2010 Nisan Anneleri

yarın baya doktora gidecek olan arkadaslarımız var...
bunların arasında bende varım inşlh hepimiz hayırlı haberlerle döneriz......
inşlh benimde doğumum hakkkında fikirlerim son bulur....
inşlh bebeğim kilo almıştır besleyebilmişimdir....
inşlh herseyimiz düzgün çıkar ....
hepimiz için hayırlısı olsun arkadaslar....
birde ben hastanem ile ilgili şunu duydum:
normal doğum 200 lira sezeryan 350 diye konuştuk fakat ben nst deyken doğumhane kağısında kavga oldu ...bir hastaya 800 lira fiyat cıkarılmış ve hastasının çıkış işlemleri yapılmıyordu adam itiraz ediyordu...
konuda şu kadın suni sancıya dayanamamış ve kendi isteği ile sezeryan talep etmiş yapmışlar,fakat böle olunca işin rengi değişmiş ve sigortası işleme konulmamış....
yani hasta kendi isterse sezeryanı özel hasta konumunda oluyormuş....
öff bakalım yarın ne olcak bunuda konuşmam gerek....

tuğbacım hoşbulduk canım ama malesef kaçmak durumundayım belim çok ağrıdı..azcık soluma doğru yatayım ölede muhtemelen uyur kalırım..hepinize ii geceler melekleriniz ve siz allaha emanet olun..

kızlar bu arada acayip uykum var geç yattım erken kalktım bugün ama biliyom yatağa girince uyuyamıcam o yüzden sürüne sürüne gitmem lazım yatağa komik şeyler yazıp uykumu açmayın emikaydirigubbakcemile3

oooo sende kaç emi....
ii bakalım....
ama gece uykun kaçarsa ben gene msn deyim aklında olsun bi uğra olurmu laflarız....
ii gecelr tuğbacım.....

ben gene acıktım.....

az önce bir blog sayfasında doğum hikayesi okuyordum....
doğuma gitmeden önce karnım bir yumuşuyor bir sem sert oluyordu yazmış ,bunlar doğum kasılmalarıymış...
ama bu bende hep oluyor,bir an geliyor karnım sertleşiyor bebek bir yana toplanıyor...
bir an geliyor karnım gayet yumuşak ve rahat oluyor...
tabi o sertleşme anlarında acayip kasılıyorum .....ve yürüyorsam oturmak istiyroum....
haydi hayırlısı diyelim yarın anlıycaz herseyi....

oooo sende kaç emi....
ii bakalım....
ama gece uykun kaçarsa ben gene msn deyim aklında olsun bi uğra olurmu laflarız....
ii gecelr tuğbacım.....
canım valla dayanamıcam çok uykum var yarın sözüm olsun yoklamayı birlikte alırızkaydirigubbakcemile3

tuğbacım hoşbulduk canım ama malesef kaçmak durumundayım belim çok ağrıdı..azcık soluma doğru yatayım ölede muhtemelen uyur kalırım..hepinize ii geceler melekleriniz ve siz allaha emanet olun..
canım ben de kaçıyom valla kaydirigubbakcemile3
eveeettt kızlar hepinizi öpüyorum size iyi sohbetler ben de yatıyorum iyigeceleropuyorumnanaktan

ben gene acıktım.....

az önce bir blog sayfasında doğum hikayesi okuyordum....
doğuma gitmeden önce karnım bir yumuşuyor bir sem sert oluyordu yazmış ,bunlar doğum kasılmalarıymış...
ama bu bende hep oluyor,bir an geliyor karnım sertleşiyor bebek bir yana toplanıyor...
bir an geliyor karnım gayet yumuşak ve rahat oluyor...
tabi o sertleşme anlarında acayip kasılıyorum .....ve yürüyorsam oturmak istiyroum....
haydi hayırlısı diyelim yarın anlıycaz herseyi....

slm kızlar o zaman ben doguruorum :ecrin_bebek: 6dan beri kasılmalarım var sag tarafa oturdu kalkmıo sankı . uykumda gelmio kocama sarılıp uyumaya calıscam . kaynanamlar vardı 1 saat once gıttıler dırek dus a attım kendımı rahatlarım dıe kafamçokkarıştı ama yok deısen hıc bıse off heralde bende doguracam kızlar erkenden :CüvCüv:

neyse ben gidiyorum sancılanıorum cunku . uzanayımbelki gecer korkuyorumda bilmıyorum Allah Rahatlık versın herkese kendınıze dıkkat edın

slm kızlar o zaman ben doguruorum :ecrin_bebek: 6dan beri kasılmalarım var sag tarafa oturdu kalkmıo sankı . uykumda gelmio kocama sarılıp uyumaya calıscam . kaynanamlar vardı 1 saat once gıttıler dırek dus a attım kendımı rahatlarım dıe kafamçokkarıştı ama yok deısen hıc bıse off heralde bende doguracam kızlar erkenden :CüvCüv:

tubacım sen kaynananlar geldi ya ondan gerilmişindir ,hemde bu saate kadar oturmuşlar pes diyorum doğrusu..
bendede oluyo valla...
senin zaten az kalmış tatlım ya:..
artık dikkatli olman gerek...

