2010 Nisan Anneleri

Benim doktorum saçımı boyamama başından beri izin verdi , ben boyamadım..
Boyayla ilgili net bi bilgi yok zaten ama doktorların kimi izin vermez kimisi verir , artık o doktoruna güvenip güvenmediğinle alakalı canım.
Bitkisel boyatıcam evet , ama doktor illa bitkisel boyat falan demedi.
ıstediğin renge istediğin zaman boyat istersen hergün renk değiştir dedi..
Doktoruma güveniyorum , bebeğim ve benim için yanlış birşey yaptırmaz ve söylemez , zaten yılların doktoru alanında uzman..

günaydın herkeseee , ben artık asker gibi sabahın köründe uyanıyorum hemde bugün tatil olmasına rağmen :)

günaydın kızlarrr ..
Cumhuriyet Bayramı' mız kutlu olsun turkbayragi

bende doktora gidecektim bugün ama doktorumuz bugün çok yoğunmuş,iki doğuma girecekmiş ve sonrasındada izinliymiş....napalım yarına kaldı artık kuzucumu görmek.....

günaydın kızlarr
nasılsınız bugün
bu arada kızlar kanal d de doktorum programı var şimdi çocukların yaşadığı ev kazalarına karşı bilgi veriyor onu izliyordum size haber vereyim dedim
bitsin gelirim yine

aaa canım çilek mobilyada indirim var bu aralar haberin olsun.ben haftaya gitcem orduya beşik ve dolap beğendik alıcaz ama eve getirmeyeceğiz

Bende baktım indirim güzel ama daha kaliteli mobilyalar daha ucuza var diğer mobilyacılarda. ben de dün baktım acayip hoşuma giden bir oda takımı 2100 dediler. ama ben raylarını özel istedim dolap kapaklarınıda stoplu, o zamn 2350 ye çıktı 6 taksit yapacaklarmış. büyüyen yatağı, şifonyeri, 3 kapılı dolabı, oyuncak sandığı, duvar rafı var ayrıca uyku seti, cibinliği, yatağını hediye veriyorlar. Çok sağlam ve şıktı. Sıkılmazsa kızımız evlenen kadar kullanır yani o derece. Hiç pazarlık yapmadım şimdilik sadece araştırıyorum. Sanırım 2000 tl ye falan alabilirim. Üretici firma olduğu için istediğini de yapıyorlar renk ve model olarak. Yarın bi kaç yere daha bakıcam bilgi verrim sizede.

bende almadım hiç bişi... alamıyorum bi 6 ay bitsin inşallah o zaman

Günaydın nazcım hoşgeldin malesef işte olduğum için izleyemiyorum..
ruzencim yarın görürsün tatlım inşallah.. bende dün gördüm işe gelmedim sırt ağrım çok fazlaydı kendı doktorum uzak oldugu için yakında erkek doktora gıttım..

çok şaşırdım adamın ilk baktığı göbeğim oldu.. hımm çatlamış iyi dedi.. ilaç kullanıyormusun dedı hayır dedım.. neden bes ay sonra vucudunun harıta gıbı olmasını mı ıstıyorsun dedı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 birde sütyen konusunda bılgı verdi bol değilde normal sıkı takmalıymışız sarkmaması için kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonra sıra bebişime geldi tabı bu doktorda erkek oldugunu onayladı hihoyyyt çok tatlıydı yavrumm.. özledım yıne ya :gitme:

valla benim göbekte hiç çatlama yok,dilimi ısırayım....sadece bacak aramda var oda zaten önceden vardı şimdi daha kırmızı oldular göze çarpıyorlar.....birde vücudu kuru olanlar çok çatlarmış benim derimde yağlı onun etkiside olabilir tabi.....benim tek derdim göğüsler sarkmasın ve çatlamasın yeter :))))

bıtanem benımde ınsallah catlamaz ya.. hızlı kılo alıyormusum 50 ile baslamıştım 56 olmuşum doktor tuzu ve ekmeği kestı .. verdiği kremı alayım bugun kullanacagım..

herkese günaydın güzel nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
NAZLI ÖZGERCİM bizim burada daha kaliteli mobilya yok.en iyisi çilek mobilyanınki.ben 2 kapılı dolap ile normal beşiğini alıcam.şifonyer ve duvar rafını almıcam.dediğim takımın halısı ve uyku setide var onlarıda alabilirim.ha bu arada büyüyen beşikler varya onları çocuklar belirli bi yaşa kadar kullanabiliyomuş.bir yerde okumuştum burada.sen baktın mı açılınca ne kadar oluyor.yani 20 yaşına geldiğinde de kullanabilir mi yani*

günaydın yosuncum.....ben iyyim hamdolsun,bebişte iyi....sen nasılsın????
Çokşükür bende iyiyim.Yarın randevumuz var biraz heyecan tabii.İnşallah bu kez cinsiyetini öğrenirimopuyorumnanaktan
bıtanem benımde ınsallah catlamaz ya.. hızlı kılo alıyormusum 50 ile baslamıştım 56 olmuşum doktor tuzu ve ekmeği kestı .. verdiği kremı alayım bugun kullanacagım..
İlke-nur krem ne kadar kullansanda çatlayacaksa çatlıyor ama çok ilerlemesini önlüyor kremler o kadar.Tuzu ve hamur işini tansiyonun falan mı yüksek ki kesti?

herkese günaydın güzel nisan anneleri.umarım hepiniz iyisinizdir.cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
*
Günaydın canım seninde kutlu olsun.Hoşgeldin.

merhba canım ben iyiyim giyecek bi,şi bulursam dükkana gidicem:))) çalışıcaz yani
Tatil günü çalışmak zordur ama ne yapacaksın canım ekmek teknesi.Kolay gelsin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…