2010 Nisan Anneleri

günaydın ayşem iyidir valla tatilde bol bol uyudum sen nasıl sın neler yaptın

Valla işin açıkçası pek bişi yapmadım.Dün yarım gün çalıştık.Lcw den 2 tane hamile t.shirti aldım.Biri füme diğeri beyaz.Bebişin arabası için hepsi burada.comdan sipariş verdik.Bütün gece tepiklemiş bizimkisi babişkomuz söyledi.Ben neden hissetmiyorum dedim.Uyuyordun hem bebişte uyuyordur şimdi ondandır dedi.Biraz önce uyandı bizimkisi.Tıkır tıkır hissettim gene opuyorumnanaktan

çoookk güzel olacak herşey merak etme. Dua ediyorum:)

nazlıcım benim üçlü test sonucumda risomy 1/250 çıktı risk sınır da ona canım sıkkın o yüzden sordum seninki ne alem de?

Bızde dun bebısımızın yatagını arabasını,kuvetını,anakucagını,kuvetını,bornozunu falan aldık.hepsı buradadan.gelınce yorumlarımı yazarım cunku hepsı buradadan bakanlar var sanırım.

nazlıcım benim üçlü test sonucumda risomy 1/250 çıktı risk sınır da ona canım sıkkın o yüzden sordum seninki ne alem de?

canım trisomy 21 1/350 den daha düşüktür
trisomy 18 riski çok düşüktür
ntd riski çok düşüktür diyor.

senin dediğin hangisi blemedim. dr'un ne dedi. ben geçmişi okuyamadım uzun zamndır.

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.bereketli bir cuma olur inşallah...........
doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelin inşallah.......

nazlıcım trisomy 21 1/250 benim. Tam sınırdaymış diğerlerinde sorun yok dr amniosenteze gönderiym dedi. Ama o da düşüğe yol açabilirmiş küçük bi ihtimalle de olsa. Kafamız karışık

ÖZGE81 CIM ben 3luyu yaptırdım ama sonucları almadım.1,5 yasında bı kızı olan arkadasımda amnıyosentez yaptırdığını soyledı ıyı bır dr un yapması gerekıyomus.bebege denk gelmemesı lazımmıs.ama bak kızı buyudu bıle.genelde aylar oncesınde konustuk bu konuyu bazı dr lar bu testlerı yaptırmıyo cunku gercek sonucu hıcbırı vermıyomus,ıcını ferah tut.

nazlıcım trisomy 21 1/250 benim. Tam sınırdaymış diğerlerinde sorun yok dr amniosenteze gönderiym dedi. Ama o da düşüğe yol açabilirmiş küçük bi ihtimalle de olsa. Kafamız karışık

anladım canım.. amniyosentez benimde kafamı çok karıştıran bişi. başıma gelse yaptırırmıydım bilmiyorum. Ama dün bi müşterimle karşılaştım en son gördüğümde risk yüksekti ve amniyosentez yapılacaktı. Yaptırdımı bilmiyorum ama bebeği sağlıkla dünyaya gelmiş çok şükür. 1/250 bildiğim kadarıyla çok yüksek değil 250 de 1 ihtimal ama tabi sen ve eşin karar vericeksiniz. Bi dr a daha gidip başka bir lab. da yada hastanede bir test daha yaptırsaydın keşke. Geçtimi zmanı?

kızlar bebeğinin hareketlerini duyanlar her gün hissediyor mu acaba?ben birkaç defa bişeyler hissttim ama bebeği mi yoksa bağırsak hareketi mi anlayamadım

Hangilerini aldın canım.Söyle bende bakayım.Ben kraftın 3 tekerli olanını aldım.Puseti ile beraber.459 tl lık olanı

özgecim amniyosenteze karar verdiysen bi tıp fakültesi hastanesinde yaptır canım.küçük yerlerde zor olur yaptırmak.ama bana sorarsan yaptırma çünkü hiçbişey çıkmayacak Allahın izniyle içime öyle doğuyor

nazlıcım henüz vakit dolmadı yarın başka bi hastaneye gidip tekrar yaptırıcaz testi ama işte insanın canı sıkılıyo yine deumarım hepimizin bebeği sağlıkla dünyaya gelir

hayatsın sağol canım düşünmemeye çalışıyorum ama zor oluyo .Zaten dr bizi amniosenteze karar verirsek ankaraya yönlendiricek ayrıntılı ultrasondan izlenerek prof. yapıyomuş.bebeğe iğne değmes bile işlem bittikten sonra düşük riski var.

Kızlar ben pazara çıkıyorum bi isteği olan var mı?
cumartesi akşam drdan gelince yazarım size. test sonuçları belli olmaz ama bakalım bu dr ne diycek
görüşmek üzere

sağol budebecim inan bunları duymaya çok ihtiyacım var umarım dediğin gibi olur. Allahım herkesin hepimizin bebişlerini korusun

bebişlerin eşyaları düzülmüş valla,bende dün siteyi gezdim harika bir puset gördüm fiyatıda çok cazipti kararsız kaldım ama.....
ben ufak tefek seylerle başladım ,aslında azar azar yapmak lazım değilmi???
kıyafete gerek yok zaten ihtiyacı kadarı yeterli zaten hediyede gelecek birsürü hemde hemen küçülüyorlar....bu arada benim hazırlık yapmadan evvel bebişin odasını boşaltmam lazım ama ordaki eşayalrı nereye koyucam çok merak ediyorum balkanumu kapatmam gerek ardiye için...
bebişler şimdiden düzenimi istila ettiler hersey kuzucuklarımız için.....
kızlar bu arada aldıklarınızın resimlerini ciciler bölümümüze ekleyin bizlerede fikir olsun...:lepi:

bebek odanı dun gordum ruzencım 2.sı daha cok hosuma gıttı mavısı az olan.denızcı olacak oğluşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…