2010 Nisan Anneleri

zehirciğim güzel haberlerle gelmişsin gözün aydın canımcım

bebegciğim çok saolasın canımbenim şükürler olsun iyiydi kızımız canım bakalım kanımızı verdik geldik canım buaradabayıldım almak istediğiniz oda takımına yakışır bitanem sana

ymerciğim göbişler bölümünde çok şeker çıkmış göbişin hayatım maşallah canım benimde aynen o boyutda bitanem kendimi gördüm sankikaydirigubbakcemile3

ymerciğim göbişler bölümünde çok şeker çıkmış göbişin hayatım maşallah canım benimde aynen o boyutda bitanem kendimi gördüm sankikaydirigubbakcemile3

inşallah tahlillerde problem çıkmaz canım. göbiş büyüdü evet canım ikimizinde kız olunca yayıldıkça yayılcak sanırım bizimkiler

Ay derz çalışmaya ara verdim kafam ağrıyo,bunaldım daha şimdiden ders çalış,namaz kıl,yemek yap tekrar ders çalış,dinlenmeye fırsat olmuyor

budabecim Allah zihin açıklığı ve kolaylık versin inşlh işin zor canım....bende dergi okuyorum bebişler için ,yeni doğum yapan bir anne diyorki inanın üzerimdeki pijamayı çıkarmaya bazen fırsat bulamıyorum....bebek ve ev işi okadra vaktini alıyormuşki insanın...amanınnn işimiz zor valla....

Zeyracım hpşgeldin.inşallah güzel haberler alırız

hoşbuldum canımcım ohh maşallah canım yaa ne kadar iş yapmışsın benim elim kolum kalkmıyo nedense bugün çok erken kalktım hastahaneye gitmek için o yüzden birde burda havalr kapalıya hiç içimden iş yapmak gelmiyo

ruzenin 3 gündür çalışıyorum ama zorlanıyorum şu saat oldu yemek yemedim.ders bitiyo,hemen yemek yapmaya başlasam namaz gecikiyor zor valla....doğurunca napıcam merak ediyorum.

arkadaşlar merhabalar geçmişi okumayı yeni bitirdim. dün rahatsızdım işe gelemedim. dinlendim. sizler iyisinizdir inşallahopuyorumnanaktan

nazlıcım oda gerçekten çok zarif... beyaz şıklığı var tabikii.. :)))
gelincik.. ahh canımm bende 2 haftadır fln çoraplarımı bile ayağımı biyere kaldırmadan giyemiyorum :))) ki benim 1 aydır karnım aynı büyüklükte.. yada bana büyümüyomuş gibi geliyo :))))

hertkes oda ekliyo madem bende kızımın ne zamandır istediği ve netten görüp bilg. kaydettiğim odayı ekliyim.. tabi bizim seçimimiz değil bu ama 2 çocuk için iyi gibi...

2duwe1f.jpg
2zjdt3m.jpg

nasıl sizce kızlarr? hem3. bi misafir yatağının da olması iyi.. biri ateşli olduğunda fln odalarında sabahlarken uzanabilirim :))) yada yatılı arkadaşları gelebilir...

canımcım gerçekten çok şık bir takım. yalnız gerçekten böyle bir şeyi almayı ya da yaptırmayı düşünüyorsanız bir kaç uyarım olacak. meslek icabı:) sol taraftaki dolaplarınız odanız yeterince geniş değilse iptal olacaktır. bu durumda dolap yetersiz gelir. eğer iptal olmazsa da o taraftaki yatağı daha güvenli bir korkulukla desteklemenizi tavsiye ederim. ufaklıkların düşüp bir yerlerini kırmalarını istememopuyorumnanaktan.

zeyracım bendede vardı o halsizlik normal yaşamımı kısıtlıyordu resmen hasta gibiydim doktora danıştım ve beni daha zinde tutacak kan hap verdi birde calsiyum ama gercekten işe yarıyolarlar kendimi daha iyi hissediyorum...calsiyum özellikle kramplarımız için çok iyiymiş....kansızlık giderilincede daha dinamik olyormuşuz çünkü ben sordum bebiş halen bizim kanımızdan besleniyormuş,ben onu yeterli besleyemiyorum gibi geliyor dedim ,doktorda hiç merak etme sende depolanan vitaminlerini alıyor dedi,bebişler kanımızı kuruttu valla oyuzden takviye yapalım zinde olalım....

slm kızlar okuduğum kadarıyla herkez iyi.
ruzencim kesinleşti oğlun demek.hayırlı olsun canım.
zeyracım seninde prensesin kesinleşmiş.hayırlı olsun tatlım.
bide benim ki kesinleşse.hafta sonu eşimin doğum günü var.napsam hiç bilmiyorum.hediyesini internetten sipariş ettim bügün varın gelir.pasta yapsammı alsammı kararsızım yahuu.

slm kızlar okuduğum kadarıyla herkez iyi.
ruzencim kesinleşti oğlun demek.hayırlı olsun canım.
zeyracım seninde prensesin kesinleşmiş.hayırlı olsun tatlım.
bide benim ki kesinleşse.hafta sonu eşimin doğum günü var.napsam hiç bilmiyorum.hediyesini internetten sipariş ettim bügün varın gelir.pasta yapsammı alsammı kararsızım yahuu.

bir sonraki cumartesi de yani 14üde benim eşimin doğumgünü hediyeye hala karar vermedim pastayı alırım herhalde ben cumartesi günü çalışmıyorum Allahtan bi de güzel bi hazırlık yaparım dün soruyor zaten bu sene ne yapcaksın diye :) deli kocam valla bende sen beni değil kendini düşün evlilik yıldönümüde geliyor dedim 2 aralıkta evlilik yıldönümümüz

bir sonraki cumartesi de yani 14üde benim eşimin doğumgünü hediyeye hala karar vermedim pastayı alırım herhalde ben cumartesi günü çalışmıyorum Allahtan bi de güzel bi hazırlık yaparım dün soruyor zaten bu sene ne yapcaksın diye :) deli kocam valla bende sen beni değil kendini düşün evlilik yıldönümüde geliyor dedim 2 aralıkta evlilik yıldönümümüz

hadiye benim için bu sefer çok kolay oldu.
eşim bi kalem beğenmişti arkadaşında mühendis kalemi.
eşiminde mesleği mühendis.arkadaşta ist almış o kalemi.
buralarda baktık ama bulamadık.bende netten araştırayım dedim şans bu yaa buldum kalemin aynısını.ayy bi sevindim sorma.hemen sipariş ettim gelir yarın.görünce kalemi ne şaşıracak heeee:jeyyar:ama hediye dışında hiç bişi gelmiyor aklıma.önceki doğum gününde pasta almıştım o gece saat 12 de yani tam 8 kasımın ilk dakikalarında pastanın mumlarını yaktım salonun ışığını kapadım.eşimde mayışmış kanepede uzanıyor.ben elimde pastayla salona girincee çok şaşırmıştı. :sm_cool:gerçi bunu çok yaptım yaaa.bu sefer değişik olsun istiyorum.ama hamileliğin verdiği bir uyku hali bende saat 9 da yataktayım ben.12 ye kadar bekleyemem bu sefer.

ruzenin bu yazdığın mesaj iyi oldu.bende bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyordum.

ewt canım bende çok üzülüyordum bayada kafama takmıştım ama dün içimi rahtlattı baya doktorumuz.....demekki son aylardamı olacak bizden beslenmesi .....

Back
X