Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk özgecim uyku tutmadı bir bakayım dedim nasılsın
vallahi zelişcim nası olayım ....
iç güveyinden hallice:)::))))))))))))))))
uyku zaten hiç tutmuyoki...
bende yatağın kösesinde oturdum eşimin keyifli horultusnu dinliyorum ,bir yandanda ne kadar hayvan varsa sayıyorum keçi,koyun,inek,ördek:))))))))))))
uykum gelsin ama gelmiyooooooo............[/QUOTE
]
canımbu uyku durumu kötü valla vücut hazırlıkmı yapıyo ne bebişler gelince hiç uyuyamayacağız zaten
saol canımcım benim iyiyiz gizem bu akşam çok bir gergin canım nedense anlamadım hop bir öte bir beri oynuyo dünüründe diyoki balık gibi benim kızım diyo zaz önce onu izliyoduk beraber sorma canım çok komiğiz biz yaa biri görse bunlar ne izliyo öyle derdi:asigim::roflol:
yarın doktora gidecekler güzel haberlerle gelirsiniz inş.keşke bende gitseydim bebişimi görürdüm
özge aşk olsun sana özelden bir mesaj yolladım görmedin sanırım insan bir cevap yazardı aşk olsun valla
canım sağol.inşallah iyi heberlerle geliriz
kızlar ben yatıyorum baya uyku bastırdı.hepinize iyi geceler.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.öptük sizi
özge yarın bende dr agidiyorum yaklaşık 5-6 arkadaş var dra gidecek inşallah hepimiz iyi heberlerle geliriz belki ben sezaryan günüm belli olur*sen de konuşcan bakalım sezaryanı inşallah kabul eder dr un.ama bana sen sanki sezaryan olcakmışın gibi geliyor.
yaa zeyno inan ki kasti yapılmış bşi değil inan....
şimdi cevap yazdım....
vallahi gördüm bugun yazacktım hep araya bişi girdi....
canım benim çok saol ...düşünmen yeter bende yzdım....
müjde böcüğüm....
ama gercekten darılmadın değilmi,hamişlik işte ama bilerek yazmamazlık yapmadım inan...:kedi:
yok canım benim darılmadım ama bu kız acaba görmedimi unuttumıu dedim kız sana darılırmıyım beee abuuu sen yazardın canım ama hani düşünmedende edemedim yani :kedi:valla adımda müjde böcüğü kalacak valla olsun hep güzel haberler verelimde canım inşallah:asigim::Saruboceq:
ayy yüreğime su serptin canım...
tamam ozaman anlaştık....
kız yazarım tabi neden yazmıyım:))))))
nese müjde böcüğü öpüldün.....
ama bundan sonra sölemeden ^^ müjdemi isterim de^^
valla kız bedavadan gitti haberler....
nese çokkk öpüldün.....aklinialirimsmile
bende kaçtım hepinizi öptüm özgeciğim canım sanırım seninde yarın doktor görüşmen vardı canım güzel haberlerle gel inşallah kocamn öptüm hayırlı geceler hepinize
:asigim::roflol:a.sopuyorumnanaktan