slm kıslaaaaarrrrr :))
benim bebişim de kızzzzzzz..
bugün doktordaydım tüm gün. değiştirdim dr u.artık nisa hastanesi ne gidiyorum asiye hanıma. çok memnun kaldım. çok uzak bana ama olsun.hastane ve ilgileri süper gerçekten.bebişim çok iyi şükür.ama ben ii değilim pek. faranjit ve sinüzit gelmiş yine bana. birsürü ilaç.offff....napalım bebiş ii olsun yeterki
zeyracım gelinime acı biber turşularımı yediriyorsun canım.aşk olsun.kız yeme onlardan mazallah rahatsız eder seni.bende tatlı yemiyorum canım,doktorum yasakladı.zaten hiç sevmem tatlıyı.benim canım hiçbişey çekmiyo ya normal 3 öğün yemek yiyorum tabi meyvada
Uykunuz kaçtı galiba kızlarr :)
Uykunuz kaçtı galiba kızlarr :)
Güle güle kullanın , ama erken değil mi kızlar bişeyler almak için , ben hiç almıyorum 7. aydan sonra almayı planlıyorum aslında..
Annemler akrabalar ufak tefek giysilerini alıyorlar ama , beşik , bebek arabası için erken sanki..
oh ne güzel.al artık canım birkaç şey sende ya.bak almayacağım diyen ben 2 çorap.3 çıt çıtlı uzun kollu badi.1 tanede alt pijaması aldım.doktora gittiğin gün gazi caddesinde bebe giyimi var ya oraya gir çok tatlı şeyler var.bir kız elbisesi vardı bayıldım çok şeker
yoksa sen benim gördüğüm pembe elbiseyimi diyosun canım ordaki vitrindeydi onu zaten kafaya koydumda şimdi değil kendime söz verdim 6. ayınıda geçsin ondan sonra inşallah canım lcwdada var çok güzel kız bebişler için kot etekler falan bayıldım yaa alıcam inşallah kzızma teyzesi bakalım seninle gideriz artık az 6 ayını geçsinlerkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?