2010 Nisan Anneleri

annne hayırlısı olsun canım sıkma canını ne zaman isterse o zaman gelsin kuzucuğun sağlıklı olsunda gerisi boş..

anne hb canım sağol bizde gayet iyiyiz benim sıpa akşamları ve gece tepiniyor gündüzleride uyuyor doğuncada böyle olursa işim var benim akşam ve gece çok yordu yine beni uyutmadıda şimdide tık yok :))

ewt anne bu anların tadını çıkarmaya çalışıyorum tatlım hayatta sadece bikaç kez ele geçebiliyo.ama heyecanda yok deiil yani.sağol ümmühancım.

slm kızlar....
doğum olayını konuşmuşsunuz....
ben bu doğum ile acayip kastım kendimi....adımı sorun söleyemem şimdi...düşündükçe kalp çarpıntım artıyor
sanırım beynim normal doğumu kabul etmiyor....
neden böle oldum bilmyrm

slm özgeciğim canım hoşgeldin bir şekilde doğuruvericeğiz canım benim sen kafana takma bakmışsın evde bile doğuruveririz ayyy farkına bile varmadan ne güzel olur bazen anlamıyomuşsun bile canım bebişin geldiğini:))

dünürcüğüm getiririm canım usg fotosunu canım bende birazcık kendime benzettim sanki bu seferde zaten eşimle bizi benzetirler ama anneme kalsa aynı benmişim ayyy dün görsen dünüründen bişey göremedimki usgeye yapıştı benim karşımdaki zar zor görebildim sorma canımcım neyse 20 güne kadar inşallah kollarımızda olucak minik meleklerimiz az kaldı o zamn tam kararını veririz resimleride ekleriz inşallah

günaydınn annişlerr benn iyicee keyif yapıyorumm 8 ayınn acısını çıkarıyorumm
yatarakk zemuszemus iki kedili maşallahh kuzuna :ecrin_bebek: bende normal doğurcam diyorumm ama bakalımm bilmiyorumkismile

sinemcim merhaba canım
çok şükür sen de güzel haberlerle gelmişsin.. :)
demek senin sıpa erkenden bile gelebilir ha, vay be... hayırlısı artık, zamana bıraktık..
hamileliğin son ayları hepten tevekkülle, akışına bırakmakla geçiyormuş onu da öğrenmiş olduk :)

kiloya da takma kafanı. son haftalar artık bunlar. normal . olacak. en dikkat eden, almaması gereken obez ötesi kişi bendim, ben bile bu ay 2 kilo almışım yani. normal artık...
emzirirken vericez inşallah.

dila için de iyi dileklerine teşekkür ediyoruz teyzesi :)
dediğin gibi kızım beni daha fazla üzmek istemeyip rejimine ara vermiş bu hafta, pek güzel kilo almış.. çok şükür :)

popo falıma bakanlara da ben artık ne diyeyim bilmiyorum :))
yeni meslek kolu yarattılar resmen :)

benim kuzum 3 - 3.5 hafta sonra falan doğar diye tahmin ediyorum.. o vakte kadar düşünücem artık... hem aklım hem de kalbim ne diyorsa, ona göre bir doğum planı seçicem..

hepimiz için hayırlısı olsun...

özgecim canım, doğum şekline net karar verenlerin ve zorunlu sezaryen olacakların dışında kalan herkes senin yaşadığın ikilemleri, karışık ruh hallerini yaşıyor inan ki...
derinlemesine düşünmemiz lazım. doktorumuzu da dinliycez elbet..ama sonunda önemli olan senin aklının neye yattığı, içinin neye sindiği..

sen de şu cuma günü bi git bakalım, ne diyecek doktorun...
hayırlısı neyse o olsun tatlım.

naber şekerlerrr, kim doğuruyor bakimm?

yatarakk zemuszemus iki kedili maşallahh kuzuna :ecrin_bebek: bende normal doğurcam diyorumm ama bakalımm bilmiyorumkismile

meraba hoşgeldiniz teyzoşlar angelcığım hadi maşallah canım inşallah istediğin gibi olur doğumun canım :asigim:

naber şekerlerrr, kim doğuruyor bakimm?

