2010 Nisan Anneleri

butterflydsd.... gözün aydın cnım. testininiyi sonuçlanmasına sevindim... darısı benim başımainş..

civciv01... canımm gözün aydın senin de... oğlun hayırlı evlat olsun sağlıkla doğsun inş... inşallah bendeyarın kesin ve net cinsiyetini öğrenebilirim :))

zeyra... yosun.... nasılsınız kızlarr? yosuncum denk gelemiyoruz ne zamandırr...

çok teşekkür ederim kızlar amin darısı inşallah sizin başınıza canlarım benim

gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın amin:Saruboceqpuyorumnanaktan

cnm çok teşekkür ederimm,kız istiyordk ama hayırlısı eşim teselli ediyor evlat evlattır diyo,kendimi kız diye fazla şartlamışım demekki

civciv01... canımm gözün aydın senin de... oğlun hayırlı evlat olsun sağlıkla doğsun inş... inşallah bendeyarın kesin ve net cinsiyetini öğrenebilirim :))

cnm cğm sanada çok teşekkür ederim amin hepimizinki hayırlı evlat olsun inşallahhh,acaba kordon olma riski yanıltabilirmi doktorumuzu:CüvCüv:

bebeg83cüğüm cnm ben hala 2010 nisan annelerine kayıt olamadım üzülüyorm ya,nasıl olcam

zeyra... yosun.... nasılsınız kızlarr? yosuncum denk gelemiyoruz ne zamandırr...[/QUOTE]

iyiyiz canım şükürler olsun bisküvili pastamızı yaptık kzımla ona anlata anlata yaptım eee şimdiden öğrensin damat adayları çoğaldı marifetli olsun cokacimcoook

yazgülümün nesi var kızlar,test sonucu ile ilgilimi, ben de bugün kan verdim,cuma belli olcak allahın izniyle birsorun olmaz inşallah

yazgülümden hala haber yok o muhakkak haber verirdi kızlar bizlere telefonu flan yokmu kimsede arasak

kesin dediyse dr.un öyledir cnm.. hayırlısı olsun sizin için...
bebeg83cüğüm cnm ben hala 2010 nisan annelerine kayıt olamadım üzülüyorm ya,nasıl olcam
2010 nisan anneleri listemiz diye bi topik var.. oraya bilgilerini yaz jnaz arkadaşıomız ekler seni listeye..
merhaba kızlara.s.nasılsınız?
iyiyiz canımm.. sen nasılsın?
zeyra... yosun.... nasılsınız kızlarr? yosuncum denk gelemiyoruz ne zamandırr...

iyiyiz canım şükürler olsun bisküvili pastamızı yaptık kzımla ona anlata anlata yaptım eee şimdiden öğrensin damat adayları çoğaldı marifetli olsun cokacimcoook[/QUOTE]

ohh öğrensin tabi cnımm... talipler şimdiden çokk..hamarat bi gelin adayı olsunn demi amaa...

kızlarr bi cee der gibi oldu ama.. çay içiyorduk..daha ödevlerimiz duruyoo.. yarın ananemiz gelcek eda hanıma bakmaya ama ödevlerini yapmaz nazlanır onunlaa... ben bitirttireyim..

hepinize iyi gecelerr... yarın hast. dönüşü iyi haberlerle dönerim inş.. dua edin bana nolurr...

hoşgeldin canım a.s. iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın bitanemopuyorumnanaktan
Ben biraz kötüyüm canım ya.3 lüde trisomi 21 187 çıktı ama doktorum 3 lü çok net sonuç vermiyor 2 li testin güzel önemli olan o dedi.3 lüye spina bifida için baktırıyoruz dedi ayın 10'unda ayrıntılı usg bakılacak inşallah sorun çıkmaz

iyi olmaya çalısıyorum.Canım evde değildim bikaç gün ondan denk gelememişizdir.opuyorumnanaktan

Hemşerim oğluşun hayırlı olsun.

kızlar aklıma bişey takıldı benim doktorum benden hiç idrar tahlili istemedi siz yaptırdınızmı yoksa sonramı istiyo sadece kan testi yaptırdım ben bu zamana kadar

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin gülüm.a.s.

iyiyiz canım şükürler olsun bisküvili pastamızı yaptık kzımla ona anlata anlata yaptım eee şimdiden öğrensin damat adayları çoğaldı marifetli olsun cokacimcoook

ohh öğrensin tabi cnımm... talipler şimdiden çokk..hamarat bi gelin adayı olsunn demi amaa...[/QUOTE]
hamarat olsun tabii kısmetleri çok nasıl olsa:))

kızlar aklıma bişey takıldı benim doktorum benden hiç idrar tahlili istemedi siz yaptırdınızmı yoksa sonramı istiyo sadece kan testi yaptırdım ben bu zamana kadar
canım ben her gittiğimde kanla beraber idrar tahlilide yapılıyor.

canımcım hiç canını sıkma bitanem bunlar sadece olasılık testleri bitanem ben sadece doktorum yaptır dediği için yaptırdık canım bebişlerimiz rabbimize emanet canımcım hiç üzme bebişini bitanem 2lin temiz çıkmış bak yani bu testler her zamn doğru sonuç vermiyo bitanem sen bizden daha iyi biliyosun bunları canımcımopuyorumnanaktan

canımcım güzel haberlerle gel inşallah bitanem çikolata ye ultrasyondan önce daha hareketli oluyolar o zamn bitanem öpüyorum seni kocamanopuyorumnanaktan

kızlar bağlantımda sorun var sayfalar çok zor açılıyor.Öpüyorum sizleri.Hoşçakalın.

kızlar bağlantımda sorun var sayfalar çok zor açılıyor.Öpüyorum sizleri.Hoşçakalın.

görüşürüz bitanem sakın canını bebişini üzme bitanem benim bebişinde senin kadar tatlı annesi öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…