2010 Nisan Anneleri

valla jnazcım tek eğlencem kk vardı ondaki sorunlarda nedense bi türlü hallolmadı iannaki ben önceden ne yaparmışım öle alışkanlık olmuşki,ne var bukadar büyük sorun site mi çöktü acep????
inan valla artık facebok falan cazip gelmiyo eskiden tüm vaktimi orda geçirirdim....

sorma canım bende öyleyim düşünüyorum buraya üye olduğumda daha nişanlı bile değildim evlendim bebişim olacak ben hala burdayım :)
e az buz bi zaman değil tabiki birde burada herşeyi paylaşıyoruz ve karşımızda bizi anlayan dinleyen insanlar var
eşim bile alıştı kk ya . hatta ilk bebişimizin olacağını öğrendiğimiz gece test yaptım aradan bi 10 dk geçmedi eşim hadi kk daki kızlara haber ver bekliyorlardır bile dedi:)

meraba kızlar nasılsınız ben geldim benim midem çok yanıyo nedense yaa son bi kaç gündür yanam var sizdede oluyormu

merhaba
aşk-ı memnu saati kimsecikler yok. bende birkaç gündür anca girebildim. giriyorum bişi yazıyorum sistem hemen kopuyor. geçsin artık yaa. Umarım herkes iiyidir.

herkese gunaydın.umarım sıte bugun duzelmıştır.kacgundur topişlerimizle görüşemedik

GÜNAYDIN HERKESE... ben çok iyiyim. bebişimiz hareketleriyle güneydın dedi yatağımızda bugün bize:)) az sonra da kadın gelip evimi temizleyecek... bende ütülerle ilgilenicem. kociş işlerle başa çıkabilirse dükkana da gitmiycem bugün.. ohhhhh süper

Günaydın Kızlar!
Test sonuçlarından bahsetmiştim geçen gün canım çok sıkkındı ya hep onu anlatmışım. Bi de kum döküyomuşum; ama hiç ağrım falan yok çokşükürhihoyyyt bebeğimin sayesinde galiba
Üçlü test yaptırıp sonuçlarını alan arkadaşlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bi de güzel haber veriym bari. Bizim sıpa bu kez de arkasını döndü ve cinsiyetini göremedik.Ama doktor amcası bi tahmin de bulunayım KIZ olabilir dedi.Erkekleri sayıca geçicez galiba bu gidişle:CüvCüv:

günaydın kızlar.....sorunsuz bir gün ve bol sohbetler diliyorum hepinize....

günaydın canım güzel dileklerin için teşekkürler....
seninde işlerin hayırlı olur bol kazançlı bi gün olur inşallah senin için

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUNNN

günaydın kızlarr geçmişe bi göz atıp hemen geldim dün bütün gün annemlerdeydim bugünde evimdeyim saat 12 de randevum var ve kalbim yerinden çıkacak sanki umarım bu sefer herhangi bi sorundan bahsetmez doktorum dua edin bana

yok napsak erkekleri geçemicez. ezici üstünlükle öndeler:)) site bugün kötü yine bi cvp yazıcam 5 kere yeniledim.

ben 3 lüyü yaptırdım neyi merak ediyosun canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…