İyi geceler zeyracım , 1 yudum süt iç midene iyi gelir.
aaa canım çilek mobilyada indirim var bu aralar haberin olsun.ben haftaya gitcem orduya beşik ve dolap beğendik alıcaz ama eve getirmeyeceğiz
canım bizim beşiği halası almış ankaradan bitanem hediye sepetini falan hastahane çıkışını geceliğimi lohusa hepsini almış bu ay sanırım yollayacak ben ona diyorum senin üstüne geçircem diye ben daha bir çorap almadım cesaret edip canım
Günaydın nazcım hoşgeldin malesef işte olduğum için izleyemiyorum..
ruzencim yarın görürsün tatlım inşallah.. bende dün gördüm işe gelmedim sırt ağrım çok fazlaydı kendı doktorum uzak oldugu için yakında erkek doktora gıttım..
çok şaşırdım adamın ilk baktığı göbeğim oldu.. hımm çatlamış iyi dedi.. ilaç kullanıyormusun dedı hayır dedım.. neden bes ay sonra vucudunun harıta gıbı olmasını mı ıstıyorsun dedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde sütyen konusunda bılgı verdi bol değilde normal sıkı takmalıymışız sarkmaması için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra sıra bebişime geldi tabı bu doktorda erkek oldugunu onayladı hihoyyyt çok tatlıydı yavrumm.. özledım yıne ya :gitme:
Günaydın güzel bayanlar.Nasılsınız?
valla benim göbekte hiç çatlama yok,dilimi ısırayım....sadece bacak aramda var oda zaten önceden vardı şimdi daha kırmızı oldular göze çarpıyorlar.....birde vücudu kuru olanlar çok çatlarmış benim derimde yağlı onun etkiside olabilir tabi.....benim tek derdim göğüsler sarkmasın ve çatlamasın yeter :))))
Günaydın güzel bayanlar.Nasılsınız?
Çokşükür bende iyiyim.Yarın randevumuz var biraz heyecan tabii.İnşallah bu kez cinsiyetini öğrenirimopuyorumnanaktangünaydın yosuncum.....ben iyyim hamdolsun,bebişte iyi....sen nasılsın????
İlke-nur krem ne kadar kullansanda çatlayacaksa çatlıyor ama çok ilerlemesini önlüyor kremler o kadar.Tuzu ve hamur işini tansiyonun falan mı yüksek ki kesti?bıtanem benımde ınsallah catlamaz ya.. hızlı kılo alıyormusum 50 ile baslamıştım 56 olmuşum doktor tuzu ve ekmeği kestı .. verdiği kremı alayım bugun kullanacagım..
Günaydın canım seninde kutlu olsun.Hoşgeldin.herkese günaydın güzel nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
*
Tatil günü çalışmak zordur ama ne yapacaksın canım ekmek teknesi.Kolay gelsin sana.merhba canım ben iyiyim giyecek bi,şi bulursam dükkana gidicem:))) çalışıcaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?