2010 Nisan Anneleri

selam kıslar nasılsınızz
bende doktorumun yazdıgı tahlılerı yaptırmaya gıttım ılaclarımı yazdırdım bıde bebişime baktırdım çok sukur hersey yolunda

inşallah çok meraktayım opuyorumnanaktan bulantın varmı? bende yok henüz ama çok uyuyorum

bulantılar için çok erken daha
uyku olayı bende de var uykuya çok düşkün oldum.akşam saat 10:30 kadar zor duruyorum öğlende oğlumla uyuyorum.ve çok halsizim hiç bir iş yapmak gelmiyor içimden.

dimples sende hoşgelidn balım nazcım gözün aydın bende haftaya gdip görücem miniği bugün midem bi tuhaf hiç bişi canım çekmiyo inşallah bulantılar başlamıyordur

hımm doktorum folic acid verdi günde 3 defa dedi istersen 3ünü bir alabilirsin dedi. ama ben zaten hap içmeyi sevmediğim için 3 öğüne bölmeyi tercih ettim:sinifsinif:

benim drum folbiol verdi günde bir kere ben ilk folic plusa başlamıştım folbiolun içerdiği folic asid daha fazla dedi folic plusu bitirince folbiole başladım

kızlar ben doktordan geliyorum şimdi..aslında kontrol günüm 5 eylüldü ama bugün tuvaletteyken pembe bi leke geldi..bende korktum ve hemen doktora gittim..muayene etti kesede bebek görünmüyor dedi 2 ihtimal var ya bebek çok küçük olduğundan ya da bi sorun olduğu için dedi..lekeyle ilgili önemli değil dedi..bişey yok onda dedi..çok moralim bozuldu 1 saattir ağlıyorum...5. 6. haftasında bebeği görünmeyen varmı bakşa?

canım benim bozma sakın moralini bebişin seninle düşünme bile aksini çok ufaklar daha ultrasondan kaynaklanabilir konumundan kaynaklanabilir kilon nasıl vajinalmi baktı karındanmı

ben 5.haftamda gittim sadece kese göründü.Doktorum da bişi söylemedi cuma günü tekrar gidecegim.Gmrünemeyebilir normaldir.Sat ile yumurtlma farklıdır.Lütfen üzme canını bebişini de düşün.Daha minicikken nasıl üzülüyor şimdisengözlerimebaksanab

canım benim bozma sakın moralini bebişin seninle düşünme bile aksini çok ufaklar daha ultrasondan kaynaklanabilir konumundan kaynaklanabilir kilon nasıl vajinalmi baktı karındanmı

kiloluyum vajinal baktı...c.tesi günü muayene olmuştuk keseyi o gün gördük..o günden beri kese büyümüş ama yeterli olup olmadığını 5 eylülde bakıcaz dedi..ben nasıl bekliycem okadar

kiloluyum vajinal baktı...c.tesi günü muayene olmuştuk keseyi o gün gördük..o günden beri kese büyümüş ama yeterli olup olmadığını 5 eylülde bakıcaz dedi..ben nasıl bekliycem okadar

canım benim dr korkutmuş bence seni biz seninle 6 haftalık hamileyiz dr haftaya çağırdı beni bence 5 eylülde herşey normal olacak sıkma canını istersen kontrol amaçlı başka bi dra görün hiç bişi demeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…