canım benim geçmiş olsunslm kızlar habıre gırıp okuyorum ama ne yazasım var ne yıyıp ıcesım var nede dogurasım var ne tembellık ne mıskınlık bu anlamadım gıttı bırazda canım sıkkın en sonkı kontrolumuzde bagırsakda genısleme var dedı dr bebıste hala ona takılıyorum napcamı sasırdım kontrolunu dogunca mutlaka yaptır dedı umarım bısıy cıkmaz...sızın keyıfler nasıl bebıslerımız ıyı dımı?masallah hepsıne nazarlardan korusun mevlam
çok kafana takmamaya çalış bağırsak problemini
sağlıkla kucağımıza bir alalım sonra tedavi ettirirsiniz bir problem varsa canım
şimdiden üzme bebeciğinia.s.
ah canımmm kader ortağımm bende aynıyım. beklemek sabırsızlık endişe uyku tutmuyo artık günler çok zor geçiyo kendimizi bişeylerler oyalamamız lazım. doğuma o kadar odaklanıyoruz ki aslında daha günümüz olmasına rağmen doğuramama korkusu yaşıyoruz.slm kızlar bende daha doğuramayanlardanım:)) kerem bey içeriyi sevdi rahat orda gelmeye niyeti yok:)) ama ben geceleri bile uyuyamıyorum sabırsızlıkmı yoksa korkumu bilmiyorum ama geceleri uyku tutmuyor en son 9 nisana kadar beklicez dedi doktor hersey iyi diyor su anda nst de ağrı var görünüyor iki seferdir ama ben hissetmiyorum zaman yaklaştıkca ne hissedeceğimide sasırdım
bu arada doğum yapan arkadaslar jnaz zeyra nazlıözger hayatsn erkflz semafatih butterflydsd hepsini tebrik ediyorum rabbim inş sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepsine bizede
kendimizi dinledikçe ne sancı ne değil anlamıyoruz.
karnın indimi canım aşağıya
bak nst de sancı çıkması da güzel benim nstler tertemizkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım normal istiyorsan gönlüne göre olur inşallah canım. pazartesi güzel haberlerle gel gerçi benim o zamana halim nice olur bilmiyomkaydirigubbakcemile3tuğba cım bizim kontrolümüz p.tesi o zaman belli olacak işallah çatı muayenesinde.. ben normal düşünüyorum ama nasip artık :)
özge cim seni daha fazla üzmeden hayırlısıyla sağsalim gelir işallah kuzeyimiz..
a.s culha hg canım çok şükür iyiyiz sağol sizde kendinize iyi bakın arada bir oluyor böyle şeyler bizde üşengeç olduk habire ya burdayız ya yatıyoruz yada tıkınıyoruz başka bişey yaptığımız yok temizlik falan hak getire..