2010 Nisan Anneleri

:roflol:

kızz nettin... biznormalde kocişle ikimiz yarım kilo hamsiyi zor bitiriyoz.... 4 ay öncesine kadar tabiii... 1ay önce en son alıp kızarttım 1 tane yemeden çöpe gitti valla.... :sinifsinif:

kız yarım kiloo nedirkii ben abartısız 1 kilo yediimi bilirimm normalde de sengözlerimebaksanab ama bak ızgara öneriririim tavada yapınca yağlı oluooo ızgara enfess birde benimm kocişinn eli güzell boşuna karadenizli koce almadımm benn sositosositoşakkıdı

bende etobur oldum valla.....ya balık valla canım hi istemiyo halbuki varya hamsi olan yerde yatıya kalırdım ben....
bende duba gibi olcam diyordum ama bu ay 800 gr almışım....

bende balığa özellilkle hamsiyee hayatta dayanamam lmaz:benim iştahımm aynıı ruzeninn bişidende tam anlamıyla tiksinmedimm yerimseniben bende toplamda 2 kilo aldımm tabe şimdilik yerimsenibenn

meraba angelskycığım nasılsın bende bir yatmadan gireyim dedim

iim tatlımm şükürler olsunn miğde yanması var hafif onun dışında bi sıkıntı yok sen nasılsınn
topikler arası geziyoruumm bu aralar pek tadımm yokk hiç bişi yapmak istemiyorum ((

yaaa hamsi demişsiniz bak canım çekti bu saatte bende çok severim ALLAHtan balıktan tiksindim ama mezgit ve hamsiden asla tiksinmem helede ızgara olursalimonlu limonlu ne güzel giderdi dün gecede canım pide istedi kıymalı karadeniz pidesi tereyağlı

kızlar hepinize iyi geceler yatmadan bi selam vereyim dedim.kendinize ve bebeklere iyi bakın.öptüm

bende şükürler olsun canım iyiyim bugün test vermiştim 3lü test iyi çıktı şükürler olsun bu ayın sonu gibi tekrar kontrole gideceğim doktora sen yaptırdınmı canım 3lüyü

hıııhh budur yaaa :lepi: ama :lepiide falan yiyememm benn :1no2:

kızlar hepinize iyi geceler yatmadan bi selam vereyim dedim.kendinize ve bebeklere iyi bakın.öptüm

sende canımmm bende çıkıcamm birasdann öperimmm byeee opuyorumnanaktan

canımcım sanada nereye yatmayamı bende yatacağım az sonra bugün erken kalktım canım yorulmuşum sanada tatlı rüylar rüyanda bebişini gör emiopuyorumnanaktan

benim dr ikili yeterli demişti ama yeni rotamız ne bilmiyorum 1 ay oldu bu hafta sonu ya da hafta başı gidicez bakalımm hayırlı olsun test sonucunda canımm

neyse çıkiimm bende miğdemm çookkk fenaaaaaaaaaa yanıyorr ((
öpüyorumm sisi budebe zeyracımm ii gecc byee

iyi geceler canım benim bendede var o yanma canım meyve ye iyi geliyo canımcım annemde bana bebk saçlanıyo diyo beni güldürüyo neyse kızlar bende kaçtım bende sizi öpüyorum kocaman

Günaydin artist hatunlarrrhihoyyyt Nasilsiniz bu sabah bakalim? Dün randevumu aldim 27 kasimda saat 14.00 (kurban bayraminda) ultrasyona girecegim. Ve cinsiyetini ögrenecem. Insallah kizim olur. Hayirlisi olsun tabiiki yinede. Bu ara bir kaç kiz giysileri aldim, ve bebek sekerlerini bile bu yaz tûrrkiyede pembe yaptirdim CADIARZU Umarim kizim olur, olmazsa da kankam hamile, kizi olucak, ona veririm kaydirigubbakcemile3

Karnim gurulduyorrrrr, ben kahvalti hazirlamaya gidiyemcokacimcoook Buyurun hep beraber yiyelim kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın bir erkekimiz daha geliyormuş hayırlı ve uğurlu olsun inşlh....
yazgülünden yine haber yok üç gün oldu......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…