inşallah canımmm.. :Saruboceq: güzel duan için allah razı olsun senden :Saruboceq: opuyorumnanaktan eda gayet iyi canımyaa.. allaha şükür keyfi de iyi.. pembiş pembiş yanaklarımız da normal rengine döndü zemuszemus az önceuyandı zaten de annee kendimi çok iyi hissediyorum diye bağırıyoo kaydirigubbakcemile3 maşallah kuzuma.. biz bi şekilde idare edip iyileşiyoruz da meleklerimize iğne deyse içimiz parçalanıyoo.. kuzeyi büyütürken bunu daha iyi anlıcaksın güzelim gamyoncuiremsubebegcim inşlh sende yarın hayırlı ve güzel haberlerle döneceksin....haa bu arada eda nasıl oldu ......
ayy içinde kalıversin eşimin istediği isim kaydirigubbakcemile3 eda'da öyle olduu.. eşimin babası kayınvalidemin ismi için diretince dedim söz ver bana kız olursa ben koyucam .. erkek olursa istersen abdurrezzak koy sesimi çıkarmıcam diyee kaydirigubbakcemile3 dr. kıza benziyo demişti 4 aylıkken :)) ona güvenerek.. o erkek olursa gökalp istiyodu ama bu sefer koymak istermi bilemem ki valla... hiiç sesini çıkarmıyo biz eda'yla isim konuşurken.. onun bu sessizliği ürkütüyo beni :roflol: :roflol:bende öyle düşündüm ymercim ya eşiminde benimde içimizde kalmasın,ilk bebeğimiz ikimizde bişeyler yapmak istiyoruz ve fikir sölüyoruz biz cinsiyetleri belli olmadan önce bulmuştuk isimleri.....
kuzey semih veya nazlı nisa olacaktı.....
zehircim canım bebişin iyi haberleriyle gelmene çok sevindim tatlım...rabbim cümlemize nasip eetsin bebişlerimizin hayırlı haberlerini duymayı.....
ruzenin... oda çok şeker cnımm.. ayrı bi oda yapmaya yerin varsa süperr.. benim3 odam var.. şu anki oturma odamı boşaltıp 2 yavruma ortak bi oda yapabilirim ancak..(bende tabi misafir odamda geçiricem tüm günümü:) kızım da ranza lı bi oda istiyo.. hem yerden tasarruf... daha mantıklı olucak sanırımm.. okul dönüşü bende ranzalı oda takımlarına bakıcaktım :))))
zehir... cnımm gözün aydın.. çok sevindim herşeyin çok iyi olmasınaa... rabbim sağlıkla sorunsuz şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin cnım sana daa hepimize dee :)))
zehir cim güzel haberler almana sevindim canım
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,nasilsiniz bebisleriniz nasil ?
dönüp gecmisi okumak gercekten cok zor,bebisleriniz nasil,cinsiyetler belli oldu mu
kizlar büyük gün geldi catti,dün büyük hastaneye amniyo sivisi icin gittik
herseye ragmen siviyi aldirmaktan vazgectim ,ki zaten doktorlarda bebegimin saglikli sekilde ilerledigini ve gerek olmadigini söylediler
aile tablosu cizildi,kimde ne var sorusturuldu ,kim neden öldü soruldu vs vs
sonra ultrasonla bebegimin organlarinin tümü kontrol edildi
benden ona giden kan akisindan tutun ,beynine,cigerlerine ,kendi kan akisina herseyine bakildi
rabbime cok ama cok sükürler olsun ki bebegim saglikli
dilerim ki Allahtan hepiniz saglicakla ve sag saglim kucaginiza alirsiniz :Saruboceq:
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/3/1275.jpg
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/3/1280.jpg
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/3/1284.jpg
kızlar bebeğime almak istediğim oda. diğer topikte başka bir arkadaş mağazadan çekip koymuş. Bende bunda takılı kaldım. fikirlerinizi söylermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?