merhaba canım hoşgeldiin
biz iyiyiz kızımla çok şükür..

ben doğurcam da, ne zaman ve ne şekilde onu kestiremiyorum :))

günü belli olanları soruyorsaan, bu cuma ikinci bebeğimiz geliyor inşallah
butterflydsd doğuruyor. kayra'mız geliyor :)

oooh sefan olsun canım
şimdi yatmayacaksın sefa yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın yani:)

kuzumla da teşekkür ediyoruz teyzesi :)
büyüdü abla oldu artık, zayıf diye üzülüyordum, arap atı gibi geç açıldı benim kız :)
çok şükür.. sağlıklı olsunlar da, kilo rakamdan ibaret..
(kendi toraman halim için de bu züğürt tesellisini kullanıyorum :))

doğum konusunda da kafam çook karışık benim valla
hakkımızda hayırlısı olsun diyorum..
sen yine iyi "normal doğurcam" diyomuşsun
ben bi doğuracağımı biliyorum da, nasıl olacak onu kestiremiyorum

aaaa butterfly ne güzel ya cuma kavuşuyosun.. ne kadarllıksın şu an? sezeryanmı? kaçıncı hafta oluyo yani. bende sezeryan olucam galibada..

merhaba canım hoşgeldiin
biz iyiyiz kızımla çok şükür..

ben doğurcam da, ne zaman ve ne şekilde onu kestiremiyorum :))

günü belli olanları soruyorsaan, bu cuma ikinci bebeğimiz geliyor inşallah
butterflydsd doğuruyor. kayra'mız geliyor :)

oooh sefan olsun canım
şimdi yatmayacaksın sefa yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın yani:)

kuzumla da teşekkür ediyoruz teyzesi :)
büyüdü abla oldu artık, zayıf diye üzülüyordum, arap atı gibi geç açıldı benim kız :)
çok şükür.. sağlıklı olsunlar da, kilo rakamdan ibaret..
(kendi toraman halim için de bu züğürt tesellisini kullanıyorum :))

doğum konusunda da kafam çook karışık benim valla
hakkımızda hayırlısı olsun diyorum..
sen yine iyi "normal doğurcam" diyomuşsun
ben bi doğuracağımı biliyorum da, nasıl olacak onu kestiremiyorum

eşim doğumun başka bir çeşidinii düşünmemem izin vermiyorki alsanaalsanasmile
kimden duyduysa normal doğurcann doğumdan sonra yeniden doğmuş gibi olcann diyor akannehir inanınn adını bile ettirmiyorr delimi nee ???:sinifsinif:

neyse ben biraz çıkayımm dönerim tekrar inş.

annne hayırlısı olsun canım sıkma canını ne zaman isterse o zaman gelsin kuzucuğun sağlıklı olsunda gerisi boş..

anne hb canım sağol bizde gayet iyiyiz benim sıpa akşamları ve gece tepiniyor gündüzleride uyuyor doğuncada böyle olursa işim var benim akşam ve gece çok yordu yine beni uyutmadıda şimdide tık yok :))

öyle ummuhancım hayırlısı artık hakkımızda. yok yok değişir bebişin doğunca şimdi geceyi gündüzü anlamıyordur tatlım doğunca düzelir.

slm kızlar....
doğum olayını konuşmuşsunuz....
ben bu doğum ile acayip kastım kendimi....adımı sorun söleyemem şimdi...düşündükçe kalp çarpıntım artıyor
sanırım beynim normal doğumu kabul etmiyor....
neden böle oldum bilmyrm

özgecim bu kadar kasma kendini ki kuzey de kasılmasın annesi bak cumaya kasılma çıkarsa bu korkularının hakkaten gerçeğini yaşayacaksın doğum tarihini belirleyince yapma kuzum Allaha emanetiz hepimiz.

