2010 Nisan Anneleri

yaaa ne güsel msjlar bunlar
''keseyi gördünmü''
''uyuyamadım heecandan ''
bende bunları yazamak istiyorum :Saruboceq:
bisde o günleri görelimde 1 hafta uyumasam da olur razıyım benhihoyyyt

böyle daha iyisırnaşık şey

yerimseniben
''keseyi gördünmü''

canım benimyaa
inşallah sende göreceksin hatta anlatacaksın bizede :)
hatta ben sana demiştim diycem bende yerimseniben
ohh maşallah hamilelerimis çoğalmış,darısı başımısa inş.yaa

amin canımmm inşallahh:Saruboceq:

brc sanırım sırada bisler varıs ama ebn bua ydan pek ümitli değilim
yani hamileymişim gibi hissetmek istiyorum kendimi ama olmayacak gibi gelio
senden naber ?

darısı benim başıma bende heyecanla bekliyorum :CüvCüv:

''keseyi gördünmü''

canım Rabbim herkese nasip etsin yakında müjdeyi verirsin bize inşallah

iki hafta sonra ne varki ?:uhm:

ohh maşallah hamilelerimis çoğalmış,darısı başımısa inş.yaa

aminnnnnn:Saruboceq:

darısı benim başıma bende heyecanla bekliyorum :CüvCüv:
inşallah tatlımm
canım Rabbim herkese nasip etsin yakında müjdeyi verirsin bize inşallah

iki hafta sonra ne varki ?:uhm:

aminnnnnn:Saruboceq:
kalp atışlarını duymaya gideceğiz canım bide testler yapılacak
bnde benlenmeyesiceyi görcem gibi geliyo ama inş.bu ay yanılırıs yaaa Rabbim bizede nasip eder:Saruboceq:

inşallah canım benimde hiç beklemediğim bir anda geldi bebişim

biliomusunz kızlar 4 ağustos yani bu salı 2. evlilik yıldönümümüz
regl olmassam süper bi yıl dönümü geçirmiş oluruz
bekelenen adetim yarın ama stresten ve hapı yeni bırakmış olmamdan dolayı gecikme olabilir diye düşünüyorum
nolur çook dua edin bana

kızlar ben gebelik haftamı yanlış hesaplamışım galiba kardeşim yapmıştı hesabı o dedi ben yanlış yaptım diye ben buraya sat bitişi verdim benim sat başlangıç 27 haziran muhtemel doğum tarihi ise 3 nisanmış yani bu hesaba göre 5 haftalık hamileyim

ne şanslısınıs yaa bi biz yerleşemedik biyere inş.herkesin sağlıklı bi evladı olur en kısa zamanda:Saruboceq:

kızlar mrb. bugün bi sitede okudum bunu yanlış anlaşılmasın
bende ilk defa duydum,eskiden böle anlarlarmış hamile olduklarını
''orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa içi boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez'' miş
ben denedim kaygan bişi hissettim
hamile arkadaşlar bide siz denesenize

2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )

güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????

jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan

zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

rabia fatma.......son adet tarihi : 27 haziran .....................beklenen doğum tarihi : 3 nisan

Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )

brc....................Son adet tarihi : 4temmuz........................................... .beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos

zazez................Son adet tarihi :5 temmuz............................................ .beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos

ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz............................................ ..beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos

TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................b eklenmeyen adet tarihi :10 ağustos

melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos

cicekcik.......................................... .................................................. ........beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos

baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran........................................... ..beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz

Zazez naptın bir haber var mı.Hadi canım inşaallahhhh....

şimdilik gelen giden yok
ama dediğim gibi stresten ve hapı yeni bırakmış olmamdan dolayı pek umutlu diilim
sizi haberdar edicem merak etmeyin

merakla bekliyoruz zazes cim
benimde bugün boğazım çok ağrıyor ve en kötüsüde yanağımı arı soktu

jinazcım çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin,
bende bişi yok daaa ama inşallaaaaahhhh kısa zamanda bi netliğe kavuşur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…