2010 Nisan Anneleri

özge aşk olsun sana özelden bir mesaj yolladım görmedin sanırım insan bir cevap yazardı aşk olsun valla

hoşbulduk özgecim uyku tutmadı bir bakayım dedim nasılsın

vallahi zelişcim nası olayım ....
iç güveyinden hallice:)::))))))))))))))))
uyku zaten hiç tutmuyoki...
bende yatağın kösesinde oturdum eşimin keyifli horultusnu dinliyorum ,bir yandanda ne kadar hayvan varsa sayıyorum keçi,koyun,inek,ördek:))))))))))))
uykum gelsin ama gelmiyooooooo............

dünürcüm 2.30da randevumuz canım.inşallah eve gelince haber veririm ya da msj atarım sana.inşallah üzel haberlerle geliriz canım

özgecim benim küçük abdestle değilde büyüğüyle bi sıkıntım var.rahat çıkamıyorum eskisi gibi birde afedersin gaz sancım baya oluyo

dünürcüğüm canım bendede var o baskı canım bazaen resmen oturdu diyorum oraya canım sık sık oluyo bendede canımcım ee artık büyüdüler canım ondan sanırım

bu arada geçmişe tam bakamadım ama mehtapcığımı gördüm güzel haberlerini maşallah bebişimize büyümüş artık anneciği ohh ne güzel izinede ayrılmışsıunız canım hayırlı olsun bitanem

vallahi zelişcim nası olayım ....
iç güveyinden hallice:)::))))))))))))))))
uyku zaten hiç tutmuyoki...
bende yatağın kösesinde oturdum eşimin keyifli horultusnu dinliyorum ,bir yandanda ne kadar hayvan varsa sayıyorum keçi,koyun,inek,ördek:))))))))))))
uykum gelsin ama gelmiyooooooo............[/QUOTE
]
canımbu uyku durumu kötü valla vücut hazırlıkmı yapıyo ne bebişler gelince hiç uyuyamayacağız zaten

saol canımcım benim iyiyiz gizem bu akşam çok bir gergin canım nedense anlamadım hop bir öte bir beri oynuyo dünüründe diyoki balık gibi benim kızım diyo zaz önce onu izliyoduk beraber sorma canım çok komiğiz biz yaa biri görse bunlar ne izliyo öyle derdi:asigim::roflol:

canım bu akşam hatta bugün benimkide hareketsizdi ama az önce baya oynadı bizde dünürünle oğlanı izliyoduk karnımı kaldırıp indiriyo bi tarafa yığılıyo .artık yerleride darlaştı eskisi gibi değiller yani.

yarın doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inş.keşke bende gitseydim bebişimi görürdüm

canım sağol.inşallah iyi heberlerle geliriz

kızlar ben yatıyorum baya uyku bastırdı.hepinize iyi geceler.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.öptük sizi

özge aşk olsun sana özelden bir mesaj yolladım görmedin sanırım insan bir cevap yazardı aşk olsun valla

yaa zeyno inan ki kasti yapılmış bşi değil inan....
şimdi cevap yazdım....
vallahi gördüm bugun yazacktım hep araya bişi girdi....
canım benim çok saol ...düşünmen yeter bende yzdım....
müjde böcüğüm....
ama gercekten darılmadın değilmi,hamişlik işte ama bilerek yazmamazlık yapmadım inan...:kedi:

özge yarın bende dr agidiyorum yaklaşık 5-6 arkadaş var dra gidecek inşallah hepimiz iyi heberlerle geliriz belki ben sezaryan günüm belli olur*sen de konuşcan bakalım sezaryanı inşallah kabul eder dr un.ama bana sen sanki sezaryan olcakmışın gibi geliyor.

canım inşlh hepimiz ii haberlerle geliriz....
vallahi canım doktorum ne derse desin zaten ben beyin olarak artık normal doğumu sildim kafamdan....
tamam cok sağlıklı birsey bir kadın için,her annenin buanı yasaması gerek ama benlik değilmiş...
ayy inşlh doktorum kendi söler de hiç benim dememe gerek kalmaz....

yaa zeyno inan ki kasti yapılmış bşi değil inan....
şimdi cevap yazdım....
vallahi gördüm bugun yazacktım hep araya bişi girdi....
canım benim çok saol ...düşünmen yeter bende yzdım....
müjde böcüğüm....
ama gercekten darılmadın değilmi,hamişlik işte ama bilerek yazmamazlık yapmadım inan...:kedi:

yok canım benim darılmadım ama bu kız acaba görmedimi unuttumıu dedim kız sana darılırmıyım beee abuuu sen yazardın canım ama hani düşünmedende edemedim yani :kedi:valla adımda müjde böcüğü kalacak valla olsun hep güzel haberler verelimde canım inşallah:asigim::Saruboceq:

nese kızlar bizde yatalım bari uyuduğumuz kadarı kardır diyelim ne yapalım....
yarın büyük gün....
heyecan bastı zaten....
hepinize ii gecelr öpüldünüz.....

dünürcüğüm inşallah güzel haberlerle geleceksin canım biliyorsun herzamn dularımdasın canımcım yarın akşam size gelirdik ama annemlere geçiceğiz yemeğe falan cumartesi dünürün çalışıyo pazar artık bakarız canım silikon tabancasıyla damadımın şekerlerini yaparız inşallah kocamn öptüm seni

yok canım benim darılmadım ama bu kız acaba görmedimi unuttumıu dedim kız sana darılırmıyım beee abuuu sen yazardın canım ama hani düşünmedende edemedim yani :kedi:valla adımda müjde böcüğü kalacak valla olsun hep güzel haberler verelimde canım inşallah:asigim::Saruboceq:

ayy yüreğime su serptin canım...
tamam ozaman anlaştık....
kız yazarım tabi neden yazmıyım:))))))
nese müjde böcüğü öpüldün.....
ama bundan sonra sölemeden ^^ müjdemi isterim de^^
valla kız bedavadan gitti haberler....
nese çokkk öpüldün.....aklinialirimsmile

bende kaçtım hepinizi öptüm özgeciğim canım sanırım seninde yarın doktor görüşmen vardı canım güzel haberlerle gel inşallah kocamn öptüm hayırlı geceler hepinize

ayy yüreğime su serptin canım...
tamam ozaman anlaştık....
kız yazarım tabi neden yazmıyım:))))))
nese müjde böcüğü öpüldün.....
ama bundan sonra sölemeden ^^ müjdemi isterim de^^
valla kız bedavadan gitti haberler....
nese çokkk öpüldün.....aklinialirimsmile

:asigim::roflol:a.sopuyorumnanaktan

oo sohbet baya uzamış saat 12 de uyudum 2 de uyandım ve dahada yatamıyorum bi türlü yaa mide ağrısı çok var süt içtim sıcak sıcak ama kesmedi istifra da ettim tabii ama yok olmuyor ilaçta kar etmiyor durdu durdu son ay başladı benim bu mide ağrsı ve yanması ne yapacağımı hiç bilmiyorum

özge sanırım seninde uyku kaçmış sende online görünüyorsun

Back
X