2010 Nisan Anneleri

evet canım iyice inceledim içinde şimdiden tek kişilk yatak var. bebek yatağı değil yani. Komidinler kalkınca normal yatak olucak. büyüyünce 80x180 oluyormuş. yani normal tek kişilik kadar. Benimde zaten boş bir odam var. orayı direkt bu şekilde değerlendirmek istedim. Birde sepet alıcam. Oda ilk aylar yatak odası için sonra tıpış tıpış odamıza gidicez:)) Diğer arkadaşlarım 3 aylıkken ayırdı bakalım ben yapabilecekmiyim??:uhm:

ruzenincim dün kayınvalideme gittik hani yazmıştımya burada kayınpederim çocuğa odaya ne gerek var büyüsün çekyatın üzerinde demişti.ben de görümceme baban böyle dedi dedim.biliyorum ya görümcemin bişeyi içinde tutamayacağını,söyleyeceğini hemen iletmiş olmalıki dün diyorki bebeğe beşik baktınız mı alcakmısınız ben ödeyeyim.bizde eşimle biz alırız istemiyoruz dedik.ısrar ettiler hayır dedik.zaten burada adettir kız annesi alır ama onlara söylemedik.kayınvalidemde sen parasını verde onlar bebeğin ihtiyaçlarını alır dedi.Allahım hem söylüyolar ben bozulduğumu söyleyince herşeyini biz yaparız diyolar.ben daha istermiyimmmmm

kızlar oğluşuma bende bu takımdan düşünüyorum bu rengin bir açık tonu daha var ....
odasınıda deniz altı gibi yapıcam,tavana renkli yapışkanlardan balık resimleri falan olcak....inşlh tabi nasip kısmetse....

hoşbulduk yosuncum.nasılsın tatlım*

Hamdolsun Rabbime.Takma eşinin ailesinin söylediklerine .Niyeyse hemen hemen hepsi öyle istisnalar hariçBizimkiler onuda söylemezler.Umurlarında olmaz.O kadar tedavi ile olduğu halde.Amann bebişlerimiz sağlıklı olsunda boşver onları.opuyorumnanaktan

Kızlar biz mamamızı yiyip geliyoruz.cokacimcoooka.s.

nefret ederim varya canım böle insanlardan benim başımdada var çünkü iki tane.....aman eksik kalsınlar bizdede öle kız annesi çeyiz gibi düzer bebeğin odasını herseyini yapar....valla benim anacım yok yere herseyini yapıyor saolsun,bende diyorum kimse bana desinlere ,gösterişe oynamasın ben neyin ne olduğunu ,kimin içinden ne geçtiğini biliyorum,valla güzelim daha sen dur bebek doğunca gör bide,ben adım gibi biliyorum bebeğin altınlarına ilk göz dikecek kişi onlar bi baltaya sap olmadıkları gibi....hem sölerler hemde bişi olmamış gibi su üstüne çıkarlar rabbim hidayet nasip eylesin ne diyim....bende istemem senin yerinde olsam en iyisini yapmışın.....

NAZLICIM alıntı yapamıyorum çok yavaş internet.baya büyük oluyomuş canım ya bendemi öyle düşünsem acaba ya ablam falanda hep öyle al diyorlar.ablam demişken ablam ilk bebeğini eve gelir gelmez ayrı odada yatırdı.bende ilk başlarda birlikte kalcam çünkü benim evim sobalı ve nisan ayı buralarda soğuk oluyo yinede.ben soba yanan odada değilde bebeğimin odasına bi çekyat koyup ufoyla ısıtacağım odayı.üşütmem inşallah.böyle yapmamın nedednide sobalı odamla mutfak karşı karşıya yemek kokusu falan olmasın.birde ilk başlarda gelen giden çok olur.bebek grip olur Allah korusun domuz gribide var

çok güzel tatlım... dün o kadar gezdim ki öğrendim. mdf olmasına dikkat et. birde cilası bebeekler için bişi varmış ya kansorejen olmayan onu sor. çok benzer bi takım benim baktığım yerde de vardı 1750 tl di. Yine az önce yazdığım gibi herşey dahil. duvar rafı oy. sandığı, cibinliği, uyku seti ve yatağı

istermiyim RUZENİN.valla ben hep derim bir insan ikili oynayınca benim için bitmiştir.ilk başlardan beri ben hissettim bunu zaten o yüzden öylesine ilişkilerimiz.eşim diyor sizde halısını falan alırsınız diye........şimdi alırız derler sonra ben alamam derler söz verir yapmazlar yani.veya yaparlar bunu ben yaptım diye günlerce konuşurlar.bazen diyorumki canım ya Allah katında günah mı işliyorum ama eşimde kabul ediyor bana farklı davrandıklarınıııı

yosuncum bu durum insandan insana değişiyor.bizim bebeğimiz 2.tüp bebek denemesine oldu.20 milyar verdik her ikisine kimseden 1 kuruş almadan.benim çok çocuk sevdiğimi bikiyolardı.valla ben kaynana kayınpeder olsam söyleyemem canım.o kadar zahmetle bulmuşum.Allaha şükürde buldum,herşeyin en iyisini yapcam tabi

ruzenincim çok güzel.gördüm bu takımı.nazlının dediği gibi mdf ye dikkat et birde şu kanserojen olmayan boyalara.senin bu beşikte büyüyen beşiklerden dimi

ruzenincim çilek mobilyanın sayfasında mobilya renginde mavi ayıcıklı bir takım varya bende onu düşünüyorum.ben ekleyemediğim için sana gösteremiyorum

valla kızlar ben hiç gidip birebir araştırmadım hep internetden bu takım da 2.200 lira falan pahalı ben daha uyguna bulurum istanbulda secenek çok fazla çünkü.....

budebecim valla eşinde senden yanaysa ne mutlu ,ben bikere benim yanımda olduğunu görmedim eşimin bu konuda ....

kızlar çilek mobilyaya bakıyorum şimdi fiyatlarda baya bi indirim yapmışlar,büyüyen beşikler 350 lira çok uygun.....birde alıntı yapılmıyor yoksa çok şirin bir takım beyendim ,kahverengi üzerinde mavi ayıcık var....

yok canım tuz ekmek kilo yapıyormuş..

ruzencimm bebek odasına bayıldım tatlım ama benım evım 2+1 çocuk odası yapacak yerım yok :1no2: ben o yuzden park yatak almayı dusunuyorum çok şık bırsey degıl ama arastırdım netten herkes çok kullanışlı oldugunu soyluyor ..

canım bazen yanımda olur eşim bazen olmaz.kendi ailesini çok savunur.bu konuda çok üzüldüğümü biliyordu

GÜzel anneleeeerrrrr...
Merhabalar
herkes odalara beŞıklere bakar olmuŞ.bebek gıysılerıne eŞyalarına :)))
almamak ıÇın zor tutuyorum kendımı.ama hafta sonu masko ya gıttım mobılya bakmak ıÇın.beyaz dÜŞÜndÜĞÜm ıÇın pek cısıyetle ılıŞkısı yok ama yıne de erken dıye dÜŞÜnÜyorum almak ıÇın.
ıstanbul da olanlar masko ya gıtmeden kesınlıkle mobılya almaınlar. Hem kalıtelı hem ucuz ve bır o kadar da ÇeŞıt. Ben 5 saatte ancak yarısını gezebıldım yaa. Mutlaka gıdın Çok gÜzel mobılyalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…