2010 Nisan Anneleri ( Hamilelerimiz Gelmeye Başlıyor :) )
güneşim07.....son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : ???????
jnaz.................son adet tarihi : 26 haziran........................beklenen doğum tarihi : 2 nisan
zümmin............son adet tarihi : ??????............................beklenen doğum tarihi : 3 nisan
rabia fatma.......son adet tarihi : 4 temmuz .....................beklenen doğum tarihi : 11 nisan
Nisan Annesi Olmayı İsteyenler ( İnşaallah )
brc....................Son adet tarihi : 4temmuz............................................beklenmeyen adet tarihi :5 ağustos
zazez................Son adet tarihi :5 temmuz.............................................beklenmeyen adet tarihi : 2 ağustos
ebram...............Son adet tarihi : 9 temmuz..............................................beklenmeyen adet tarihi :9 ağustos
TIFF..................Son adet tarihi : 9 temmuz...........................................beklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
bebeg83..........Son adet tarihi :10 temmuz...........................................beklenmeyen adet tarihi :10 ağustos
melek76...........Son adet tarihi :13 temmuz....................................... ..beklenmeyen adet tarihi :14 ağustos
cicekcik....................................................................................................beklenmeyen adt tarihi : 19 ağustos
baharçelik....Son adet tarihi : 29 haziran.............................................beklenmeyen adet tarihi : 26 temmuz
yaaa ne güsel msjlar bunlar
''keseyi gördünmü''
''uyuyamadım heecandan ''
bende bunları yazamak istiyorum :Saruboceq:
bisde o günleri görelimde 1 hafta uyumasam da olur razıyım benhihoyyyt
ohh maşallah hamilelerimis çoğalmış,darısı başımısa inş.yaa
dün doktora gittim rabia cım ve göründü kesemiz
rahatladım bende
ama biraz zor oldu ilk önce batından baktı doktor göremiyorum vajinal ultrasonla bakayım dedi
onda da canım acıyınca tekrar batından baktı ve gördü banada gösterdi
yaaa ne güsel msjlar bunlar
''keseyi gördünmü''
''uyuyamadım heecandan ''
bende bunları yazamak istiyorum :Saruboceq:
bisde o günleri görelimde 1 hafta uyumasam da olur razıyım benhihoyyyt
[
bende uyuyamamıştım canım bide perşembe gecesi uyuyamadım çünkü cuma günü keseyi görmeye gidecektik . ister istemez korku vardı içimde ya göremezsek diye şimdide 2 hafta sonrasını bekliyorum heyecanla
ohh maşallah hamilelerimis çoğalmış,darısı başımısa inş.yaa
inşallah tatlımmdarısı benim başıma bende heyecanla bekliyorum :CüvCüv:
kalp atışlarını duymaya gideceğiz canım bide testler yapılacakcanım Rabbim herkese nasip etsin yakında müjdeyi verirsin bize inşallah
iki hafta sonra ne varki ?:uhm:
aminnnnnn:Saruboceq:
bnde benlenmeyesiceyi görcem gibi geliyo ama inş.bu ay yanılırıs yaaa Rabbim bizede nasip eder:Saruboceq:
jinazcım çok geçmiş olsun
Allah şifalar versin,
bende bişi yok daaa ama inşallaaaaahhhh kısa zamanda bi netliğe kavuşur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?