budebe ii olmana sevindim canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ne zaman olcak herşey yolunda değilmi

canım benim çok sağol.şimdi şükür iyiyiz.canım rabbim hepimize hayırlı doumlar nasip etsin.yarın belki olur doğacağı tarih karnım baya sert benim arada da sancım oluyo ama geçiyo bakalaım nocek?sen nsaılsın büyümüş maşallah seninkide kocaman olmuş

inşallah seninde belli olur, güzel haberlerle gelirsin canım.belki de göktuğumuz süpriz yapıp yarın gelir bize:))

canım ne dersin gelir mi*ben hazırladım herşeyini yarın götürcem inşallah ne olur ne olmaz diye.

kızlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlara sorum doğumunuz nasıl olacak sezeryan mı normal mi?doktorunuz ne diyor ???? ben 2 doktora gidiyorum biri tüp bebekte zorunlu sezeryan diyor diğeri yok normal de olur diyor sizceee

canım benim bebeğimde tüp bebek dr um erken doğum tehlikem olunca anestezi işlemlerimi dahi yaptırdı sezaryan olur dedi.

oooo funda ve zelihacım burdaymış hoşgeldiniz kızlar....

hoşbulduk canım yatmadan bakayım dedim ama şimdi uykuya geçiyorum iyi geceler herkese.

selam kızlar bir yatmadan bakayım dedik kızımla birazcık fazla oturduk kayınvalidemlerde bu akşam bana güzel bir şal dokumuş kayınvalidem bebğime yüz havlusu yapmış kadife havludan çok şekerler bir ara fırsat bulursam eklerim şalımı falan sziler nasılsınız bakalım

kızlar ya sorması ayıp ama sizde de oluyomu*bebek aşağıya baskı yaptığı için lavaboya düzenli çıkabiliyomusunuz*

benimde uykum yok ama yatayım bari...
şimdiden yarının heyecanı bastı içimi ...
zaten kimsecikler yok...
o eski gece sohbetleri kalmamış...
bebişler gelince hiç sohbet şansımız kalmıycak zaten....
ben 40 gun yokum zaten evimde net yok çünkü...ama sonra ara ara yine annemlerde olurum....

hoşgeldin dünür biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın gizem nasıl*kayınvalidenin ellerine sağlık baya bişeyler yapmış yine*

dünürcüğüm canım benim hadi inşallah güzel haberlerle gel canımcım bu arada jalenin selamı vardı şekerciğim iyiymiş ahmet yanındaymış yatıyormuş çok tatlıymış birazcık sancısı varmış tabi sezeryandan dolayı ama genel durumları iyiymiş canım göktuşten güzel haberler ver bize yarın canım saat kaçta randevunuz

kızlar ya sorması ayıp ama sizde de oluyomu*bebek aşağıya baskı yaptığı için lavaboya düzenli çıkabiliyomusunuz*

valla guzelim bebeğin aşağıya baskısı bende hep vardı çünkü ben gebelğim boyunca hep cok aşağıda tasıdım zaten bebeğimi...
son aylarda haliyle baya baskı yapıyor...
wc ile akraba oldum desem yeri var:)))
ama şöle minicik bir idrarım dahi olsa bir damla sanki iki üç saat tutmuş gibi oluyorum...buda baskıdan kaynaklıyor herhalde...

özge yarın bende dr agidiyorum yaklaşık 5-6 arkadaş var dra gidecek inşallah hepimiz iyi heberlerle geliriz belki ben sezaryan günüm belli olur*sen de konuşcan bakalım sezaryanı inşallah kabul eder dr un.ama bana sen sanki sezaryan olcakmışın gibi geliyor.

hoşgeldin dünür biz iyiyiz oğluşla sen nasılsın gizem nasıl*kayınvalidenin ellerine sağlık baya bişeyler yapmış yine*

saol canımcım benim iyiyiz gizem bu akşam çok bir gergin canım nedense anlamadım hop bir öte bir beri oynuyo dünüründe diyoki balık gibi benim kızım diyo zaz önce onu izliyoduk beraber sorma canım çok komiğiz biz yaa biri görse bunlar ne izliyo öyle derdi:asigim::roflol:

Back
X