2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar..
refiyecim helal olsun bitanem.. sağlıkla kavuş inş bebişine...çok duygulandım:gitme:

benımde bu akşam kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek..hala sancım felan yok.. turp gıbıyım.. gezıp duruyorum :(((

günaydın ilke.
sanırım ben de senin gibi olacağım .bazen idrar kesemin orda bi acı hissediyorum ama sancı değil heralde.bebek kafasını oynatınca acıyor olabilir.
beklemekten sıkıldım ben ya....

günaydın kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?burada havalar çok güzel.......son 2 gün inşallah 2 gün sonra belli olacak herşey..........

günaydın kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?burada havalar çok güzel.......son 2 gün inşallah 2 gün sonra belli olacak herşey..........

çok şükür iyiyiz.sen nasılsın?
ne güzel ya.sezeryan olacakların bu tarafı güzel işte.günü belli oluyor.biz de ne zaman başlayacak diye merak içerisindeyiz.hayırlısı ile bi alsaydık kucaklarımıza yavrularımızı.

fundacım zeynep de iyidir inşallah.sütü de bollaşmıştır umarım.

çok şükür iyiyiz.sen nasılsın?
ne güzel ya.sezeryan olacakların bu tarafı güzel işte.günü belli oluyor.biz de ne zaman başlayacak diye merak içerisindeyiz.hayırlısı ile bi alsaydık kucaklarımıza yavrularımızı.

fundacım zeynep de iyidir inşallah.sütü de bollaşmıştır umarım.

bende iyiyim canım umarım 2 güne gelmez benimde kuzum.sancım oluyo arada rahime giren ağrılar,kasık ağrıları falan.......zaten cuma günü belli olcak hayırlısıyla...gerçekten iyi oluyo sezaryan gününü bilmek,normal bekleyenlerinde şöyle bi heyecanı oluyo birden yaşıyolar herşeyi............

canım dün akşam konuşamadık zeyneple annesiyle görüştüm zeynep gizemciğini emziriyodu.inşallah gelmiştir sütü

kızlar zeyneple konuştum eve gelmişler iyilermiş çok şükür.zaman bulduğunda nete girmeye çalışacak

refiyecim allah yardımcın olsun canım sağlıkla gelir işallah miniqin..
özge cim sende güzel haberlerle gelirsin işallah canım..
bu arada kübra dan günaydın hepinize teyzeleri..

kızlar bazen vajina bölgemde ağrı oluyor sizde de oluyomu acaba nedenini bilen varmı? :S

slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle

a.s hg zeynep cim geçmiş olsun canım sağsalim atlattın ya doğumu daha ne istenir rabbimden..iyi bak gizem hanıma bizim yerimize öp onu ..allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım .. çok sevindim senin adına bende alabilseydim kuzucuğumu kollarıma :)) oh miss gibi koklardık doyasıya .. hayırlısı artık bakalım ne zaman gelicek bizim kız. :))

saol canım benim rabbim sizlerede nasip eğlesin inşallah dediğim gibi dünyanın en güzel en heyecanlı şeyiymiş meğersem anne olmak artık gözüm hiç bişeyi gerçekten görmüyo canım benim

slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle

canım:) hoşgeldin

gözün aydın tekrar :) ne kadar mutlu olduğnu hayal bile edemiyorum.. yaşamadan anlaşılacak his değil bu.

fundacığımdan aldık haberlerini.
dün de gizem'in resmini gördüm ama bir şey yazacak vaktim olmadı
zeynepcim, biblo gibi kız doğurmuşun anacım :) ağzı burnu hokka gibi :) dünya güzeli bir şey...nazar değmesin maşallah maşallah...

teyzoşlar yeni resim ekledim artık geçmişe pek bakamayacağım uyumaya gidiyorum şimdilik daha sonra müsait olursam girip cvb yazacağım inşallah birazcık enerji toplayalım biz kızıma süt lazım teyzoşlar ne yaapalım:)))

zeynep cim kocişini görüyor ama gözlerin dimi :)) bizimki şimdiden başladı sen beni unutursun falan demeye kıskanç kociş ne olucak :)

canım dünürüm hoşgeldin.tekrardan rabbim analı babalı büyütsün.sağlıklı,uzun,hayırlı bir ömrü olsun inşallah.........uyusunda büyüsün gizemim yanıma gelsin.dünürüme söyle darıldım ona önce kaynanasının yanına getirmedi gelininibayanssulusmile

canım sen bolcana dinlen canım.gizemimide kokla benim için....cennet kokuyo bebekler cennet:asigim:

git dinlen zeynep cim sonra konuşuruz nasıl olsa gizem uyumuşken uykuları ve sütleri depola :)

zeynep cim kocişini görüyor ama gözlerin dimi :)) bizimki şimdiden başladı sen beni unutursun falan demeye kıskanç kociş ne olucak :)

ben eşime diyorum canım oğlum doğsun sana bakmayacağım artık tek aşkım oğlum olacak diye.eşim de bana diyoki o zaman sana kim bakacak acaba........kaydirigubbakcemile3şimdiden göktuğ bizi ayırdıopuyorumnanaktan

funda cım siz bizdende erken başlamışsınız :)) resmen ayrılmışsınız yaa :)) bizimki sözde daha dur bakalım kıskançlıklar başladı ama bazen kızımı seviyorum haliyle oda tv izliyor oluyor sen hep onu sev zaten diyip çıkıyor babamız .. kendiside seviyor ama benim sevmem batıyor adama :)

ummuhancım aynen öyle oldu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez dedim zaten artık en çok yavrumu sevcem sen 2.plandasın diye.yavrumdan gözümü ayıramam dedim.işin şakası bi yana ama oğlumada hasretim canım ya.2 koca tüp bebek denemsinden sonra,onca uğraşlardan sonra rabbim bana kuzumu emanet etti.beni anneliğe layık gördü Allaha şükür bu günümüze.rabbim isteyen herkese versin.ben yinede kendimi şanslı görüyorum ne kadar çok deneyen var.12.denemesine bebeğine kavuşanlar var.Allaha şükür

amin funda cım hayırlısı olsun canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın işallah.. zor çünkü beklemekte zor gelmiyeceğini bilmek daha da zor ..

Back
X