Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkese slmlar,evimde net yok giremedim 3 hftdır...herkes iyidir umarım,5 bebek de gelmiş maaşallah..bizim kontrolümüz dündü,dr 39 bitsin c /s ile alalım dedi,inşş o zamana bekler cok agırlaştım ama cok heycanlıyım,bi an önce kucagıma saglıkla almak istiyorum...şimdi gezmedeyim annemle,ordan yazıyorum....hihoyyyt
Hoşbuldum Ummuhancığım.
Şimdi Özgeyi aradım hastaneye yatırmışlarTansiyonu ve karaciger testleri yüksek çıkmış.Doktoru pazartesi bebeği alabiliriz demiş.Rabbim şifa versin inşallah dua edelim.:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar herkese slmlar,evimde net yok giremedim 3 hftdır...herkes iyidir umarım,5 bebek de gelmiş maaşallah..bizim kontrolümüz dündü,dr 39 bitsin c /s ile alalım dedi,inşş o zamana bekler cok agırlaştım ama cok heycanlıyım,bi an önce kucagıma saglıkla almak istiyorum...şimdi gezmedeyim annemle,ordan yazıyorum....hihoyyyt
slm kızlar.. bizde geldik doktor amcadan... hihoyyyt hihoyyyt
oğluşum 3.322 gr.50 cm.
olmuş
:asigim:
:asigim:
herşeyimiz normall...![]()
veeee 1 nisan da yavrum kollarımda inşallahhh :Saruboceq: sağlıklaa :Saruboceq: hayırlısıylaaa :Saruboceq: sositososito :dance:
çarşamba günü sabah hastaneye yatıcaz... bütün tahlillerimiz o gün yapılsın,zorluk yaşamayalım.. daha iyi olur dedi dr.umuz..perşembe günü sabah ta hayırlısıyla bebişim doğucak sositososito
dr. son günlerim diye temizlik falan yapayım deme sakınn.. full istirahat ediyosun bu 3 gün vee çarş. gününe kadar sancım varr.. suyum geldii.. gibi nedenlerle beni aramıyosunnn dedi :))) başımız tam yerleşmiş vaziyette çünkü... her an gelmek isteyebilir dedi... 6 nisan da da ameliyat günü varmış doktorumuzun ama o zamana kadar beklemez bu oğlan dedi :asigim:
ayy ne heyecaann anlatamamm.. daha fazla yazamıycamm.. şimdlik benden bu kadarr...
slm kızlar..
benımde dun nişanım gelmişti vajinal muayeneden sonra ama hala sancım yok.. son dakıkada dun gece bız hastane ve doktorumuzu değiştirdik.. doktorum ıkı gune bır sancım olmadıgı halde vajınalmuayene yapmaya basladı.. sımdı baska bır hastane ve doktordayız..guzel yanı sancı çekerken ve doğumda eşim benımle olacak :)))))))))))))))
dunurcum herseyde vardır bır hayır sıkma canını.. idilcik sağlıklı olsunda varsın sezaryan olsun..
refiyecim ne guzel utkuna kavuşmaya azcık zaman kalmışş hayırlısı ıle alırsın inşallah canım kucagına..
özgecımede cok gecmıs olsun uzuldum ya.. konusanlar selamımı lutfen iletin..