herkese günaydın güzel nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
NAZLI ÖZGERCİM bizim burada daha kaliteli mobilya yok.en iyisi çilek mobilyanınki.ben 2 kapılı dolap ile normal beşiğini alıcam.şifonyer ve duvar rafını almıcam.dediğim takımın halısı ve uyku setide var onlarıda alabilirim.ha bu arada büyüyen beşikler varya onları çocuklar belirli bi yaşa kadar kullanabiliyomuş.bir yerde okumuştum burada.sen baktın mı açılınca ne kadar oluyor.yani 20 yaşına geldiğinde de kullanabilir mi yani*
hoşbulduk yosuncum.nasılsın tatlım*
ruzenincim dün kayınvalideme gittik hani yazmıştımya burada kayınpederim çocuğa odaya ne gerek var büyüsün çekyatın üzerinde demişti.ben de görümceme baban böyle dedi dedim.biliyorum ya görümcemin bişeyi içinde tutamayacağını,söyleyeceğini hemen iletmiş olmalıki dün diyorki bebeğe beşik baktınız mı alcakmısınız ben ödeyeyim.bizde eşimle biz alırız istemiyoruz dedik.ısrar ettiler hayır dedik.zaten burada adettir kız annesi alır ama onlara söylemedik.kayınvalidemde sen parasını verde onlar bebeğin ihtiyaçlarını alır dedi.Allahım hem söylüyolar ben bozulduğumu söyleyince herşeyini biz yaparız diyolar.ben daha istermiyimmmmm
kızlar oğluşuma bende bu takımdan düşünüyorum bu rengin bir açık tonu daha var ....
odasınıda deniz altı gibi yapıcam,tavana renkli yapışkanlardan balık resimleri falan olcak....inşlh tabi nasip kısmetse....
Çokşükür bende iyiyim.Yarın randevumuz var biraz heyecan tabii.İnşallah bu kez cinsiyetini öğrenirimopuyorumnanaktan
İlke-nur krem ne kadar kullansanda çatlayacaksa çatlıyor ama çok ilerlemesini önlüyor kremler o kadar.Tuzu ve hamur işini tansiyonun falan mı yüksek ki kesti?
valla kızlar ben hiç gidip birebir araştırmadım hep internetden bu takım da 2.200 lira falan pahalı ben daha uyguna bulurum istanbulda secenek çok fazla çünkü.....
budebecim valla eşinde senden yanaysa ne mutlu ,ben bikere benim yanımda olduğunu görmedim eşimin bu konuda ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?