2010 Nisan Anneleri

günaydııınnn. evet hamilelik dönemimin kötü anılarına bir yenisini daha ekledim. babamın kalp krizinden sonra p. tesi de ben taş düşürdüm. Allah ım o ne ağrı. Ölüyorum sandım. Bu arada dr. ların neden suu diye bağırındıklarını da böölece anlamış oldum. böbrekler yavaş çalıştığından az su içince boşaltım çalışmıyo böbrekte bekleyen su da kumlanma ve taşlanma yapıyomuş. mardinde su içmeyi bırakmıştım. sürekli hastanede falan olunca içemiyordum sonucu feci bir böbrek sancısı. Tabii bi de ii tarafından bakıyorum. böbrek ağrısı doğum sancısından ağırmış. Yani Rabbim önce bu acıyı verdiği doğum sivrisinek ıssırığı gelsin. Bu arada bebğimin suyuda azalmış. Yani damacanayla su içmem lazım. Haaa bebeğim çok güzeeeellll bi kızzzz. Ama babamız şokta. Hep erkek diyordu. Dr. % 80 kız deyince yani %20 erkek olma şansı var demi diye sordu. Dr. um diyor ki :38 inci hafta gelip kız olduğundan emin misiniz diye soran baba adaylarım var, ben alıştım. haftaya da ayrıntılı ultrason ve 3 lü taramam var.

Taş olayına çok üzüldüm.Ama kızışına çok sevindim.Ay evet yaa benim eşimde de var böbrek taşı resmen yeri tırmalıyor..

ilaydacım afiyet olsun canım bende ofisde yapıyorum artık kahvaltımı evde hazırlamaya üşeniyorum onun yerine biraz daha uyuyorum.

ademircim sana da çok geçmiş olsun canım ..kızında hayırlı olsun canım.Bizdede tam tersi ben erkek diyorum babamız kız diyo bakalım hangimizin dediği çıkacak benim Dr umda hal sölemedi haftaya gidicem 3 lü için

Hamileyken tas düsrmek çok zor olsa gerek:1no2: Allah yardimcin olsun. Cokta geçmis olsun.

Ademircim geçmiş olsun canım taş düşürmek çok zor,ablamda düşürmüştü çok zor bilirim,çok sancı yapar.kızınızda hayırlı olsun canım.topikte erkek çoktu.birazda kızlar çoğalsın

günaydın kızlar....

ademir çok geçmiş olsun...

ben işe gidiyorum çok geç kaldım
kociş atacak beni işten...:umursamaz:

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende nisan annesi olucam inşallah 15 haftalık hamileyim ve kızım olucak :) herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim :))))

günaydın nisan anneleriiiiiii iki kız ve bi erkişimiz daha eklenmiş hayırlı uğurlu olsun inşallah...bende bebişime ufak tefek şeler aldım.resimlerini çekip ciciler topiğine ekleyecem birde kızlar hava nemlendiricisi alacam oğlumun odasına tam içime sinmedi baktıklarım siz almayı düşünüomusunuz?

evet canım alıcaz. yeğenimin alerjisi var benim. kuru havaya pek gelemiyor. ablam sinbonun buhar makinesini almıştı ve işini gördü. Çok pahalı şeylere gerek yok derim. Sinbo ucuz ve kaliteli ürünler sunuyor bir bak istersen.

günaydın kızlar nasılsınız ben dhayeni kalktım kahvaltı yapayım gelirim

günaydın canım hayırlı olsun aldıkların canımcım biz almayı düşünüyoruz bitanem nemlendirici hepsiburada orada vardı ondan alıcaz bakalımyerimseniben

Kızlar 2'li test sonuçlarım elimde.Ve sonuçlar iyi görünüyor.rizsksiz bölgede trisomy 18 ve 21 ikiside Ntd de risksiz bölgede...
Çok mutlu oldum yaa. vallazemuszemus

ademirciğim canım çok çok geçmiş olsun bitanem benim elimde evde kocaman bir su şişesiyle geziyorum bana doktorum sıvı çok önemli demişti o yüzden eşimde 1 litrelik şişelerden aldı günde nerdeyse 2 şişeyi içiyorum gidip gelip kaydirigubbakcemile3

Kızlar 2'li test sonuçlarım elimde.Ve sonuçlar iyi görünüyor.rizsksiz bölgede trisomy 18 ve 21 ikiside Ntd de risksiz bölgede...
Çok mutlu oldum yaa. vallazemuszemus

canımcım gözün aydın bitanem dün benimkindede öyle yazıyodu 18 ve 21 risksiz bölgede yazıyodu sonuçta 1:6118mi neydi hatırlamıyorum ama gözümüz aydın canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…