2010 Nisan Anneleri

ayse denizy canım hayırlı olsun bebişin tepikliyormuş ne güzel işallah bir an önce bende hissederim :))

günaydın kızlar
yok anam yok bizim tembel kıpramıyor bile
kaç haftalık oldu tık yokı

kızlar site beni delirtiyo bir mesaj yazarsam ikinciyi yazamıyorum açılmıyo.....

ben aldıklarımı ciciler bölümümüze eklemiştim kızlar;ama ananemiz salıncak bakmış alacakmış,çokta işe yarıyormuş kızlar sizlere de tavsiye ederim fiyatıda 100-170 arası değişiyor ....

budebe cnm ben herzaman hıssetmıyorum bazen hıssedıyorum.tabı bazen gunler telaş ıcınde gecıyor kendımızı dınleyemıyoruz belkıde ondan.

birde bunların son modelleri var otomatik ayarlanıp,müzik falan çalıyo ,sen sürekli sallamak zorunda kalmıyorsun .....ben bunu daha çok beyendim ama çok süre kullanamaz.....

maşallah baya kalabalığız ama yazan yok,sabahtan beri mesajıma karşılık veren olmadı : (

ruzenin evet güzelim bu daha hoş ama ne kadar kullanacakki zaten oturmaya başlayınca kullanırsın bunu 5-6 ay sonrada sığmaz buna :)

kızlar hep bebişlerimiz için bişeyler bakıyoruz hiç kendi eksiklerimiz aklımıza gelmiyor ben şöle en afillisinden iki tane lohusa pijaması düşünüyorum hastanede giymek için ....evde giymek için çeyizimde getirmiştim beyaz güpürlü falan çok şık ....ama klasik bir model hemde rahat kızlar bakın fikir olsun....

hayatsn teşekkür ederim canım cevabın için bende bişeyler hissediyorum ama anlayamadım tam olarak.hergün konuşuyorum bebeğimle tepki vermiyor konuşurken ama arada bişeyler oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…