ayy mevlütte dağıtacağım şu lavanta keselerini bitiremedim gitti.
73 tane oldu.. 100ü tamamlamam lazım.
ama camdan atasım geliyo yani..
özgecim yarının kesinleşmesine çok sevindim :)
sen nasıl heyecanlısındır kim bilir...
ben senin yerinde olsam, hastaneme ve anestezi uzmanına güveniyorsam epidural seçerdim.
ama o anda masada karnı açık yatma fikri kimi insanları tedirgin edebiliyo, sen de kötü olacağını düşünüyorsan, ki bak bi de tansiyon sorunun var, o zaman genel anestezi olsun..
narkozdan ayılmak eskisi kadar zor değil, bir saate ayılır görürsün yavrunu.
tam saatin belli mi ?
ayyy kuzeycik geliyo ciddi ciddi, inanamıyorum :)
sinemcimm seni de kaçırmışım güzelim, keseleri yaparken delirmekle meşguldüm.
sen de heyecanlıymışsın :) ayy artık hangimiz normal moddayız ki..
benim de kalbim pır pır.. şaşkın bi ruh halinde bekliyorum..
bizim doktor sezaryen için olabildiğince çok bekleme taraftarı. dila'nın doğumu da 38+5 e geliyo sanırım.
senin oğlan da kendiliğinden gelmezse ve sezaryen kararlaştırmak durumunda kalırsanız sen de doktorunun uygun bulduğu sürece tut onu içerde..
ben bi yolunu bulur gene güncellerim listeyi :)
zaten internet bağımlısıyım, doğuma giderken bile götürücem bilgisayarı yanımda :))
hastanede bağlantı varmış, akşamına girer hem kendi kızımın doğumunu, hem 14'ündeki diğer doğumları da girerim :))
73 tane oldu.. 100ü tamamlamam lazım.
ama camdan atasım geliyo yani..
özgecim yarının kesinleşmesine çok sevindim :)
sen nasıl heyecanlısındır kim bilir...
ben senin yerinde olsam, hastaneme ve anestezi uzmanına güveniyorsam epidural seçerdim.
ama o anda masada karnı açık yatma fikri kimi insanları tedirgin edebiliyo, sen de kötü olacağını düşünüyorsan, ki bak bi de tansiyon sorunun var, o zaman genel anestezi olsun..
narkozdan ayılmak eskisi kadar zor değil, bir saate ayılır görürsün yavrunu.
tam saatin belli mi ?
ayyy kuzeycik geliyo ciddi ciddi, inanamıyorum :)
sinemcimm seni de kaçırmışım güzelim, keseleri yaparken delirmekle meşguldüm.
sen de heyecanlıymışsın :) ayy artık hangimiz normal moddayız ki..
benim de kalbim pır pır.. şaşkın bi ruh halinde bekliyorum..
bizim doktor sezaryen için olabildiğince çok bekleme taraftarı. dila'nın doğumu da 38+5 e geliyo sanırım.
senin oğlan da kendiliğinden gelmezse ve sezaryen kararlaştırmak durumunda kalırsanız sen de doktorunun uygun bulduğu sürece tut onu içerde..
ben bi yolunu bulur gene güncellerim listeyi :)
zaten internet bağımlısıyım, doğuma giderken bile götürücem bilgisayarı yanımda :))
hastanede bağlantı varmış, akşamına girer hem kendi kızımın doğumunu, hem 14'ündeki diğer doğumları da girerim :))