tebrik ediyorum canım ya....
inş.sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini alırsın kucağına.
artık dikkat etmelisin kendine.........
hamile olduğumu öğrendiğim an geldi aklımamafoldumben
çok duygulandımmm.
AA ilk hamile haberi geldi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzunu. İnşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalır:)
rabia fatma ve güneşim 07 sizleri tebrik ediyorum
Rabbimin sizlere verdiği mucizeyi yaşıyosunuz
darısı inş. bizlerin başına
anlatın biras ne zamandır istiyodunuz, tedavi gördünüzmü
bizde nasiplenelim
kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın
canım tebrik ederim yaa darısı başımısa inş.:Saruboceq:
Ooooo 2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler...
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasi etsin
Bu arada bende 2009 nisan annesiyim...::))))
hayırlı olsun bitanem. bebeğin kız mı erkek mi
canımmm allah elinzie almayı biizm gibi anne olmayı nasip eylesinkızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın
inşallah canım heray güzel ama nisan bambaşka nisan bebekleri süper oluyoooobende nisan annesi olacagim ins allah nasip ederse
benide eklermisiniz son adet tarihim 29 haziran beklenen adet 26 temmuz
diceksiniz niye yapmadım test 29 da geçsinde öyle :)
2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler... bende 2009 nisan annesiyim kuzum 3 yılık olsu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın . listedeki herkez hamiledir inşallah...
bende 2010 nisan annesi olcam Allah izin verirse...minik kizimda nisanda dogcakti...ama 3 ay erken dogdu...simdiki de nisan bebisi insallah bu erken gelmez...bide esimin dogum gününe dogum denk geliyor....
ne güsel zümmin
2. bebeğine hamilesin dua et darısı bizlerinde başına olsun
2010 nisan annesi olmayı çok istiyoruz
Ayyyy,haberi okuyunca çok heyecanlandım,sanki kendimmişim gibi burnum sızladı valla,hayırlı olsun,inşallah sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
mafoldumben kızlar selamm beni listeden çıkartabilirsiniz hem bugün adet oldum hemde kan testi negatifff....
bu arada yeni hamişlere hayırlı olsun ama ben bugün gerçekten çok üzüldümm çoookk hemde
canımmm allah elinzie almayı biizm gibi anne olmayı nasip eylesin
2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler... bende 2009 nisan annesiyim kuzum 3 yılık olsu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın . listedeki herkez hamiledir inşallah...
rabia fatma ve güneşim07 tebrikler
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz ve meleklerinize kavuşursunuz
rabia fatma benim sat 22 temmuzdu 14 nisanda doğum yaptım sen nisanı beklemezsin gibi geliyo hayırlısı olsun belki 40 hafta durur bellide olmaz..
bende 2010 nisan annesi olcam Allah izin verirse...minik kizimda nisanda dogcakti...ama 3 ay erken dogdu...simdiki de nisan bebisi insallah bu erken gelmez...bide esimin dogum gününe dogum denk geliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?