2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin bitanem ohhhh ne güzel canım yaa nisan ayı zaten erkek ayı oldu arada kızlar olsun böyle canım yaa gözün aydın bitanem

YSMSNHN CANIM GÖZÜN AYDIN.KIZIMIZ AZDI ERKEKLERE ORANKA.ŞÖYLE DENGELENSİN BİRAZ DİMİ Ama.herşeyin iyi olduğuna sevindim.sanada geçmiş olsun canım.dikkat et kendine

zeyracım gelinime acı biber turşularımı yediriyorsun canım.aşk olsun.kız yeme onlardan mazallah rahatsız eder seni.bende tatlı yemiyorum canım,doktorum yasakladı.zaten hiç sevmem tatlıyı.benim canım hiçbişey çekmiyo ya normal 3 öğün yemek yiyorum tabi meyvada

canım bende meyve çok yiyorum sen folik asitine devam ediyormusun ben bıraktım sadece elevit kullanıyorum

canım ben hamile kalmadan yaklaşık 1 yıl boyunca folik asit kullandım.o yüzden hamile kalınca kullanmadım.şimdi elevit ile ferlos diye bir ilaç var ondan kullanıyorum.haftayada magnezyum verecek doktorum

aaa canım çilek mobilyada indirim var bu aralar haberin olsun.ben haftaya gitcem orduya beşik ve dolap beğendik alıcaz ama eve getirmeyeceğiz

canım bizim beşiği halası almış ankaradan bitanem hediye sepetini falan hastahane çıkışını geceliğimi lohusa hepsini almış bu ay sanırım yollayacak ben ona diyorum senin üstüne geçircem diye ben daha bir çorap almadım cesaret edip canım

Güle güle kullanın , ama erken değil mi kızlar bişeyler almak için , ben hiç almıyorum 7. aydan sonra almayı planlıyorum aslında..
Annemler akrabalar ufak tefek giysilerini alıyorlar ama , beşik , bebek arabası için erken sanki..

oh ne güzel.al artık canım birkaç şey sende ya.bak almayacağım diyen ben 2 çorap.3 çıt çıtlı uzun kollu badi.1 tanede alt pijaması aldım.doktora gittiğin gün gazi caddesinde bebe giyimi var ya oraya gir çok tatlı şeyler var.bir kız elbisesi vardı bayıldım çok şeker

canım benim ben inan bitane çorap bile amadım halası çok heyecanlı bizim o alıyo valla bu gidişle zaten ben bişey alamayacağım o hepsini almış olcak sanırım :uhm:

yoksa sen benim gördüğüm pembe elbiseyimi diyosun canım ordaki vitrindeydi onu zaten kafaya koydumda şimdi değil kendime söz verdim 6. ayınıda geçsin ondan sonra inşallah canım lcwdada var çok güzel kız bebişler için kot etekler falan bayıldım yaa alıcam inşallah kzızma teyzesi bakalım seninle gideriz artık az 6 ayını geçsinlerkaydirigubbakcemile5

neyse canlarım ben kaçtım uykum geldi birden midemdede yanma var bu günlerde anlamadım yaa reflü var sanırım bendede ortaya çıkyo öptüm şekerler

Çok düşünceliymiş halası , bebişin de sağlıkla kullansın inşallah..
Ben yarın doktora gidiyorum test sonuçlarım için , umarım herşey yolundadır..
Bu akşam da netten bebek eşyalarına baktım , bir sürü şey aklım karıştı ana kucağı ayrı beşiği ayrı araba koltuğu ayrı bir sürü şey delikafadulden
Yarın saçımı boyatıcam bide kızlar zemuszemus

gideriz canım benim gördüğüm elbise tek pembe renk değildi.vitrinde değil içerideydi ama çok tatlıydı.inşallah canım bebeklerimize güzel güzel alış veriş yaparız.bulancaktaki umut bebede de güzel şeyler var.
sana iyi geceler canım.bende yatıyorum gözüm kapanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…