememişti hiçç.. bütün gün yattım... ve bugün feci mide bulantım da oldu ayrıca... tekrar başamı dönücem yaa.. inşallah bi daha olmazz.... sizin yanınıza da uğrayamadım bugün üzgünümm...
umarım herkes iyidirr..
Kızlar iyi akşamlar , özledim yaa kaç gün oldu görüşmeyeli...
Bakıyorum prensler prensesler doldurmuş ortalığı yerim ben onları
Bizde bugün ense kalınlığı ölçtük 0,9 mm çıktı kan verdik geldik..
Haftaya tekrar çağırdı.
Bebişkom elini ağzına götürüyo yumruk yapmış havaya kaldırıyo indiriyo ay yicem o parmaklarını bi doğsun..
Doktor bacak arasını görmeye çok uğraştı farkettik ama bize bişey söylemedi.
Net göremedi sanırım , biz sormadan söylerdi yoksa..
Ama ne yazık ki kötü bir haberde almış oldum , günlerdir belim ağrıyordu bacağıma vuruyordu ağrı , doktora bende skolyoz old. söyledim , ağrıması normal o zaman daha da ağrır ne yazık ki dedi ve skolyozun varsa epidural doğum yapamazsın dedi.. Bende ne hayaller kuruyordum epidural normal yaparım falan diye.. Neyse hakkımızda hayırlısı inşallah..
selam kızlar
rahatsızlananlara acil şifalar
iyi haberler verenlerede sevindim işallah hayırlısıyla tamamlarız şu süreci
bebeg magnezyum eksikliğinden kramlar olurmuş. bulabilirsen fındık yada muz yemeye çalış
bende gezdim bütün gün 5 saat kadar ayakta kalmışım farkında değilim bebek mağazalarını gezerken.. ama bişey almaya elim varmadı. doktor %75 kız dedi ama genede sevinemedim nedersiniz bu oran için değisme durumu olabilir mi? artık pembeeleri korkmadan almak istiyorumm
Kızlar iyi akşamlar , özledim yaa kaç gün oldu görüşmeyeli...
Bakıyorum prensler prensesler doldurmuş ortalığı yerim ben onları
Bizde bugün ense kalınlığı ölçtük 0,9 mm çıktı kan verdik geldik..
Haftaya tekrar çağırdı.
Bebişkom elini ağzına götürüyo yumruk yapmış havaya kaldırıyo indiriyo ay yicem o parmaklarını bi doğsun..
Doktor bacak arasını görmeye çok uğraştı farkettik ama bize bişey söylemedi.
Net göremedi sanırım , biz sormadan söylerdi yoksa..
Ama ne yazık ki kötü bir haberde almış oldum , günlerdir belim ağrıyordu bacağıma vuruyordu ağrı , doktora bende skolyoz old. söyledim , ağrıması normal o zaman daha da ağrır ne yazık ki dedi ve skolyozun varsa epidural doğum yapamazsın dedi.. Bende ne hayaller kuruyordum epidural normal yaparım falan diye.. Neyse hakkımızda hayırlısı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?