2010 Nisan Anneleri

özge kızz.. bu akşam hangi diziler varr... çekirdek çitliyom da aklıma geldii.. :))))

selam anneler nasılsınız? ne zaman yazsam arada kaynıyorum ama şansımı bi daha deniyim dedim.nasılsınız? bıdıklar nasıl?

a.s hoşgeldin cnım.. ben iyi olmaya çalışıyorum valla bebişim de iyidir inş.. yarın görücem ... sen nasılsın? bebeişin nasıl?

ayy canımm hepimizin arada kaynadığı zamanlar oluyo mutlakaa... o kadar sık girdiğim halde 2 saat boyunca yazıp da 1 kişinin cvp vermediği anlar oldu inan kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canımcım maşallah bıdıklara. benimkide iyidir herhalde. cmt kendini göstermedi uyuyodu. perşembe yine gidicem. erkeğe benziyor dedi dr umuz bakalım hayırlısı.

benimki de çıkmıyo cnım.. sanırım bizim tickerı yaptığımız siteden kaynaklanan bi sorun....

özge kızz.. bu akşam hangi diziler varr... çekirdek çitliyom da aklıma geldii.. :))))

hehe çitle çitle......:))) bugün pek bişi yok tvde,geniş aile var bitek benim sevdiğim aslı çarsamba -perşembe-cuma benim günüm oyy oyy kaçırmayın kızlar bu bölüm tüm diziler çok heyecanlı....
canım ne güzel balık yapmışın benim aklıma gelince bile yetiyo tiksinmeme kavusum oldu inanki keşke yiyebilsem keşke.....4 ay oldu tavuğun tadını unuttum balığında....

benim de 13+0 da erkeğe benziyodu ama bakalım 16+2 de neye benzicek :)))))) inş. gösterir allahımmm.. çatlıcam yoksa... ve inş.. hher bi şeyi normaldirr... nolur dualarınızda beni de unutmayın kızlarrr....

ayy tavukk deme bana.. 4 aydır balık-tavuk-kırmızı et- köfte v.b et ürünleri ıyyyy.. ağzıma koyamadım yaa... bakalım ilk kez pazarda taze lüferleri görüncegözümünönüne geldi pişmiş hali canım çekti ama bakalım inş. yicem ...

benim de 13+0 da erkeğe benziyodu ama bakalım 16+2 de neye benzicek :)))))) inş. gösterir allahımmm.. çatlıcam yoksa... ve inş.. hher bi şeyi normaldirr... nolur dualarınızda beni de unutmayın kızlarrr....

canım benim allah hepimizin bebeğini korusun inşallah. 17 haftaya girdim hala miniğimin cinsiyetini bilmiyorum bende çatlıcam meraktan.

:))) kızlar valla bu cinsiyet meselesi de geyik oldu. rügar yağmurcum yazmış erkeğe benziyor çok güldüm üstüne bebegcim demiş bakalım 16+2 de neye benzicek öldüm gülmekten. benimde durumum aynı 3 hafta önce erkeğe benziyor dendi bu perşembe gidicez kontrole. eşimle çok heyecanlıyız kesinleşsin artıkda isme karar verelim diye. bu arada biz hep kız olacağını düşünüp isim seçmiştik şimdi erkek ismi arıyoz bulamıyoz. erkek ismi bulmak daha zormuş valla.

valla kızlar erkek bebekler daha net belli edermiş kendini eğer doktor erkek diyorsa ve kendine güvenen bir doktorsa yanılmazmış,fakat kız bebeklerin cinsiyeti daha zaman alırmış ne biliyim öyle derler....
ben ilk gittim oğlan dedii,ikinci gidişimdede bunu yuzde yuz olarak onayladı ....
bende zaten dua ediyordum bebişim bana süpriz yapmasın diye öyle alıştımki oğluşuma ben.....

slm annişlerrr
bendee acayipp etobur oldumm yaa acaipp et aşeriyorumm bi iki haftadırr zatenn severdimm hihoyyyt şimdii daha bi seviyorumm eşimm c. tesii biii hamsii ızgara yaptııı ufff balıkk yemeyenleerr bilene yerdii yaniii okadarrr sositososito abartısızz yarımm kilodann fazlaa yemişimdirr duba gibi olurumm artıkk benn heraldii

ay hakikaten erkeğe benziyor ne demektir ya delikafadulden benim dr um bişi görüyorum ama kıpırdamıyoki seninki diyo. bakalım tembih etti sütlü nesquik iç, çiko ye dedi. bende bişiler alıcam alamıyorum.

:roflol: sorma canım yaa.. ama veletler de gösterse bi an önce de elimizi karnımıza koyup kızım yada oğlum diye sevebilsek...
allahım nolur bende yarın kesin öğreniyim artık :Saruboceq: benziyo denmesin bu kez :roflol:
bebegcim çok sağol ya sayende en sonunda başardım valla çoooooook teşekkür ederim
opuyorumnanaktan nedemek cnım lafı bile olmaz.. a.s.
kızz nettin... biznormalde kocişle ikimiz yarım kilo hamsiyi zor bitiriyoz.... 4 ay öncesine kadar tabiii... 1ay önce en son alıp kızarttım 1 tane yemeden çöpe gitti valla.... :sinifsinif:

bende etobur oldum valla.....ya balık valla canım hi istemiyo halbuki varya hamsi olan yerde yatıya kalırdım ben....
bende duba gibi olcam diyordum ama bu ay 800 gr almışım....

ayy evett unutuyodum az kaldıı... okul dönüşü marketten çikolata stoğumu halletmem lazımm.. yarım saat önce mi başlıyım ki yemeye... geçen erkeğe benziyo lafını duyduğum gün :)))) hehahaheheh sabah 7de başladım yemeye... çok mu geldi acaba.. pek tepindi zavallı çocuğumm....

tarhannn bende persembe gıdıyorum banada 14.haftada erkege benzıyor demıstı...eşimde görmus ultrasonda erkek o erkek dıyo...doktorumda sız yınede kımseye sölemeyın demıstı ama ooooo bızımkı coktannnn tüm sülaleye duyurdu...inşallah degısmezz bakalımm persembe gunu...ismide hazır mehmet demir iki isim ama mecbur mehmet dede ısmı demırıde ben buldum mehmet dıyemem dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…