esros canım hıc korkma ben daha yenı gordum bebeğimi sadece kese gozukuyordu ıcı bosdu[/QUOT
sağol canım iyi geldi sizlerle konuşmak:)
esros canım hıc korkma ben daha yenı gordum bebeğimi sadece kese gozukuyordu ıcı bosdu
tatlım umarım çok güzel haberler alırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:
bende rüyamda bir kız çocuğu görüyorum bana doğru koşuyoropuyorumnanaktan
benım ultrason kagıdımda yazıyor bebegım 5.8 mm ne kadar kucuk:CüvCüv:
esros canım ben bir yerde okumuştum 8. Haftaya kadar bazen bebişler gizlenebiliyormuş o yüzden kendini stres yapma tatlım rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım
sağol tatlım..
Inşallah sende bebişinin pıt pıt sesini duyarsın:))
oyy oyyy canım benim onlar bizim meleklerimiz rabbimizin vermiş olduğu en güzel mucizeler nasıl oldun nazcığım mide bulantın falan varmı ya bende hala tık yok devamlı yemek yiyorum ben yaakaydirigubbakcemile3
ahh bende bu cmrtesi görücem inşallah bebişimi
canım ben de 2 hafta önce gittiğimde bebek falan görünmüyodu bile ama dün gittim maşallah 11mm olmuş bile. bundan sonra daha da hızlı büyücek.her hafta şaşırıcaz. bakalım 1 ay sonra gidicem ben. 1 ayda ne kadar büyümüş.
yerim ben o mucizelerizemuszemus
bugun daha ıyıyım canım ama bas agrısı mıgde bulantısı devam edıyor yemek azda olsa yemeye calısıyorum
ıhsallah sende gorursun yavrunu bugun çok guzel bır duyguymushihoyyyt
oyy oyyy canım benim onlar bizim meleklerimiz rabbimizin vermiş olduğu en güzel mucizeler nasıl oldun nazcığım mide bulantın falan varmı ya bende hala tık yok devamlı yemek yiyorum ben yaakaydirigubbakcemile3
ahh bende bu cmrtesi görücem inşallah bebişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?