sinemcim merhaba canım
çok şükür sen de güzel haberlerle gelmişsin.. :)
demek senin sıpa erkenden bile gelebilir ha, vay be... hayırlısı artık, zamana bıraktık..
hamileliğin son ayları hepten tevekkülle, akışına bırakmakla geçiyormuş onu da öğrenmiş olduk :)

kiloya da takma kafanı. son haftalar artık bunlar. normal . olacak. en dikkat eden, almaması gereken obez ötesi kişi bendim, ben bile bu ay 2 kilo almışım yani. normal artık...
emzirirken vericez inşallah.

dila için de iyi dileklerine teşekkür ediyoruz teyzesi :)
dediğin gibi kızım beni daha fazla üzmek istemeyip rejimine ara vermiş bu hafta, pek güzel kilo almış.. çok şükür :)

popo falıma bakanlara da ben artık ne diyeyim bilmiyorum :))
yeni meslek kolu yarattılar resmen :)

benim kuzum 3 - 3.5 hafta sonra falan doğar diye tahmin ediyorum.. o vakte kadar düşünücem artık... hem aklım hem de kalbim ne diyorsa, ona göre bir doğum planı seçicem..

hepimiz için hayırlısı olsun...

evet zeynepcim ya valla benim oğlan hem annesi hem babası gibi olursa en az 10 gün önce gelir eşimle ikimiz de erken olmuşuz 10 gün.ama o bizim rekoru aşıp yeni bi rekora imza atmak istiyo anlaşılan canı sağolsun sağlıkla hayırlısıyla ve babası gelsikten sonra gelsin de kapımız ona her zaman açık. sen de mi son ayda depar atanlar arasına girdin tatlım. kaydirigubbakcemile4 e tabi dila durur mu anneme yetişmem lazım deyip koşuyo o da tam gaz büyüsün büyüsün kuzum ya. o da işte kendince büyümeye çalışıyo Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun tatlım.
demek sadece doğuracağını biliyorsun ha ilahi zeynep güldürdün beni. opuyorumnanaktan

kizlar herkese selam oglusum ve ben seker hastaligi ile ugrasiyoruz dün diabetisyende idim ignemiz günde 4 e cikti ve dozu arttirildi ahh ahhh ne kadar zormus hem seker hemde bebisimle Allah im dogumdan sonra herseyi unuturum insallah

merhaba anneler.bugün kayıt oldum ve böyle bir forum bulduğuma çok sevindim.bende şu an 35 haftalık hamileyim.ama ulrasona göre 3 hafta önde gidiyor bebişim.son adet tarihine göre 28 nisanda bekliyorum melek kızımı.ama ultrasona göre 4-6 nisan gözüküyor.dr.umda nisan 15 ten sonra bekleyecez diyor.hangisine inanayım şaşırdım.işterinde son iki günüm.ine ayrılıyorum bende.umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.

merhaba anneler.bugün kayıt oldum ve böyle bir forum bulduğuma çok sevindim.bende şu an 35 haftalık hamileyim.ama ulrasona göre 3 hafta önde gidiyor bebişim.son adet tarihine göre 28 nisanda bekliyorum melek kızımı.ama ultrasona göre 4-6 nisan gözüküyor.dr.umda nisan 15 ten sonra bekleyecez diyor.hangisine inanayım şaşırdım.işterinde son iki günüm.ine ayrılıyorum bende.umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin.

saol canım hoşgeldin, ama 3 hafta öndeyse 38 haftalık oluyosun 15 i geç değilmi yaww?

slm teyzoşlar... biz geldik yine :)) herkesler iyidir umarım...

elifelif.. canım ne desem bilemedim.. çok geçmiş olsun .. ama bak az bi zamanınız kaldı... inşallah doğumdan sonra hem bebeğin hem sen gayet iyi olucaksınız... en azından kontrol altındasın ve tedavin yapılıyo.. ya farkına varılmayan bir durum olsaydı allah korusun.. inşallah herşey daha iyi olucak cnım.. tekrar geçmiş olsun...

Back
X