2010 Nisan Anneleri

selam kızlar bende 2009 nisan erkek annesiyim:)
sizlerinde başlamış cinsiyetler belli olmaya allah eli ayağı aklı d
zgün olanı herşeyi tam olanı versin inşallah
tabi en büyük heycan cinsiyet ona göre hazırlıklar hızlanacak dimi ama
herkese sorunsuz doğumlar dilerim
biizmkiler 6 aylık oldular şimdiki heycan ek gıda bizde sıra onada gelecek
sizlerdede

kızlar öpüyroum hepinizi iyi akşamlar kendinize iyi bakın.....

selametle canim

allah bagislasin bizim topigimizede ugramaniz ne güzel valla opuyorumnanaktan
ayrica benim bi oglum var ama bunda acemi gibiyiyim yinede
her hamileleik farklimis bunu anladim

merhaba hoş geldin topiğimize.
ay ne tatlı olmuştur bebeğin şimdi.tam sevme zamanı valla.
inşallah bizimkilerde sağlıklı bi şekilde dünyaya gelirler

Kızlar iyi akşamlar , özledim yaa kaç gün oldu görüşmeyeli...
Bakıyorum prensler prensesler doldurmuş ortalığı yerim ben onları
Bizde bugün ense kalınlığı ölçtük 0,9 mm çıktı kan verdik geldik..
Haftaya tekrar çağırdı.
Bebişkom elini ağzına götürüyo yumruk yapmış havaya kaldırıyo indiriyo ay yicem o parmaklarını bi doğsun..
Doktor bacak arasını görmeye çok uğraştı farkettik ama bize bişey söylemedi.
Net göremedi sanırım , biz sormadan söylerdi yoksa..
Ama ne yazık ki kötü bir haberde almış oldum , günlerdir belim ağrıyordu bacağıma vuruyordu ağrı , doktora bende skolyoz old. söyledim , ağrıması normal o zaman daha da ağrır ne yazık ki dedi ve skolyozun varsa epidural doğum yapamazsın dedi.. Bende ne hayaller kuruyordum epidural normal yaparım falan diye.. Neyse hakkımızda hayırlısı inşallah..

slm kızlarrr... iyi akşamlarr..

ben bugün iyi haberler veremicem size ama iyiyim şu an allaha şükürr.. sabah aniden çıkmak zorunda kaldım.. ufak bi fenalaşma durumu geçirdim.. tandiyonum 7/3 çıktı yinee.. ne tuzlu ayran ne şekerli su fayda etmedi bu seferr.. halaa biraz çakır keyf gibi olsamda ancak kendime gelebildim.. wc ye bile tek başıma gidemedim baş dönmesinden.. çok zormuş yaa.. zaten düşük tansiyon var bende ama bu kadar etkilememişti hiçç.. bütün gün yattım... ve bugün feci mide bulantım da oldu ayrıca... tekrar başamı dönücem yaa.. inşallah bi daha olmazz.... sizin yanınıza da uğrayamadım bugün üzgünümm...

umarım herkes iyidirr..

selam kızlar
rahatsızlananlara acil şifalar
iyi haberler verenlerede sevindim işallah hayırlısıyla tamamlarız şu süreci
bebeg magnezyum eksikliğinden kramlar olurmuş. bulabilirsen fındık yada muz yemeye çalış

bende gezdim bütün gün 5 saat kadar ayakta kalmışım farkında değilim bebek mağazalarını gezerken.. ama bişey almaya elim varmadı. doktor %75 kız dedi ama genede sevinemedim nedersiniz bu oran için değisme durumu olabilir mi? artık pembeeleri korkmadan almak istiyorumm

canım geçmiş olsun.nazar değdi sana valla

ben olsam yanı %75 lafını duysam dusunmeden almaya baslardım.benım yarın bellı olacak oyuzden senın yerınde lmak ısterdım

BATUHANIM hoş geldin canım.geçmiş olsun.yine tekrarlarsa git mutlaka doktora

sagol canim insallah tekrarlamaz opuyorumnanaktan

gecmis olsun canim bundan 2 gün öncede ben o durumdaydim
benimde düsük tansiyon sorunum var
oglumdada düsüyordu ama daha bukadar oldugumu hic hatirlamiyorum
tekrardan gecmis olsun opuyorumnanaktan

ne güzel haberler canim insallah böylede devam eder
ama bosver cinsiyetini en sonu gelince görecez nasil olsaopuyorumnanaktan

kiz madem meraklisin beyyaz al sari al
turuncu al
ay ne bilim ben oglumda öyle yapmmistim
7. ayina kadar göstermedi kendini bende aldim yinede biseyler
tam kesinlesincede gittim mavi aldim opuyorumnanaktan

BEBEGCIM bu aralar uzuldun o olaylardan dolayı onunda etkısınden olabılır.uzme bebesı

canım merhaba hoşgeldin.çok sevindim canım ense kalınlığının iyi çıkmasına.......çok ta geçmiş olsun ayrıca...........

slm kızlar bugun doktora gıttık sonunda öğrendim bi oğlum olacak pipisini bile gösterdi doktor:))

hersey yolunda dedı 16+2 deyiz 15 cm 146 gr dedı normalmış Allah'a şükür

bebeg canım gecmış olsun sanada dıkkat et kendıne

ben cok kalmıcam cıkıyorum herkese ıyı aksamlar:))

çarşıda o etekler tokalar falan bayıldım bide ne kadar pahalı herşey yahu.. kürk kabanlara falan baktım nerdeyse 100 tl kaç ay giyinirki onları
valla yarın gidip alıcam cesaretim yerine geldi bide pazara bakiim neler var diye. pazarda mağaza gibi :)

ben kabanlara falan bakınca kadın bana kaç yasında çocuğunuz dedi :) bende hala ekside dedim :) kadın bu reyon size göre değil diye uzaklaştırdı beni ordan . mağazadan çıkana kadar zor tuttum kendimi halime gülmemek için

Sağolun kızlar teşekkür ederim , hepinizi öpüyorum ve şimdilik kaçıyorum aşk-ı memnu izlemeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…