2010 Nisan Anneleri

jnaz tebrik ederim canım senin sat başlangıçmı bitişmi 26 haziran benimde sat başlangıç 27 haziran bitiş temmuz bende 28 temmuzda yaptırdım 82 çıktı daha doktora gitmemdim erken dediler sen gittinmi senin deger bayagı bi yüksek beninkine göre kişiden kişiye değişirmi acaba:uhm:

sağol canım benim sat başlangıcı 26 haziran tatlım bitiş temmuz.
20 temmuzda kan testini yaptırdım ve 311 çıktı canım bugünde doktora gittik keseyi gördük . doğum tarihimizde 2 nisan canım belki senin geç döllenme olmuştur
benimki tüp bebek....tuttudurk...3 nisanda dogum....mide bulantilar bugün basladi...Allah herkese o güzel duyguyu nasip etsin

hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin benimde bulantılar başladı yavaş yavaş

bebişleriniz hayırlı olsun kızlar bende 2009 nisan annesiyim
Allah kucaklarınıza almayı nasip etsin

çok yeniymiş hayırlı olsun canım benim de ilk bebişim olacak inşallah

sağol canım yeni sayılırız evet 28 yaşındayım ve tek bebekte kalmak istemediğimizden acele ettik biraz:)
inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza tatlım
ilk bebek olmasının ayrı bir heyecanı var galiba bizde yerimseniben

jinaz tebrik ederim
sen adına çook çoook mutlu oldum
nisan anneleri çoğalmaya başladı
dua edin kıslar lütfen bisde eklenelim nisan anneleri listesine

jinaz tebrik ederim

canım benimyaa çok sağolll Şeniz
hep dua ediyorum zaten tatlım sizin içinde
hamileliğim kesinleştiğinden beri topiğinize giriyordum ama yazmıyordum ilk sizlerden beklediğim için
rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda kavuştursun bebişlerinize inşallahh :Saruboceq:

oooooo yeni anneler gelmişşş
bende 24 nisanda kavuştum meleğime annelik dünyanın ennnnnnnnnnnnnnnn güzel duygusu rabbim isteyen herkese yaşatsın
bizler burda çok güzel dostluklar kurduk inşallah 2010 topiği de 2009 gibi mükemmel olur.
bu arada jnaz doktor ve hastane tavsiyeleri bölümünde gördm seni demek adapazarlısın bende adapazarlıyım evlendim ist a geldim çok özlüyorum adapazarını çoook:gitme:

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

rabia fatma.......son adet tarihi : 4 temmuz .....................beklenen doğum tarihi : 11 nisan

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik....................................................................................................beklenen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran.............................................beklenen adet tarihi : 26 temmuz

hoşbulduk canımm Şeniz
inşallah sizin gibi hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza :Saruboceq:
ben adapazarlı değilim tatlım istanbuldan gelin geldim buraya eşim adapazarlı
bende istanbulu özlüyorum malesef sanırım bunda bütün ailemin ve çevremin orda olmasının etkisi var

evet canım ben öğrendiğim ilk gün uyuyamadım sevinçten keseyi görmek için sabırsızlanıyorum aslında ama doktora gitmek için daha erken 5 hafta da görünürmüş ancak iki hafta sonra gidicem

jinaz tebrik ederim

inşallah canım hep aklımda dua ediyorum sizede :Saruboceq:

dün doktora gittim rabia cım ve göründü kesemiz
rahatladım bende
ama biraz zor oldu ilk önce batından baktı doktor göremiyorum vajinal ultrasonla bakayım dedi
onda da canım acıyınca tekrar batından baktı ve gördü banada gösterdi

[

bende uyuyamamıştım canım bide perşembe gecesi uyuyamadım çünkü cuma günü keseyi görmeye gidecektik . ister istemez korku vardı içimde ya göremezsek diye şimdide 2 hafta sonrasını bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…