- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ymerciğim göbişler bölümünde çok şeker çıkmış göbişin hayatım maşallah canım benimde aynen o boyutda bitanem kendimi gördüm sankikaydirigubbakcemile3
Zeyracım hpşgeldin.inşallah güzel haberler alırız
nazlıcım oda gerçekten çok zarif... beyaz şıklığı var tabikii.. :)))
gelincik.. ahh canımm bende 2 haftadır fln çoraplarımı bile ayağımı biyere kaldırmadan giyemiyorum :))) ki benim 1 aydır karnım aynı büyüklükte.. yada bana büyümüyomuş gibi geliyo :))))
hertkes oda ekliyo madem bende kızımın ne zamandır istediği ve netten görüp bilg. kaydettiğim odayı ekliyim.. tabi bizim seçimimiz değil bu ama 2 çocuk için iyi gibi...
![]()
![]()
nasıl sizce kızlarr? hem3. bi misafir yatağının da olması iyi.. biri ateşli olduğunda fln odalarında sabahlarken uzanabilirim :))) yada yatılı arkadaşları gelebilir...
slm kızlar okuduğum kadarıyla herkez iyi.
ruzencim kesinleşti oğlun demek.hayırlı olsun canım.
zeyracım seninde prensesin kesinleşmiş.hayırlı olsun tatlım.
bide benim ki kesinleşse.hafta sonu eşimin doğum günü var.napsam hiç bilmiyorum.hediyesini internetten sipariş ettim bügün varın gelir.pasta yapsammı alsammı kararsızım yahuu.
bir sonraki cumartesi de yani 14üde benim eşimin doğumgünü hediyeye hala karar vermedim pastayı alırım herhalde ben cumartesi günü çalışmıyorum Allahtan bi de güzel bi hazırlık yaparım dün soruyor zaten bu sene ne yapcaksın diye :) deli kocam valla bende sen beni değil kendini düşün evlilik yıldönümüde geliyor dedim 2 aralıkta evlilik yıldönümümüz
ruzenin bu yazdığın mesaj iyi oldu.bende bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyordum.