iyi akşamlar arkadaşlar
bende büyük ihtimal nisan annesi olacağım
netteki hesaplamalara göre beklenen doğum tarihi 2 nisan görünüyor sat 26 haziran
geçen hafta salı günü testte öğrendim hamile olduğumu daha reglime 2 gün vardı çarşamba günüde doktora gittim ve kan tahlilim 311 di. yarın tekrar gideceğim inşallah keseyi görür doktorum
arada sizleri takip ediyordum ama ilkönce sizlerden güzel haberleri duymak istemiştim inşallah yavaş yavaşta alacağız
benimki tüp bebek....tuttudurk...3 nisanda dogum....mide bulantilar bugün basladi...Allah herkese o güzel duyguyu nasip etsin
benimki tüp bebek....tuttudurk...3 nisanda dogum....mide bulantilar bugün basladi...Allah herkese o güzel duyguyu nasip etsin
sağol canım benim sat başlangıcı 26 haziran tatlım bitiş temmuz.jnaz tebrik ederim canım senin sat başlangıçmı bitişmi 26 haziran benimde sat başlangıç 27 haziran bitiş temmuz bende 28 temmuzda yaptırdım 82 çıktı daha doktora gitmemdim erken dediler sen gittinmi senin deger bayagı bi yüksek beninkine göre kişiden kişiye değişirmi acaba:uhm:
bebişleriniz hayırlı olsun kızlar bende 2009 nisan annesiyim
Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin
jnaz senin ilk çocuk mu olacak canım?
çok yeniymiş hayırlı olsun canım benim de ilk bebişim olacak inşallah
jinaz tebrik ederim
sen adına çook çoook mutlu oldum
nisan anneleri çoğalmaya başladı
dua edin kıslar lütfen bisde eklenelim nisan anneleri listesine
oooooo yeni anneler gelmişşş
bende 24 nisanda kavuştum meleğime annelik dünyanın ennnnnnnnnnnnnnnn güzel duygusu rabbim isteyen herkese yaşatsın
bizler burda çok güzel dostluklar kurduk inşallah 2010 topiği de 2009 gibi mükemmel olur.
bu arada jnaz doktor ve hastane tavsiyeleri bölümünde gördm seni demek adapazarlısın bende adapazarlıyım evlendim ist a geldim çok özlüyorum adapazarını çoook:gitme:
sağol canım yeni sayılırız evet 28 yaşındayım ve tek bebekte kalmak istemediğimizden acele ettik biraz:)
inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza tatlım
ilk bebek olmasının ayrı bir heyecanı var galiba bizde yerimseniben
jinaz tebrik ederim
sen adına çook çoook mutlu oldum
nisan anneleri çoğalmaya başladı
dua edin kıslar lütfen bisde eklenelim nisan anneleri listesine
evet canım ben öğrendiğim ilk gün uyuyamadım sevinçten keseyi görmek için sabırsızlanıyorum aslında ama doktora gitmek için daha erken 5 hafta da görünürmüş ancak iki hafta sonra gidicem
inşallah canım hep aklımda dua ediyorum sizede :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?