2010 Nisan Anneleri

teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıkla alırım kucağıma dua edin

AA ilk hamile haberi geldi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzunu. İnşallah tüm isteyenler bu ay hamile kalır:)

teşekkürler güzel dilekleriniz için inşallah Rabbim isteyen herkese verir biz 2 yıldır evliyiz tedavi görmedik sadece ben bi kez adet düzensizliği için hap kullandım sonra düzeldi öyle sürekli uğraşmıyorduk ama son zamanlarda daha çok uğraştık diyebilirim kendiliğinden oldu yani inşallah mutlu haberler gelir bende tek kalmam hadi 2010 nisan ayında hamile patlaması olsun:CüvCüv:

Ooooo 2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler...
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza almayı nasi etsin
Bu arada bende 2009 nisan annesiyim...::))))

Ayyyy,haberi okuyunca çok heyecanlandım,sanki kendimmişim gibi burnum sızladı valla,hayırlı olsun,inşallah sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

mafoldumben kızlar selamm beni listeden çıkartabilirsiniz hem bugün adet oldum hemde kan testi negatifff....

bu arada yeni hamişlere hayırlı olsun ama ben bugün gerçekten çok üzüldümm çoookk hemde

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik....................................................................................................beklenen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran.............................................beklenen adet tarihi : 26 temmuz

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

rabia fatma.......son adet tarihi : 4 temmuz .......................beklenen doğum tarihi : 17 nisan

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

kızlar ben 2010 nisan annesi olacağım inşallah bugun öğrendim hamile olduğumu 2 senedir istiyorduk sonunda Rabbim nasip etti Rabbim hepimize verir inşallah hadi beni yanlız bırakmayın
canımmm allah elinzie almayı biizm gibi anne olmayı nasip eylesin
bende nisan annesi olacagim ins allah nasip ederse
inşallah canım heray güzel ama nisan bambaşka nisan bebekleri süper oluyoooo
benide eklermisiniz son adet tarihim 29 haziran beklenen adet 26 temmuz
diceksiniz niye yapmadım test 29 da geçsinde öyle :)

inşallah seninde adetin gelmez diyim allah kimseye aratmasın
ben buyaşıma sadece anne olmak için gelmişin sadece cenk için varmışım
3 ayda bunları anladım yıllar geçince neolcak bilmem

2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler... bende 2009 nisan annesiyim kuzum 3 yılık olsu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın . listedeki herkez hamiledir inşallah.. .

rabia fatma ve güneşim07 tebrikler
inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz ve meleklerinize kavuşursunuz
rabia fatma benim sat 22 temmuzdu 14 nisanda doğum yaptım sen nisanı beklemezsin gibi geliyo hayırlısı olsun belki 40 hafta durur bellide olmaz..

bende 2010 nisan annesi olcam Allah izin verirse...minik kizimda nisanda dogcakti...ama 3 ay erken dogdu...simdiki de nisan bebisi insallah bu erken gelmez...bide esimin dogum gününe dogum denk geliyor....

ne güsel zümmin
2. bebeğine hamilesin dua et darısı bizlerinde başına olsun
2010 nisan annesi olmayı çok istiyoruz

2010 nisan anneleri gelmiş hoşgelmişler... bende 2009 nisan annesiyim kuzum 3 yılık olsu allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın . listedeki herkez hamiledir inşallah.. .

aay canım benimm allah bağışlasınnn ve aminnnn diyorummmmmm opuyorumnanaktan

bende 2010 nisan annesi olcam Allah izin verirse...minik kizimda nisanda dogcakti...ama 3 ay erken dogdu...simdiki de nisan bebisi insallah bu erken gelmez...bide esimin dogum gününe dogum denk geliyor....

inşallah canım benim allah sağlıcakla ve hayırlısıyla tamamına erdirsin canım darısı bizlerin başınaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ne güsel zümmin
2. bebeğine hamilesin dua et darısı bizlerinde başına olsun
2010 nisan annesi olmayı çok istiyoruz

aay canımmm inşallah bizlerde tez zamanda arkadaşlarımızla paylaşıcazzzzzz hamişizzz diyeeeee :1hug: :1hug:

Ayyyy,haberi okuyunca çok heyecanlandım,sanki kendimmişim gibi burnum sızladı valla,hayırlı olsun,inşallah sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

teşekkürederim canım... inşallah Rabbim isteyen herkese verir:CüvCüv:

mafoldumben kızlar selamm beni listeden çıkartabilirsiniz hem bugün adet oldum hemde kan testi negatifff....

bu arada yeni hamişlere hayırlı olsun ama ben bugün gerçekten çok üzüldümm çoookk hemde

sıkma canını bak bızımde ıkı yıl sonra geldı melegımız bende cok gordum negatıfı dua et bolbol Rabbime sığın:Saruboceq:

canımmm allah elinzie almayı biizm gibi anne olmayı nasip eylesin

amin canım teşekkür ederim:ecrin_bebek:

hoşbulduk canım...amin inşallah herkes hamiledir listede bekleyen kalmaz

canım benim sat başlangıç 27 haziran bitiş 4 temmuz zaten ben hesaplamadım tahminlere gore kardeşim hesapladı o hemşirelik okuyo bide kan testinde deger 82 cıktı 2 3 haftalık 300 ustuymus o yuzden daha cok yenı heralde dıyorum daha doktora gıtmedım bıraz bekleyelım dedık bakalım doktora gıdınce tekrar solerım doğum tarıhını

tebrik ederim canım sen ne guzel tecrubelısın ben hıc bışı bılmıyorum öğrencez yavaş yavaşkaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar arkadaşlar
bende büyük ihtimal nisan annesi olacağım
netteki hesaplamalara göre beklenen doğum tarihi 2 nisan görünüyor sat 26 haziran
geçen hafta salı günü testte öğrendim hamile olduğumu daha reglime 2 gün vardı çarşamba günüde doktora gittim ve kan tahlilim 311 di. yarın tekrar gideceğim inşallah keseyi görür doktorum
arada sizleri takip ediyordum ama ilkönce sizlerden güzel haberleri duymak istemiştim inşallah yavaş yavaşta alacağız

Listemiz uzuyor arkadaşlar :)) Yaşasınnnn....

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik....................................................................................................beklenen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran.............................................beklenen adet tarihi : 26 temmuz

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

rabia fatma.......son adet tarihi : 4 temmuz .......................beklenen doğum tarihi : 17 nisan

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…